Україна - банкрот і її зовнішні та внутрішні борги ростуть

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Фауст, 13 сер 2012.

1. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Ви мій смайлик не помітили, щоб вибухнути ще однією гнівною тирадою?!:rolleyes:
    Це сором, що люди, щоб вижити, тікають з країни, але сором не для людей, але для країни. І "втікачі" не живуть надурняк (що ви про те знаєте?), а заробляють свої "інвестиції" важкою працею і, повертаючись додому, відкривають тут свій бізнес.
    Розумію, ви б воліли, щоб вони патріотично жебракували вдома, але, на щастя, не всі українці такі дурні і беззахисні, як би вам бажалось.

2. Фараон

Фараон Well-Known Member

Не возвращаются,не та уж и много они там зарабатывают,что бы накопить на бизнес.
    В основном сводят конци с концами,а еще и домой надо что то переслать.
    Только в воскресенье общался с "италийкой", уже 15 лет в Италии,а зубья лечить приехала в Киев.

3. Мілена

Не розповідайте мені про те, що я знаю сама зі свого 15-річного досвіду.
    А зуби лікують, великий майстре попаднь пальцем у небо, тому що в У. це поки ще дешевше (вже не набагато, але...), ніж у Європі.

4. Фараон

Фараон Well-Known Member

И много Вы бизнесов открыли на Украине?
    Лично я не знаю ни одного,что бы накопил там деньги,а бизнес открыл здесь..
    Хотя единичные случаи,конечно же случаются.Единичные ,а не массовые,как Вы хотите это представить

5. FourA

FourA Дуже важлива персона

Я читал и слышал, что после вступления Венгрии в ЕС туда приезжало множество немцев лечить зубы...
    В пограничных с Германией областях Венгрии было открыто множество зубоврачебных кабинетов...
    А вот как сейчас обстоят с этим дела - не знаю...
    Но такие вещи, как лечение и протезирование зубов в Европе дороги...
    Мой сын за лечение зуба у няни из Украины, присматривающей за детьми, заплатил в Германии дантисту то ли 250, то ли 400 евро..
    За 1 зуб!

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А що таке країна і який в неї сором може бути? Для освіти цієї пані: країна - це територія з населяючими її людьми. Виходить червоніти повинні за стан цієї країни терикони та занапащений Дніпро, а зайди, які занапастили цей край та чкурнули... - "нє віноватая я".
    Я б волів, щоб вони спочатку збудували належну державу, приклалися до очистки себе та свого народу від реп'яхів культури "рашен", створили разом з вказаною державою робочі місця вдома та не давали жлобський приклад своїм дітям тікати зі свого дому для вирішення проблем до закордонного дяді, приносячи йому прибутки.

7. bayard

bayard Дуже важлива персона

и посадят новую более умную:))

8. Gidra

Gidra Well-Known Member

Ну...с такими настроениями остается только веревку покупать....

9. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

10. Gidra

Gidra Well-Known Member

Судя по тому, что на улице- Природа как раз против нас.....

11. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Не в ту тему написал:o

12. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

У нас стоматология дешевле чем на Западе. Я знаю одну немку (без кавычек) которая приехала в Харьков лечить зубы. Это называется медицинский туризм.

13. Blaberus

Вас так раздражает интеллект?

14. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

И чё, также хочешь, что ли? Не советую.

15. Blaberus

Начинаете понемногу оплакивать своего хозяина? Не плачьте! Он еще успеет натворить много зла.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

До теми. Дійсно, Україна, як і Росія, є банкрутами на державному рівні. Перш за все ці державні структури неспроможні виконати задеклароване в своїх Конституціях. А правове банкрутство є страшнішим за фінансове.

17. Мілена

Пустопорожнє клацання по клаві.
    Ви б воліли поставити воза поперду коня і марити, що віз і коня нагодує, і сам себе повезе.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це точно! Що горохом об стіну.
    Єгиптяни, яких заперли більш агресивні сусіди в болота Нілу, сиділи в тих болотах і чекали, що їм боги створять державу, яка потім їм допоможе вижити в болотах. Чи вони бігли з боліт на заробітки до своїх ворогів? Та ні, єгиптяни почали наводити лад на своїй новій землі, САМООРГАНІЗУВАЛИСЯ в державу, своєю тяжкою розумовою та фізичною працею створили з боліт рай та розвинуту на той час цивілізацію на ньому.

19. Мілена

Ще одне пустопоржнє клацання...
    Патріоти бувають квасні, совкові, ура-патріоти, нацпатріоти, а ви патріот історико-поминальний - усе, що було, розклали по полицях, а як дати ради з тим, що є -тільки марні сподівання на загадкове щось і загадкового когось.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Замість мотання між Португалією та Україною та пустим просиджуванням на форумі я би прочитав тему "Пропоновані реформи ...". Там є варіанти відповідей.
    Абсурд з культури "рашен" типу "телячий біфштекс" чи "солона сіль".
    ??? Не засну до ранку, буду розшифровувати.
    Пані, я вам раджу розпочати з 4А, який вас тут підтримує, тему "Як краще розмістити своїх дітей за бугром, не прибравши їхні какашки на цій землі". Потриндіть вдвох та ще німецького заробітчанина запросіть.

а де твій аватар? :)