Уявляю!!!!! И жили бы те китайские студенты как сельди в бочки..а не цивилизованно по двое в комнате...как белые люди!!!!
Тільки зараз китайці - 70% студенти медичних факультетів університетів, студенти коледжів , багато військових.
А Вы про ето...может быть...может быть...хто его знает...я же не расист...как тут Патрик правильно подметил!!
:eek:МомОчка родная.....АБАЛДЕТЬ!!!!!!!! Я бы даже сказал..ОФИГЕТЬ!!!!!!!!! Куда же местное население то смотрит?????30% это же мало!!!
Китайців в Канаді десь коло 6%. А всіх хто має азіатську зовнішність ( філліпінців , вєтнамців, індонезійців ....) десь коло 18%. Канадські солдати під час 2Св. війни
и эти 6%...на 70 % окупировали канадийские ВУЗы????????? Да много экзотики то было во время ВМВ....французы и поляки в СА... Австралийцы с аборигенами ..... даже афорамериканцы в американской армии... Умирать то особо никому не хотелось...вот и доверяли эту "почетную" миссию..."младшим" братьям...
Мій співробітник аж світився, коли розповідав, як його дружину лікував ортопед-індус. А мені колись суттєво допомогла лікарка-кореянка. Це вони вміють.
це в Канаді. а я от сьогодні розговорилася з львів"янкою, котра три роки тому закінчила Львівську консерваторію й підтримує тісні стосунки з alma mater - 40% , вона каже, приблизно, студентів там тепер - китайці. У Львові. (цікаво, чи є на форумі звідти щоб заперечити ..) особисто я бачила ще море турків, ті в очі просто особливо не кидаються. мені видається, дехто схильний перебільшувати працелюбність південних народів. з такою кількістю золота на шиї та руках особливо й не поасфальтуєш в Огайо досить таких от пуерто-ріканців, які на велфері сидять й товстіють від надміру їжі.
Читатель,а чего,собственно,Вы извиняетесь?Что-то не помню,чтобы мы в школе проходили такую расу "афроамериканцы".Была негроидная раса.Это пусть американцы в политкоректность балуются,это их предки рабами торговали,не наши
Читачу, а що, ви себе в Обухові не рахуєте мєсним насєлєнієм? А ви ж там живете якихось кілька десятків років. То чому китайців в Канаді чи США не можна рахувати мєсним насєлєнієм, які там проживають напевно другу сотню років. Які, до речі, англійську осилили перфектно...
Вот и хорошо!Раз китайцы такие хорошие люди,значится нечего боятся "китайской экспансии в Европу"! Все будет гуд!!
такі, як Ви, мужчини - сильні, здорові, симпатичні - білі. подекуди, - чорні атлети. не всім довіряють томущо. це тонка робота, скажу Вам, - як пиріг "Вишиванка" в розтині , сметанковий, пісочний, слойка, різні креми. Ви б бачили, як уночі при яскравому штучному освітленні цистерни з водою дрібним душем поливають зроблені ділянки - щоб остигало помаленьку й не тріскало. а мексиканцям й пуерторіканцям - не принижуючи, а констатуючи, - дозволяють збирати сміття при дорозі й траву стригти в навушниках. працюючих їхніх жінок в нашому районі взагалі не видно. тому й то стало цьогоріч сенсацією, що пуерто-ріканська кобіта з Бронксу Соня Сотомайор (Sonia Sotomayor) - квінтесенція чистого розуму й логіки - очолила Верховний Суд Штатів. Барак Обама її вибрав - з певних міркувань. “2030—then we take over !!!” але це Америка - унікальна багатонаціональна країна задумана бути космополітичною. Читали нову книжку Брауна про масонські символи братерства на кожній вулиці Вашінгтону ? ні, ютубте, - там повно інформаційних документальних фільмів. у нас же своя історія.
Читачу, не хвилюйтесь. Буде нагода - можете до себе на вакантну посаду взяти китайця. Досить працелюбиві і чесні люди. Мій колега в сусідньому кабінеті - китаєць. Скоро буде 2 роки як працюємо разом. Проблем за цей час практично не виникало. Недавно проїздом був в Гонг Конгу. Памятаю, як мої знайомі китайці хвилювались в 1997 році перед тим як це місто мало перейти під юрисдикцію Китаю. І ось я відвідав це місто і побачив, що там нічого не змінилося. Чудовий порядок, чудове обслуговування, доволі дешеві і якісні товари. Навіть, гроші не змінилися. Китайці розумні - для чого забивати гуску яка несе золоті яйця? Так що і Росія не постраждає, коли половину її обтяпає Китай. А тепер питання на засипку. Львів був чудовим містом, одною з перлин Європи. В 1944 році це місто окупували (соррі, асфабаділі) росіяни. Скільки требу було часу, щоб інфраструктуру зруйнувати а місто загадити по саме нікуди? Думаю, всього кілька років...