В я якій групі хотіли б грати? А ким? А свою як би назвали? А до якого напрямку схиляєтесь, якщо взагалі можливо окреслити?
Якби мене вставили в готову групу, то важке запитання. Треба ще уявити себе з тими людьми. Гітаристом в Skid Row. Ну це остання проблема. Назвав би "Горгани". До класичного року.
А я бы людей исцелял. Возложением рук! И пофиг кто , украинец, русский, якут, инопланетянин, богатый, бедный... ... негр ... И все в ОБЩЕЙ ОЧЕРЕДИ, блин !!!!
А я би мала очолювала велику експедицію і щоліта проводила в масштабні розкопки, а навесні і восени, коли гарна погода, учасники експедиції їздили б на розвідки та обстеження, а коли погана погода і взимку - опрацьовували б отримані матеріали і робили всі необхідні аналізи грунту, артефактів, остеологічних та антропологічних матеріалів у величезній лабораторії із найновішим обладнанням...
А я б займалася благодійністю і постаралася б допомогти якнайбільшій кількості потребуючих - людям, тваринам... Допомагала би ліками, грошима, добрим словом... Ех, мрії...
Ні, шановний, я не конкурсантка з конкурсу краси і це не писано, аби щось красівоє і доброє написати, це моя мрія ще зі школи. Щось ви стереотипно мислите. То не тільки відриватисі від хворуму треба, а бігти від него гет, як хворум отаков реакцієв буде на цілком нормальні дописи.
Зайнявся б, мабуть, виданням дитячих книжок... А може, навіть і написанням... А може, навіть справді займуся... Ну і поміж ділом винайденням машини часу. От