Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

• Подобається Подобається x 1
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Шановна пані Маруся! Кожне явище проходить певний цикл: народження, розквіт, занепад і зникнення...Профспілки в США свого часу були дуже прогресивним явищем і, можливо, саме завдяки їм американці досягли сучасного рівня добробуту...На сучасному етапі розвитку американського суспільства можливо настала необхідність якогось реформування профспілкового руху...Не знаю... Але стосовно України то скажу, що у нас ніколи не було справжніх профспілок, робітник у нас фактично безправний, рівень зарплат принизливо низький, а це в свою чергу не стимулює технічного прогресу на виробництві...

Одного разу мені старий робітник ДМЗ розповів чи то дійсну подію, чи то байку... Коли в 1990-х роках приватизовували ДМЗ, то частину заводу придбав якійсь іноземець (чи то пакистанець, чи то ще хтось) і він зажадав подивитись список працюючих...Подивившись, він наказав скоротити мало не половину...Коли йому стали заперечувати, кажучі, що це ускладнює соціальну ситуацію, то він забажав подивитись рівень зарплат...Подивившись, він згодився всіх залишити і дозволив за необхідністю набирати ще...Здогадуєтесь чому?;)
    А що, F-22, F-35, "Трайдент", підводні човни, тощо вже для США випускають в Китаї!?о_О

• Подобається Подобається x 4
  4. Bambook

Bambook Persona non grata

5. Yarema

Нехай вимагають ці гроші у Бакая з Кучмою, бо здається саме вони знищили ЄЕСУ...Нє?;) Хто привласнив собі спадщину цієї компанії?
    Україна опинилася перед колосальними проблемами чи приватні підприємці Ахмєтов з Фірташем, що переводять колосальну кількість грошей в оффшори, а висока ціна на газ призводить до зменшення цієї кількості?;)
    Бо цей суд сам порушує законні права підсудної і приймає незаконні рішення;)...
    Люди в Росії відсиділи через власну корумпованість (якщо це взагалі мало місце, а не було політично сфабриковано) і до чого там Юля? То ж не вона диктувала в Росії свої умови, вона зверталась до російських чиновників з пропозиціями, а вже їхня справа була приймати їх, або відкинути з обуренням...Нє?
    А Європа вся в білому не тисла на Україну і заступилася за неї перед Росією? Тримайте кишеню ширше...Європа відсторонилася, залишивши Україну наодинці перед Росією і її шаленим тиском, вимагаючі, щоб якнаймога швидше відновили постачання газу...Їй було абсолютно байдуже, чим це обернеться для України... Тимошенко з командою зробили все, що можливо було в тих умовах... І про які прекрасні умови для імперських апетитів Росії Ви кажете? Не влаштовує ціна чи умови? Розривайте їх рішуче і перестаньте купувати газ в Росії! І Росія в дупі зі своєю імперією...Слабо?;)

Застара вона вже...Доведеться залишатись політиком...В політиці теж немалого варте акторське мистецтво;)...
    З якими ж? Куди виходити? І хто очолить?;) Може мені самому піти, прогуляти роботу і залишитись наодинці в 50 років без засобів існування?

• Подобається Подобається x 5
  6. Bambook

Bambook Persona non grata

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ----------

Як каже в таких випадках Свято, "як романтично пахне ковбаса"...

7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Майже... ще лишилось дуже трошки.

Ну я б не сказала що завдяки профспілкам, але я вже про це говорила. Профспілки були потрібні в кінці 19-го сторіччя і на початку 20-го коли не було захищеності в працівників швейної індустрії перед магнатами. Так, тоді це було потрібно. Але починаючи з 1930-х років профспілки перейшли в руки мафії, і від тоді вони такими залишаються. Це мафія! І я знаю про що говорю. Це мафія яка проплачує дєм партію.

Добробут США досягла за рахунок працеспроможності своїх громадян, можливості заробити гроші, за рахунок робої етики і за рахунок того що була і залишається можливість мати приватну власність.

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А що таке "робота"? На щось з подібною назвою ходив пів 2001 року ...

9. Yarema

10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Это вы на меня намекаете? Так я всегда с уважением относился к диссидентам, пусть даже они были не правы, но они в тысячи раз лучше, чем бывшие коммунисты, типа Яворивского, Кравчука, Павличко и др. Или типа комсомольцев Тимошенко, Томенко, Турчинов и др.

11. levandivka

А навіщо ходити на роботу, якщо зарплату не платять, або мізерну?

12. Yarema

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А ви самого Костенка запитайте.

http://www.expres.ua/news/2011/09/22/50587
    Оце вам правдива відповідь, як констатація реалій, у максимально концентрованому вигляді.

---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ----------

Ой, які гарні слова! Боротися всім проти всіх! Не проти конкретного Кірєєва, проти конкретного Табачника, проти чіста канкрєтного Януковича, а "проти всіх"! Не мати лідера, здатного ПРОТИСТОЯТИ, а просто "проти всіх"!

Це означає, що ви просто даєте мотив "Беркуту" бити вас по голові. Якщо ви "проти всіх", то "проти них" - також. А ті люди, зі зброєю та дубинками, зі сльозогінним газом та бронетехнікою, з кулеметами та снайперськими гвинтівками думають так:

"я багато тренувався, і виконав нормативи! За це мені платять більше, ніж ОТИМ! Вони просто ледачі, не хочуть віджиматися від асфальту! Якби віджималися, то колись і їм платили б більше! Це ледачі, які мріють вкрасти і зруйнувати, підпалити, і вдарити мене! Тому коли від керівництва, яке приносить і дає мені гроші, прозвучить команда "Агонь" - я не замислюсь ні на секунду"!

