Відповідь: UKRAINA: от мифа к катастрофе не можу погодитися... україні якраз, на відміну від росії властива саме демократія, а не авторитаризм...
Відповідь: UKRAINA: от мифа к катастрофе Не могу с Вами полностью согласиться, украинская демократия настолько переплетается с анарxией, что иногда очень трудно провести границу между ними. Росийская демократия настолько же тесно переплетается с режимом, и там тоже иногда очень трудно разглядеть различие. В одном я согласен, от анарxии до демократии путь намного ближе, чем от режима к демократии.
Відповідь: UKRAINA: от мифа к катастрофе те, що робиться зараз — можливо... я маю на увазі, що саме українці більше схильні до демократії... та й сама "анархія" — що це таке?... це свого роду демократія, замішана на авторитаризмі... як би дивно це не звучало...
Відповідь: UKRAINA: от мифа к катастрофе Ребята, вы что, хотите внести свой вклад в рассовую теорию? Один этнос генетически склонен к демократии, другой нет? Поздравляю...
Відповідь: UKRAINA: от мифа к катастрофе Це не "расова теорія". Це - в чистому вигляді наука СОЦІОНИКА. Люди/колектив: 16 соціотипів, 256 типів взаємодії. Нація /міждержавні відносини. Те ж саме. До речі: українець-росіянин. Взаємодія характеризується як "квазітотожність" ("слабкий тип"). Ознаки: нескінченні дискусії/суперечки, які НІКОЛИ не закінчаться.