Україна без Юлії Тимошенко: "Сісти! Суд іде..."(етап 2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 16 вер 2011.

1. Locke

Locke невиправний реаліст

Та в першому турі їм же і пішли. А в другому турі, коли їх вже не було, а тільки двоє, тоді народ розділився і хто голосував за ЮВТ, а хто не голосував взагалі. Я сильно сумніваюся, що той, хто в першому турі голосував за Гриценка, Костенка, Тягнибока, Яценюка в другому міг проголосувати за Януковича. Це нонсенс, бо між ними кардинальна різниця.
    Ну хіба міг виборець скажімо Тягнибока проголосувати в другому турі за Януковича? :)

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І підпалювати лікарню - теж не пропонується. :)

Тільки "починає"?
    Але ж від Майдану депутати саме ТАК і чинили (більшість із них). ВР - біржа законодавчих актів. Давно. А депутати - брокери.
    Якщо брокерів БЮТ судять, для нас нічого не змінюється.

Але за "логікою" БЮТівців - саме за Януковича і голосував.

• Подобається Подобається x 2
  3. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Так, я намагаюся дотримуватись моральних правил, навіть коли навколо мене ті правила топчуть і дивляться на мене "здивовано". Але коли ще два роки тому моя родина не думала про еміграцію то з кожним місяцем сьогодні все більше схиляємось до думки, що якщо наші зусилля марні, то краще їх направити в інше русло, бо ми такі тут не потрібні.
    Я зовсім не є палка прихильниця Тимошенко але я не хочу жити в країні, де позбавляють свободи за "неповагу до суду", бо комусь суб'єктивно здалося, що до нього звернулися з неналежною повагою, в той же час, і в тому ж місці без належної поваги "виводять із зали суду" народних депутатів. Якщо одна сторона так дбає за формальне дотримання процедури, то чому дозволяє собі нехтувати таким же дотриманням прав інших осіб?

• Подобається Подобається x 7
  4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Одне одному не заважає.

---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

Обидва, досі не здогадуєтесь, як "проголосували" ті, хто не пішов голосувати? Тобто, як були заповнені чисті бюлетені? :crazy::crazy:

• Подобається Подобається x 4
  5. levandivka

Звиняйте, нагадало серію задачок "летять 2 крокодили, скільки років машиністові?"
    Дано: не пішли голосувати.

6. Locke

Locke невиправний реаліст

І я вчинив аналогічно і теж вмовив свою дружину піти і проголосувати за Тимошенко, бо на той момент кращого виходу не бачив. Але я поважаю думку і тих, хто голосував проти всіх чи не пішов на вибори. Іхня думка і позиція може мені подобатися чи не подобатися,і це моя особиста і кофіденційна справа, але будь-яка людина має право на свою думку і позицію.

Як би Ви в цьому випадку не вчинили - це буде правильно, якщо Ви це робите з власної волі і з особистих переконань, а не через примус ззовні. Тому що це Ваше життя, і воно одне, і ніхто не проживе його замість Вас.

7. Bambook

Bambook Persona non grata

Мій бюлетень чистим не був, не брешіть.

8. levandivka

А скажуть, що "за Януовича", раз не був чистий... [​IMG]

9. Bambook

Та декому і того не треба. Вистачає принципу "хто не з нами, той проти нас"...

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Тобто ви вважаєте, що створивши умови, за яких утиск на людей і свавілля влади буде найбільшим (бо з ОЗУ тут ніхто не конкурує і це беззаперечний факт), ми тим самим посприяємо найскорішому становленню громадянського суспільства, тому що народ скоріше повстане? У цьому логіка?

• Подобається Подобається x 3
  11. Bambook

Логіка в тому, що творити громадянське суспільство треба незалежно від того, хто при владі. А боротися зі свавіллям судової системи - незалежно від того, щодо кого свавілля - Юлії Тимошенко чи Васі Пупкіна.
    Намагаючись закликати народ до виступу проти влади заради Тимошенко, її прибічники вчиняють шкоду для розвитку громадянського суспільства, тому що підміняють поняття. Треба закликати народ на боротьбу не для того, щоб припинити свавілля одного судді проти однієї Тимошенко, а для того, щоб припинити свавілля ВСІХ суддів проти ВСІХ громадян.
    Узалежнення побудови громадянського суспільства від результату виборів і прізвища глави держави - це профанація самої ідеї громадянського суспільства.