Ці вояки можуть тільки 2 речі:

1)Стояти і думати думку.
    або
    2)Бити та стріляти, якщо намагатимуться стріляти в нього.

Стараннями та допомогою ющенків, тягнибоків та іншого тупого гівна був створений чудовий образ внутрішнього ворога - західноукраїнського чи просто україномовного "хіщного бандєровца", що "вилєз із схрона". І на випадок чого, задурманеним східнякам дадуть команду "Фас! Мачіть бандєровцев! Ето оні, фашісти-нахлєбнікі!".

І дуже багато хто команду виконає.
    Отож, спробуйте побудувати серед таких абстрактне "громадянське суспільство проти всіх"...

Лідер потрібний, який не боїться, не мріє про щоденні басейни, який не боїться піти до в"язниці, очолити людей, діяти рішуче. На жаль, люди поки-щр не здатні до самоорганізації в такій мірі, щоб протистояти свавіллю, беззаконню, корупції колективно і самостійно.

А є ще дуже велика частина тих, хто змушений БРАТИ НА ЛАПУ.

Це педагоги, лікарі, чиновники тощо. Але вони не просто змушені БРАТИ, щоб ЖИТИ КРАЩЕ ВЖЕ СЬОГОДНІ, вони цим МОРАЛЬНО ОТРУЄНІ, і боятимуться "викриття" і "погіршення". Тобто, вони думають - "кормімся-годуємося - і ладно!"...

Яке громадянське суспільство можна створити з них, і головне - ЯК!?

А таких людей - дуже багато...

14. Locke

Locke невиправний реаліст

Ой, зараз на мене посипеться каміння, але все одно скажу:
    І не тільки через це, хоча і це немаловажно. А ще із-за цікавої політики США по відношенню до решти світу. Не буду згадувати, що будь-яку точку планети США запросто може оголосити зоною своїх інтересів з усіма витєкающімі послєдствіямі. І не буду згадувати астрономічного зовнішнього боргу США - числа з N-ною кількістю цифр.
    Питання надзвичайно серйозніше. Наприлад питання вичерпних невідновлюємих ресурсів, наприклад нафти. США вже давно практично припинила видуботок нафти на своїй території, хоча володіє значними запасами. Всю нафту закуповують в країнах третього світу. А за неї платять папірцями, які долярами звуться. Ви нам нафту - ми вам доляри. Не вистачить долярів - ще надрукуємо, папір то робиться з дерева (для долярів правда папір з бавовни). Дерева на папір ще виростуть, бавовна ще виросте, а от нафта вже не виросте. Вичерпають всю нафту на сході - почнуть свою добувати. А араби залишаться з долярами. Правда в будь-який час доляри можна замінити скажімо на амеріго чи ще щось - тоді араби залишаться з носом.

Останнє редагування: 23 вер 2011
  15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вообще то картошку уже собрали, а если учесть, что 87% громадян Украины живут в городах, и денег у Юле нет, то переспективы у нее мрачноваты

16. levandivka

Не буду оригінальним, візьму найближчу за терміном цитату в тов. Азарова: "брати лопату, і..."
    Не всі можуть, але ніхто не хоче. ждуть манни небесної.
    Робота була, є і буде. І попит на її виконання був, є, буде.
    Є бажання робити - можна й жити буде, тільки треба лопатою...
    Або "копАти" самостійно, або начальника кОпати, щоб робилося нормально і нормально оплачувалося.

---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:46 ----------

В любому випадку.

---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:46 ----------

Ви рахували співвідношення вояки/не вояки?

А на яку холєру не вояки " намагатимуться стріляти в нього" (вояку)? Ідіотів не так багато.

17. Yarema

Є такий лідер!;)
    Та нехай не беруть! Нехай продають по бартеру, міняють на зброю, обладнання чи ще щось...Але ж беруть ці "дикуни" папірці, як колись брали скляний бісер:)))...Але ж не тільки вони...Навіть цивілізовані європейці беруть;)...От дурні!:haha:

А якщо вистрілять також вояки, але більш секретного підрозділу з метою провокації? Як то було в Придністров'ї?;)

• Подобається Подобається x 4
  18. levandivka

Є аж 2. Але у в'язниці. Один в американській, втора у СІЗО

19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ваші намагання "впіхнуть нєвпіхуємоє" щодо Тимошенко, Луценко, тих людей, що розтаможили відібраний у Фірташа український газ для української держави, а тепер за гратами - слово в слово відповідають словам влади. Ви навіть схвалюєте азаровську лопату. "Арбайтен!", мовляв. Ви і надалі будете намагатися твердити, що це випадковість? Не варто, навіть не намагайтесь.

20. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Здається мені, що і Левандівка прав коли каже що працювати треба (як звичайно прав і Азаров коли таке каже, тільки від нього це дуже цинічно чути, оскільки хто ж забезпечує громадянам можливість гідно працювати, як не прем'єр?), і опонуючі йому теж праві, адже яка робота є, на тій і працюємо! ((((

А по теме, мне очень бы хотелось шоб Юлю посадили (неоднократно об етом говорил в разных местах) ибо 1) есть за что; 2) если сегодня посадят Юлю, то есть очень хорошая вероятность что завтра посадят нынешних!

Но думаю шо сажать ее не будут, прецедента такого уровня боятся, постараются мурыжить ее в суде шоб не допустить к следующим выборам. Шоиз етого выйдет - время покажет

а де твій аватар? :)