Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А чому би не "вішати локшину"? Люди посміялись на кухні про "самовбивство" двома пострілами у голову, ото тепер маємо ще привід посміятись на кухні.

Чому англійці-французи-німці живуть краще? Можливо тому, що не сідять з анекдотами по кухнях?

• Подобається Подобається x 3
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Повністю погоджуюсь. Невже ми ще за стільки років свідомого дорослого життя не навчились відділяти мух від котлет??? Невже ще і надалі залишаються люди які свято вірять в те що завдання ЗМІ подавати лишень саму що не на є правдиву інформацію.

Тю... та ж чи не було видно зразу що Юля була популістом і все робила абинь покрасоваться? Та в кінці кінців чи ж вона перша? і чи вона остання?

А ми і надалі будемо політикувати на кухні, а нічого не зробимо по-суті. Нажаль!

• Подобається Подобається x 2
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Рукі закороткі;)...

4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я також проти того щоб будь-що в будь-кого забирати, хіба вкрали. Тоді доведіть, і забирайте з задоволенням.

5. Yarema

А Ви напевно знаєте, що вони анекдотів на кухнях не розказують? Здається мені, що одне іншому не заважає;)...
    А хіба мало політиків-популістів? Це - злочин?

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

І я про це ж;)...

6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ніколи такого не сказала. Тому я і написала, що не вона перша і не вона остання.

Бути популістом не злочин! Якщо є популізм, значить є на нього попит. Вільний ринок саме це і передбачає. Продаю те, що купують!

• Подобається Подобається x 4
  7. аксакал

Згода, корегую:
    Можливо тому, що не обмежуться анекдотами по кухнях?

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ті лідери, хто "красується" - ховають голову в пісок першими. Вони АБСОЛЮТНО не готові йти у в"язницю.

А ті лідери, хто має переконання, і кого обурює те, що до влади дорвалися нахабні бандити - ті йдуть до кінця, і ні в"язниця, ні смерть їх не злякає. За свої переконання йшли за фальшивими звинуваченнями у в"язницю Стус, Лук"яненко, Чорновіл та інші. Вони не "красувалися". Могли й не піти, якби "покаялися"...

Тимошенко не збирається каятися. Тому також у в"язниці за переконання, за фальшивими звинуваченнями, і тому - вона в ряду героїв.

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ви ще про Ісуса згадайте...
    Вупше розіп'яли!
    Тільки ЮВТ тут коким боком до Стуса-Лук'яненка-Чорновола?
    У них теж відібрали бізнес?

---------- Додано в 09:57 ---------- Попередній допис був написаний в 09:55 ----------

Хто, крім БЮТівців беатифікує?

11. аксакал

Така тактика не на користь Юлі:
    "В начале заседания судья Печерского районного суда Киева Родион Киреев предоставил слово в дебатах Александру Тимошенко, на что тот сказал: "Мне, конечно, трудно говорить. Я ни вчера, ни сегодня не вижу смысла в том, чтобы повторять то, что говорили защитники. Я бы хотел отказаться от дебатов, чтобы не портить друг другу нервы"."
    http://podrobnosti.ua/power/2011/09/30/794789.html
    Якщо нема наснаги боротись, чого було приходити?

• Подобається Подобається x 1
  12. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

http://www.ratinggroup.com.ua/products/politic/data/entry/13966/

13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Все у нас уверены, что Ахметов, Коломойский, Пинчук, Кучма, Янукович, Фирташ и многие другие - это воры, грабители, бандиты, хотя вина их не доказана, но толпа под Печерским судом орет "Банду геть". А мне непонятно, чем Юля лучше:scratch_one-s_head:

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Вона і не лучче... але вона одна. А треба щоб поруч з нею були ті всі вами вищезгадані особи. А не будуть. Он патаму і
    І тіко й всього!

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це як сказати. Ще би Тім22, донеччанин, не знав, хто такі ахмєтови з януковичами.

16. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Коли Ви бачите, що хтось у когось з кишені потягнув гаманець, Ви не позволите собі навіть припустити, що це злодій, поки суд цього не докаже?
    Я маю на увазі, що Кучма дешево продав (віддав) Криворіжсталь Пінчуку. Оборудку, як то кажуть, вивели на чисту воду. Всім очевидно, що обидвоє здодії, але чи був суд над ними? Чи, може, буде зараз?
    З Тимошенко інша ситуація, говорять, що вона "воровка", але ніхто не може сказати, що вона вкрала. Тут я маю на увазі, де то награбоване, яке вона має повернути державі?

