Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. vseprav

vseprav Well-Known Member

Тимошенко вже другий раз судять, якась вона невезуча
    а якшо реально то все рухається до однопартійної системи як в росії

• Подобається Подобається x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а нифига хорошего в этом нет ....

• Подобається Подобається x 4
  3. Skim

Skim Active Member

Багато хто вважає, що Ющенко просто бажає розправи над Тимошенко і ще казали що він ніби женоненависник.
    Так от якби Ющенко бажав банальної розправи над Тимошенко то він би зараз разом зі своєю партією радів би, бо розправа відбулася.
    Але Ющенко НЕ радіє, тому що він хотів не розправи, а справедливого суду, щоб дізнатися правду, за яких обставин і чому Тимошенко підписала ОДНООСІБНО ці газові угоди, без узгодження з Кабінетом міністрів, Президентом і РНБО. Всі бачать зараз яку шалену ціну на газ нам дали ці таємні корупційні угоди Тимошенко. Так от питання чому вона це підписала і навіщо, залишається насьогодні нерозкритим. Замість того відбулася просто банальна розправа, що викликало обурення в Європі і погіршило нашу європейську перспективу. Єдиний хто зараз може радіти з цього, так це Янукович.

Ось цитата з офіційної заяви партії "Наша Україна":
    Повністю заява тут

4. Полковник

Полковник миється в бані

Кому верить?

Всё-таки Ярема свидомый.
    Он лучше знает.
    Буду Пану Яреме верить.

• Подобається Подобається x 6
  5. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

Уж где лицемерие, так это от украинских оппозиционеров которые так ратуют за освобождение Тимошенко при этом потирая руки прекрасно понимают на сколько у них из каждого появился примерно равный шанс, осталось только продемонстрировать большее не примирения с "Режимом" .

• Подобається Подобається x 5
  6. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

:nea:
    Може вони розуміють, що завтра будь-хто, як "неугодний" режиму опиниться за гратами...

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, як завжди.

Без різниці, результат той самий - треба відпустити.

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Повторю свой давной тезис - хорошо, что хоть кто-то из "власть придержащих" ответи за дела рук своих; плохо, что срокА дают те, кто достоин их ничуть не меньше. А сие означает - не правосудие - а "чисто-конкретные" разборки среди "пацанов". Это - радовать не может совершенно.

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

сисьге! + 100500
    )

• Подобається Подобається x 2
  10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Можно конкретно - за какие дела? Где реальный состав уголовно наказуемого деяния?
    С третьей попытки инкриминировать ей хоть что-то, они придумали превышение полномочий. Чего недостаточно для того, чтобы действие было уголовно наказуемым. Необходим личный мотив. И что они выдумывают? Повышение политического престижа?
    Для любого политика - это совершенно естественное стремление, а никак не уголовно наказуемое.
    Как можно не видеть несостоятельности обвинения?

11. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Не моё дело ваши внутренние дела, но чисто по-человечески Юлю жаль. Мне она никогда не была интересна как политик, да собственно и политика вообще, но нравилась упёртым волевым характером, да и просто как женщина...

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тут криється помилка... В політиці нема жінок.

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Панi Омо! Вы как будто не в Украине живете! Можете назвать хоть одного премьера, которого по результату его "керування" не стоит давать возможность "перевести дух" от дел праведных в заключении? Ото-ж!
    Я не буду от имени "всех" - моя жизнь - год от году хуже и тяжелее. И при Юле - и до неее - и после - только ухудшение. ТАК может теперь "рулевым" выдавать талоны на усиленное питание? Угрохали они Украину, теперь пыхтеть всерьез за это придется... (с) Эра милосердия

14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та щас... А Женьку, якою которий рік обладает островной мотобоц, Юля шо, в капусті знайшла???
    Тут, кстаті, я бачу велику несправедливість і амораль: якийсь поколотий шльоцик, тіко й того, шо на мациклєті, взяв готовий український продукт і, до речі, достатньо якісний і нормально запакований. А у нас шо, запитую, своїх развідьоних мало? Тіко не говоріте мені прям щас про так звану любофф... Впевнений, шо рішаюче "добро" в сім'ї на цей міжнародний шлюб давала саме Юля, бо у Саші там колода нульова...
    І от за це їй, трохи згодом, мона нову статтю впаять, підрехтувавши по-донецьки під таке святе діло наше вонюче законодавство!

Ой, як жить стало лучче! А, головне, весєлєй!!!

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вор - не только тот кто обворовывает конкретно Вашу квартиру, это понятие более широкое еще в старые времена применялось как к просто ворам, так и к тем кто государству наносил ущерб.
    Хотя, это Вам не интересно, лично Вам даже запредельная цена на газ подходит, абы Юля кирувала страной.

---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

Ну ну...
    утро вечера...
    Юля тоже царювала... и что?
    Так что можете бугагакать сколько хотите.

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не бачу жодного пункту, де була би мены нанесена шкода урядом ЮВТ.
    А що діється зараз - гаси світло!

Судити із "загальних міркувань" - це все одно що оголосити "Євреї-стоматологи - усі шахраї! Давайте шмонати їхні квартири без ордерів!"
    Знайомо?
    Отож!

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Думаю Юлю випустять по апеляції. А тоді під Федром почне горіти земля, дарма він її так розізлив.

18. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Тобто Ви хочете сказати, що Юля нічого ніколи не крала? Я думаю рильце в неї в пушку. Правда тих, хто її сажав, варто самих відправити туди ж! Але це вже інша історія...

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Скіки можна одне й те саме торочити? Це модно, чи що?

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

-Erebus-
    перечитайте "справу". В Неті можна знайти висновки експертів і матеріали адвокатів. Знайдіть, проштудіюйте, поділіться своїми думками.

а де твій аватар? :)