• Подобається Подобається x 4
  12. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Колишній дисидент Степан Хмара не розуміє позиції європейських політиків, які захищають Юлію Тимошенко. Правозахисник сформулював 5 запитань, на які б він хотів почути відповіді, - і озвучив їх агентству Українські національні новини.

"Запитання перше – що ви порадите, дорогі друзі, де має Україна взяти понад 400 мільйонів доларів, які Росія своїм листом, датованим червнем цього року, вимагає повернути? Ці гроші – це борг приватної компанії Юлії Тимошенко ЄЕСУ, тих систем, які вони разом з Лазаренком організували. Були дані гарантії уряду України (часів Лазаренка) під цей борг. Де тепер брати ці гроші, які Україна повинна віддавати в Росії?", - запитав Хмара.

Друге запитання політика: "Чому Ви, дорогі друзі, не берете до уваги той факт, що через діяльність Тимошенко Україна опинилася перед колосальними проблемами, і ціна на російський газ одна з ключових? Та чому ви закриваєте очі на те, що так трапилося через кабальний договір, який підписала з Росією саме Юлія Тимошенко?".

"Запитання третє – ще суд у Києві не виніс вердикт, а ви вже заявляєте, що цей суд несправедливий. Чому ви поважаєте суд своєї країни, але не поважаєте суд нашої країни?", - додав Хмара.

Четвертим запитанням політика було: "Невже ви не бачите скільки людей відсиділо в тюрмі – в тому числі й в Росії через афери Тимошенко?".

За його словами, виходить так, що тоді вона "всіх зробила злодіями (а сама – біла і пухнаста), а тепер весь світ хоче зробити дурнями, роблячи з себе політично переслідувану".

"Запитання п’яте: підписуючи газові контракти з Путіним, Тимошенко створила прекрасні умови для задоволення імперських апетитів Москви стосовно України. Вона ослабила Україну, і все це для того, щоб Європа відвернулася від України. Чи ж ви не розумієте цього? Чому Ви допомагаєте своєю позицією тим, хто хоче зруйнувати європейський вибір України?", - зазначив Хмара.

Правозахисник додав, що такі запитання хотів би поставити "нашим європейським друзям" перед важливою подією – самітом Східного партнерства у Варшаві, який незабаром розпочнеться і на якому буде обговорюватися європейська перспектива України.

"Я належу до тієї частини українців, які переконані в правильності європейського вибору України, і хотів би, щоб світ почув наш голос", - підсумував Хмара.

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good:
    Кого кого, а этого Господина уж никак не обвинишь в ПР рекламе.

14. Bambook

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

То вам це дитинство заваджає бачити правду. Ви здалека краще бачите те в чому я живу? Типічно...

Пояснювати не буду. Просто НЕ БАЖАЮ! Говорити про те що в Америці не ходять голосувати групати це свістьош!!! Прошу вас мені більше не розказувати як і хто тут ходить, і як і що я бачу з призми свого минулого. Я бачу більше ніж ви, зза океану.

І щераз скажу, хочете щось поговорити про яке життя в США і ЯК і ХТО голосує ТУТ, і наскільки тут люди свідомі того як і за кого треба голосувати то можемо поговорити в іншій темі, хоча... не тратьте куме сили!

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ----------

Я вам скажу чому. Це просто щоб протиставитись існуючій владі. У всіх тих що при владі зараз, у них у всіх рильце в пушку, не лише в Тимошенко. Судити треба всіх, але ж переможців не судять.:pardon:

Я вважаю що суд над Тимошенко просто нічого не дає, окрім як робить великий піар. А тимошенко прекрасна актриса. Пропоную її на пару з Бараком в Голівуд. Зроблять там прекрасну кар’єру.

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Мова йшла не тільки про голосування. Ми теж проголосували колись за Ющенка і що? Мова йшла про щоденну відповідальність суспільства за все те,що діється у країні. Про те, що не треба покладатися на владу.

17. Ravin

Ravin Well-Known Member

18. levandivka

То навіщо концентрувати силу/увагу на їх мишачій возні? Є ж проблеми, з якими дійсно варто виходити на протест.

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ого... нам своего мало еще и за всех ответ держать надо?
    Неа, так дело не пойдет.
    Если даже 30% хотят Яныка это нужно тоже учитывать и принимать как факт.
    Но это не значит, что остальные 70% должны безропотно и стройными рядами идти за Юлей.

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Тоді це ще більший свістьош про США. Тут ніхто ніколи державі в рот не заглядав, якраз тут малий бізнес і є рушій економіки.

---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

Дякую! :hi::hi::hi:

Ну так жираф балшой, ему видней!

а де твій аватар? :)