Украинец и китаец братья навек

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Тим22, 27 жов 2009.

1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

А что?Вы хотели по другому?????:haha::haha::haha:
    Как сказал поэт: "Если на небе зажигаются звезды, значит это кому-нибудь нужно..."
    Перефразирую..."если в Огайо много мексиканцев.....значит это кому-нибудь нужно..."
    Банки то за бесплатно старатся то не будут!;)Им это прежде всего ВЫГОДНО!!!:mocking:
    Вы же сами то не согласитесь...подстригать газоны...убирать квартиры...работать посудомойкой...асфальтировать хайвеи...на жаре...
    убирать урожаи на полях...
    Вот и получайте дешовые овощи-фрукты и головняк с мексиканцами и прочими китайцами!!!!
    :))):preved::pardon:

• Подобається Подобається x 1
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А за приєднання Каліфорнії до Мексики не виступають ? Цікаво, який термін світить за такі заклики в Гамериці ?

3. Gron

Gron тафгай

Нам, це не загрожує.
    Китайці та інші тягнуться до кращоого життя, бажають щоб іх діти отримали гарну освіту, отримували гідну зп, мали гарну медицину, всі права та можливості вільної людини,...
    Що ім робити сьогодні в нашій краіні?
    На ринках працювати?
    Так всі хто спроможні були, вже влаштувалися, бо покупців не може бути меньш продавців.
    Чим їм до нас, в великої кількісті(легально/нелегально), добиратися?
    Пішки, крізь рф?
    Морем?
    Літаками, які тричі на тиждень з Пекіну до Київа літають?
    Люди схамениться, загроза існує тільки в нашому запаленному мозоку:)

• Подобається Подобається x 2
  4. Читатель_Обкома

Когда моя дочь еще училась в КГУ им .Шевченко...где то в 2002 году ,ее очередной раз переселяли в другое общежитие, а предыдущее девятиэтажное,освобождали для студентов китайцев....
    (около бывшего ВДНХ)...

5. Patrick

Patrick Well-Known Member

Дивлюся в Канаді...їх тут багато , особливо в Ванкувері.Це місто ще називають Гонкувер (ігра слів - Ванкувер +Гонк Конг).Але устрій країни ніхто міняти не хоче , свята теж вони адаптовують місцеві (навіть сьогоднішний придурочний Геллоувін).Англійську мову вчать , хто краще , хто гірше....але вчать
    Селитися в Канаді і США вони почали давно ще з кінця 1790-х років і пізніше були массові напливи , коли в 1800-х роках будували транс-контінентальну залізну дорогу , їх привезли на роботи .
    Останній наплив був , коли Гонк Конг приєднався до КНР в 1997р. Всі , хто мав Гонк Конг паспорт і хотів приїхати , могли приїхати до Канади.Спочатку був великий потік людей , вони боялися що влада КНР буде їх переслідувати.Особливо бувших військових , політичних діячів....Але контінентальний Китай нічого в Гонк Конзі не міняв , все залишилося по-старому, то ці люди (багато з них) запаслися на всякий випадок канадським паспортом і їздять туда- сюда , роблять бізнес.
    Подібна ситуація зараз з Тайванем теж...

6. Gron

Gron тафгай

Вечер перестаёт быть томным(с)
    Що тільки неповилазе в Halloween.
    Ось чому мені це свято недовподоби.
    Хоча стало остаточно зрозуміло, що зовсім не китайців треба опасатися.

7. Читатель_Обкома

:good:Обычное дело!!Сперва негров...потом китайцев...ну а мексы сами прийдут!!!:haha:

8. Patrick

Може я не точно написав...
    Але китайці рабами не були.Вони приїхали добровільно.Так як колись українці.
    В Канаді взагалі рабства не було.Раби з колоніального США втікали до Канади.

9. Boris_Kiev

У 70-х к нас вживалося слово "чорт" (синоніми - "рог", "крок" -від крокодила) у значенні приблизно як на Заході - "рагуль".
    Коли ж їм, як не в Halloween вилазити ?

10. Gron

Gron тафгай

Ви впевнені, бо мова йде про Канаду?
    У Великої Британії не дуже багато негрів було,а мексів зовсім, та й зараз далеченько.

11. Читатель_Обкома

Конечно!Конечно!!!о_Оо_О
    Рабство же к тому времени уже отменили...ну а китайцы....чо там китайцы...им же совсем не много для жизни то надо...не то что местным житялям!!!:mocking:

А зачем Великой Британии то негры то нужны были?;)
    Сагибы то...спокойненько грабували Индию...Бангладеш и другие недоразвитые к тому времени страны...:mocking:

Останнє редагування модератором: 31 жов 2009
  12. Gron

Gron тафгай

Читателю, Ви в преф граєте?
    Якщо так, то я в розмовах з Вами, пас.
    Навіть два.
    А краще, зовсім за стіл несідатиму.

13. Boris_Kiev

... а приблизно наприкінці 60-х років слово "китаєць" ми вживали у такому значенні: "людина, якій двічі-тричі щось пояснюєш, а вона не в"їжджає, але й робить ну зовсім дикі практичні висновки. Варіант - панічно боїться нової техніки.

Ще одне значення: молодші студенти "китайничали" на старших - виконували чорнову роботу з креслень, макетування і т.п. Як в армії, тільки без биття.
    (Я не сію дискримінацію. Я просто пригадав молоді роки).

14. Patrick

ВААБЩЄ НЕ БУЛО РАБСТА. ВААБЩЄ!... Була вільна , незаселена земля , де острівками жили люди.
    Маленькі міста називалися - форт.
    Форт Едмонтон тільки в 1905р. став містом.

15. Читатель_Обкома

:good:Гуд!!!

16. Читатель_Обкома

о_Оо_Оо_Оо_О
    Хорошо!Хорошо!Не было так и не было!!!!Я же не спорю!!!:cry:
    Откудо в Канаде на то время сахарные плантации то были?
    Токо вот какое дело то..понадобилась дешовая рабочая сила...вот и китайцев то и привезли!!
    Капитализм понимаешь!!!:good:;)

17. Patrick

Чітатєль , а Ви расист. Нєхорошо так ...
    Не нєгри , а афро- ...., або просто чорношкірі , можна - чорні
    А в UK чорних достатньо з Джамейки...

18. Читатель_Обкома

Извините....:cry: я больше не буду...:cry:

19. Patrick

Понадобилася просто сила , а платили всім одинаково.
    Тільки англієць кайлом скалу не рубав.Він був закажчик , або в крайньому випадку прораб

20. Читатель_Обкома

И ето есть правильно!!!!:good::good::good:
    Хай негр...ой о_О сори...афроамериканцы и китайцы делают черновую работу с месиканцами в придачу!!!!:good:
    Борис прав!!!:good:

а де твій аватар? :)