• Подобається Подобається x 6
  17. Yarema

Оце - типовий бандит, бо якимось дивним чином бізнеси розстріляних донецьких бізнесменів опинились в його руках і руках його "подєльніка" Богічкі Колєснікова...
    Про цих нічого сказати не можу, як і про Фірташа...
    А це величезні корупціонери і казнокради...

• Подобається Подобається x 7
  18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

ЕС назвал итогом саммита лишение Януковича иллюзий по суду над Тимошенко
    30.09.2011 16:44

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

Я не зрозумів - ви засуджуєте відмову Олександра Тимошенко, чоловіка Юлії Тимошенко, приймати участь у судових дебатах? Перед тим, як засуджувати, варто згадати:

Людина могла себе просто погано почувати, і такі "процедури", як участь у дебатах наскрізь фальшивого "судового засідання", де будь-що намагаються посадити його дружину за сфальсифікованими звинуваченнями, він міг і не витримати. Тому, відчуваючи це, і відмовився.

• Подобається Подобається x 6
  19. Skim

Skim Active Member

Одразу також хочу сказати, що я засуджую рішення суду взяти Тимошенко під варту і тримати у в’язниці. В нормальній демократичній країні, в якій діє верховенство права так ніхто би не зробив би. Це неправильно. Тимошенко достатньо було тримати під домашнім арештом, або підпискою про невиїзд. Саме це і обурює демократичні країни Європи.
    Винна чи не винна Тимошенко нехай вирішує суд. Але зараз Тимошенко належить до опозиції і якщо з нею так поводяться, то завтра так можна буде вчинити з будь яким опозиціонером. Це неправильно. Саме це і викликало обурення всіх демократичних сил в Україні.

При всій повазі до всіх хто впевнено відстоював вступ до НАТО в темі про НАТО, і хто відстоював демократичні і національні цінності в темі «За кого ви?».
    Мушу сказати що в цій темі про Тимошенко, я маю свою окрему думку…
    Не хочу ні з ким сперечатися. В такі моменти мені стає сумно… Ось саме в такий спосіб наші вороги розділяють Українців і володарюють…
    Я просто викладу свої думки, а ви прокоментуйте, будь ласка….

