Украинец и китаец братья навек

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Тим22, 27 жов 2009.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А уявляєте, ЩО могло би трапитися, якби її НЕ переселили ?

• Подобається Подобається x 4
  2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Уявляю!!!!!:haha::haha::haha:
    И жили бы те китайские студенты как сельди в бочки..а не цивилизованно по двое в комнате...как белые люди!!!!:haha::haha:

3. Boris_Kiev

Таки не уявляєте. Бігав би по вулицях Обухова маленький Ван.

• Подобається Подобається x 2
  4. Patrick

Patrick Well-Known Member

Тільки зараз китайці - 70% студенти медичних факультетів університетів, студенти коледжів , багато військових.

5. Читатель_Обкома

А Вы про ето...;)может быть...может быть...хто его знает...я же не расист...как тут Патрик правильно подметил!!:haha:

6. Boris_Kiev

"Дедуска, а поцему у цебя такие больсые глазки ?"

• Подобається Подобається x 1
  7. Читатель_Обкома

:eek:МомОчка родная.....АБАЛДЕТЬ!!!!!!!!о_О
    Я бы даже сказал..ОФИГЕТЬ!!!!!!!!!о_О
    Куда же местное население то смотрит?????30% это же мало!!!

8. Patrick

А китайці і є мєстноє насєлєніє...

• Подобається Подобається x 3
  9. Читатель_Обкома

Если это правда...то я в шоке!!!!!:dntknw:

10. Patrick

Китайців в Канаді десь коло 6%. А всіх хто має азіатську зовнішність ( філліпінців , вєтнамців, індонезійців ....) десь коло 18%.

Канадські солдати під час 2Св. війни

11. Читатель_Обкома

о_О и эти 6%...на 70 % окупировали канадийские ВУЗы?????????
    Да много экзотики то было во время ВМВ....французы и поляки в СА...
    Австралийцы с аборигенами ..... даже афорамериканцы в американской армии...:dntknw:
    Умирать то особо никому не хотелось...вот и доверяли эту "почетную" миссию..."младшим" братьям...

12. Patrick

Не всіх ВУЗів , а медичних і звязаними з компютерами факультетів .

13. Boris_Kiev

Мій співробітник аж світився, коли розповідав, як його дружину лікував ортопед-індус.
    А мені колись суттєво допомогла лікарка-кореянка.
    Це вони вміють.

14. mavka

mavka Well-Known Member

це в Канаді.
    а я от сьогодні розговорилася з львів"янкою, котра три роки тому закінчила Львівську консерваторію й підтримує тісні стосунки з alma mater - 40% , вона каже, приблизно, студентів там тепер - китайці. У Львові. (цікаво, чи є на форумі звідти щоб заперечити ..)
    особисто я бачила ще море турків, ті в очі просто особливо не кидаються.

мені видається, дехто схильний перебільшувати працелюбність південних народів. :haha:

з такою кількістю золота на шиї та руках особливо й не поасфальтуєш :)))

в Огайо досить таких от пуерто-ріканців, які на велфері сидять й товстіють від надміру їжі.

Останнє редагування: 1 лис 2009
  15. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Читатель,а чего,собственно,Вы извиняетесь?Что-то не помню,чтобы мы в школе проходили такую расу "афроамериканцы".Была негроидная раса.Это пусть американцы в политкоректность балуются,это их предки рабами торговали,не наши

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Читачу, а що, ви себе в Обухові не рахуєте мєсним насєлєнієм?
    А ви ж там живете якихось кілька десятків років. То чому китайців в Канаді чи США не можна рахувати мєсним насєлєнієм, які там проживають напевно другу сотню років.
    Які, до речі, англійську осилили перфектно...;)

17. Читатель_Обкома

:good::good::good:
    Вот и хорошо!Раз китайцы такие хорошие люди,значится нечего боятся "китайской экспансии в Европу"!
    Все будет гуд!!:preved:

18. Читатель_Обкома

о_О а кто ж тогда дороги асфальтирует????Не уж то белая раса?о_О

19. mavka

mavka Well-Known Member

такі, як Ви, мужчини - сильні, здорові, симпатичні - білі. :tongue: подекуди, - чорні атлети.
    не всім довіряють томущо.
    це тонка робота, скажу Вам, - як пиріг "Вишиванка" в розтині , сметанковий, пісочний, слойка, різні креми. Ви б бачили, як уночі при яскравому штучному освітленні цистерни з водою дрібним душем поливають зроблені ділянки - щоб остигало помаленьку й не тріскало.

а мексиканцям й пуерторіканцям - не принижуючи, а констатуючи, - дозволяють збирати сміття при дорозі й траву стригти в навушниках. працюючих їхніх жінок в нашому районі взагалі не видно.

тому й то стало цьогоріч сенсацією, що пуерто-ріканська кобіта з Бронксу Соня Сотомайор (Sonia Sotomayor) - квінтесенція чистого розуму й логіки - очолила Верховний Суд Штатів. Барак Обама її вибрав - з певних міркувань.

“2030—then we take over !!!”

але це Америка - унікальна багатонаціональна країна задумана бути космополітичною.

у нас же своя історія.

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Читачу, не хвилюйтесь. Буде нагода - можете до себе на вакантну посаду взяти китайця. Досить працелюбиві і чесні люди.
    Мій колега в сусідньому кабінеті - китаєць. Скоро буде 2 роки як працюємо разом. Проблем за цей час практично не виникало.
    Недавно проїздом був в Гонг Конгу. Памятаю, як мої знайомі китайці хвилювались в 1997 році перед тим як це місто мало перейти під юрисдикцію Китаю. І ось я відвідав це місто і побачив, що там нічого не змінилося. Чудовий порядок, чудове обслуговування, доволі дешеві і якісні товари. Навіть, гроші не змінилися.
    Китайці розумні - для чого забивати гуску яка несе золоті яйця? Так що і Росія не постраждає, коли половину її обтяпає Китай.
    А тепер питання на засипку. Львів був чудовим містом, одною з перлин Європи. В 1944 році це місто окупували (соррі, асфабаділі) росіяни.
    Скільки требу було часу, щоб інфраструктуру зруйнувати а місто загадити по саме нікуди? Думаю, всього кілька років...

а де твій аватар? :)