Коли я був на Майдані в 2004 то я щиро вірив, що Ющенко і Тимошенко представляють однаково справжні національні демократичні сили в Україні…
    Коли Ющенко став Президентом, я щиро святкував перемогу з друзями і тоді здавалося, що дорога до демократії, до ЄС і НАТО відкрита і вже ніщо не спинить Україну…
    Після морозного Майдану у нас боліли захрипші від крику горлянки, ми були простуджені, зморені і виснажені, але щасливі. Які то були класні дні…
    Пізніше я захопився радикальністю Тимошенко, її дієвістю, вмінням йти до мети. У Ющенка в партії було помітно розбрат і неузгодженість. У Тимошенко в БЮТ був завжди порядок і все чітко… Я думав що Ющенко добре все робить, а Тимошенко ще краще, ще активніше і наполегливіше, ще якісніше і яскравіше… Так думали всі мої друзі і знайомі. Ні в кого не було сумніву, що Тимошенко краща. Саме такий малюночок Тимошенко намагалася створити в очах людей і їй це вдалося… Так їй це вдалося… За неї на парламентських виборах голосували всі мої знайомі і друзі… голосував за неї і я… дурненький…
    А потім пізніше слідкуючи далі за діями Тимошенко, читаючи пресу (переважно газету «Україна молода» і газету «День») звернув увагу на наступні факти. Ющенко добився щоб в бюджеті України в 2008 було виділено на Українську Книгу і Українську Мову
    80 млн. гр. (раніше в бюджеті 2007 було лише 8 млн. гр.), а Тимошенко потім в бюджеті 2009 року зменшила це до 1 млн. гр.
    Ющенко добився, щоб в бюджеті було значно збільшено фінансування Української Армії, а Тимошенко в бюджеті 2009 значно зменшила це фінансування, а в проекті бюджету 2010 фінансування планувала продовжувати зменшувати.
    Це мене насторожило і обурило, але вірити в те що я помилився мені не хотілося.
    Коли Росія почала війну з Грузією і з Криму почав виходити російський корабель щоб направитися до берегів Грузії, Ющенко заявив рішучий протест. Так Україна не змогла тоді зупинити той корабель, не було можливості, але протестувати потрібно було. Грузія – наші друзі їм тоді потрібна була хоча б політична підтримка. А Тимошенко (будучи прем’єром тоді – це друга особа в державі) вона промовчала. Тимошенко сказала, що ми не можемо спинити той корабель, то нічого і протестувати… І взагалі нам непотрібно підтримувати Грузію, мовляв у нас своїх проблем вистачає… Я тоді був вражений цим… і почав прозрівати… Це ж була пряма підтримка Кремля…
    Коли Ющенко ініціював, підтримував і приділяв багато уваги розкопкам Трипільської культури (це ж наше глибинне історичне коріння), Тимошенко насмішливо заявляла в пресі що замість того щоб займатися людьми Ющенко марнує час копаючись в якихось старих непотрібних черепках…
    Це приниження нашої глибинної історії було тоді на руку лише Кремлю…
    Тимошенко методично намагалася принизити Ющенка і переманити на свій бік людей і їй це вдавалося. Рейтинг Ющенка падав, а рейтинг Тимошенко зростав.
    Я не кажу. Що Ющенко святий і у нього не було помилок. Але Тимошенко бачила, що якою важкою ціною всі здобули перемогу демократичних сил в 2004. І бачила наскільки все хитке і що все потребує зміцнення і укріплення. Бачила і розуміла, що будь які деструктивні неузгоджені дії можуть призвести до реваншу проросійських сил. Значить потрібно було тоді продовжувати тримати єдність навколо Ющенка всім і укріплювати демократію. Саме цією єдністю ми перемогли в 2004. А коли б пізніше демократія в Україні укріпилася, то тоді, будь ласка, можна починати конкурувати між демократичними силами і нехай тоді переможе кращий. Натомість Тимошенко розпочала жорстко конкурувати з Ющенком. І навіть висунула свою кандидатуру на виборах 2010 (хоча стоячи на сцені Майдану в 2004 році Тимошенко привселюдно сказала що Ющенко буде при владі 10 років…) Кому вигідні були ці деструктивні, розкольницькі дії всередині демократичних сил України? Лише Кремлю…
    Подібним чином був розколотий Народний Рух України в 90-их.
    Ющенко жорстко тримався позиції, що російський флот в Криму повинен бути виведений з території України в 2017 році. Тимошенко не підтримувала цю думку. Вона лише вважала, що варто підняти ціну оренди землі для російського флоту, а саме перебування російського флоту в Криму потрібно продовжити. Вона навіть вела про це попередні переговори з Путіним, намагаючись залучитися підтримкою Путіна на виборах.
    Ось тут можна почитати подробиці.
    А історія з газовими угодами, які заключила Тимошенко з Путіним на одинці і завдяки яким ми тепер маємо газ дорожче ніж у Німеччині при тому, що Німеччина на 2000 км далі від Росії ніж Україна, так це вже мене не здивувало. Тому що в діях Тимошенко я почав помічати послідовність…
    Я вважаю що БЮТ і ПР – це два найкращі кремлівські проекти в Україні…
    Такі мої думки.
    Мені сумно з цього всього, і я не буду ні з ким сперечатися... Я просто прошу всіх прокоментувати мої думки.... Можливо я помиляюсь, можливо я щось неправильно зрозумів…
    З повагою до всіх моїх друзів і однодумців по іншим темам форуму…

Останнє редагування: 1 жов 2011
  20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Наша пісня гарна, нова, ми почнемо її знову. Реанімація політичного трупа Ющенка? Даремна справа. Шкода, яку наніс цей довбанутий "патріот", перевищує шкоду, яку нанесли деякі вороги демократії.

Патріотизм? Його дуже недостатньо. Треба бути реалістом. Тимошенко реаліст. А реалісти розуміють, що Росія поряд, назавжди, навіки. "Поїхати" всією Україною "від Росії" не вдасться. Треба жити з тим, що є поряд, навчитися щодня брати це до уваги, і враховувати, ХТО поряд. Більше того, треба враховувати, що дуже багато етнічних росіян, їх родин та друзів, які поділяють їх погляди, живе в Україні. Так само треба враховувати, що значна частина населення ностальгує за совком, як завдяки свому вікові, так і завдяки тому, що з 1991 року, замість піднімати стіни "нового дому", "націонал-патріоти" піднімали "тую калину". Результат - африканський рівень життя України на 21 році Незалежності.

Треба розуміти, що режим, який встановлено в Росії, тримається виключно на тому, що добувається з надр цієї ВЕЛИЧЕЗНОЇ країни. Більше того, в обставинах, що склалися, енергоносії і їх експорт, разом з диктатурою в Росії - це єдиний цемент, який дозволяє Росії триматися купи. А диктатура нікуди не дінеться - її підтримує російський менталітет.

Будь які ігри в сфері російських енергоносіїв будуть сприйматися російським режимом практично як оголошення війни.

Ось це і є реалії взаємовідносин з Росією.

В таких умовах важливий ЩОДЕННИЙ діалог, прозорість відносин, уникнення будь-якої політизації відносин - шлях до співіснування. Безперечно, щодня шукаючи способів господарської взаємодії з Росією, треба ЩОДНЯ просуватися до Євросоюзу. Насамперед, у сфері демократії, боротьби з корупцією, уніфікації законодавства.

Демонстративне, агресивне, тупе використання "мови", як інструментом політики - це те, що ВЖЕ розірвало Україну політично, миттєво виростило такий же спротив у російськомовної та совкової частини населення, які досі моляться на неіснуючі вже зірки Кремля, скомпрометувало демократію, яка тепер стійко ототожнюється з ворожим націоналізмом та ксенофобією, як всередині країни, так і в Росії по відношенню до України. І це - величезна шкода, яку завдали націоналість власній державі. ВЕЛИЧЕЗНА. Бо тепер українська демократія та її розвиток сприймається вкрай вороже не тільки Кремлем, а й населенням Росії. І значною частиною населення України.

Тимошенко розуміла все це пречудово. Бо не тупа, як Ющенко. Вона не просто розуміла, і діяла. Вона ВСІЛЯКО уникала економічної конфронтації з Росією, бо для України - це не просто "глухий кут" - це економічна петля.

То чи була Тимошенко "російським вассалом"? Ні, ні в якому разі. Вона просто розуміла Росію, загрози Україні, які існують з тієї сторони, і ті противаги, які потрібно застосовувати, щоб вижити і розвиватися.

Доказ цього - Тимошенко закликала Європу та Україну СТРИМУВАТИ РОСІЮ і чітко написала це свого часу в статті з однойменною назвою.

http://www.radiosvoboda.org/content/article/962666.html

Головним у стримуванні російського режиму Тимошенко вважала необхідність укріплення незалежності, економіки і демократії сусідів Росії, в тому числі України. І це надзвичайно вірний крок. Він абсолютно неагресивний по відношенню до Росії та її внутрішніх справ. Бо бути агресивним до Росії - це означає програти. Це велика і потужна країна з населенням, мізки якого чітко контролює Кремль. Україна поряд з Росією - як квітка поряд з ведмедем. Якщо квітка навіть матиме колючки, ведмідь просто наступить лапою, і її не стане. Навіть якщо він зажене в лапу якусь скабочку.

Змінити Росію швидко - нереально. Насамперед тому, що цього не хоче більшість населення Росії. Його абсолютно влаштовує дійсний стан справ. "Змінити мізки" цим людям можна лише у випадку, коли бувші "молодші брати і сестри" Росії будуть жити набагато краще, ніж росіяни. БУДУТЬ ЖИТИ, ЯК ЄВРОПЕЙЦІ.

А поки, коли до Росії їздять на роботу сотні тисяч українських гастарбайтерів - "диктувати" щось Росії - це просто тупо, і це програш України, бо газ всеодно треба купувати в Росії - іншого варіанту ще довго не буде.

Ющенко та подібні йому цього не розумів, не розуміє і не зрозуміє.

Не розумієте і ви, шановний Skim.

---------- Додано в 07:04 ---------- Попередній допис був написаний в 06:40 ----------

Ви ще більше здивуєтеся, якщо НАРЕШТІ взнаєте, що Німеччина не "далі" від Росії, ніж Україна, а "ближче". І те, що ціна продажу газу для Німеччини менша, ніж для України - це брехня. Надайте докази. Я їх не знайшов.

А "ПІВНІЧНИЙ ПОТІК" УЖЕ ПРАЦЮЄ. ПОДИВІТЬСЯ, ЯК "БЛИЗЬКО"! МІЖ НІМЕЧЧИНОЮ І РОСІЄЮ ВЖЕ Є ОСОБЛИВЕ ПАРТНЕРСТВО. Ось вам і ціна. І Тимошенко знала, що він запрацює. Власне, знали і ви з Ющенком. Але чи то допомагає вам? Риторичне питання, якщо ви не бачите і не хочете бачити очевидних речей.

---------- Додано в 07:19 ---------- Попередній допис був написаний в 07:04 ----------

Пройде небагато часу - і запрацює російський Південний потік. Можете бути певні - запрацює. Україну тоді просто "вимкнуть" з траспортування газу, при найменшому бажанні Кремля. Що заспіваєте тоді, "націонал-стратеги"?

Останнє редагування: 1 жов 2011
    • Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)