Таракан. фино-угорские народы и московские грабители это тождественно. Скорее уже от питерских грабителей - путаетесь в понятиях милейший.
Ось так для вигнанця з Києва Ю.Долгорукого й попадалися жінки з нумбу-юмбу, від яких і пішли москалі. Першим був його син Андрій, дивися на першій сторінці його портрет.
Спокойней мой прыщавый "друг", мужчина должен уметь держать себя в руках. А если папа учить не хочет, я всегда готов. Приезжай на ускоренный курс, адрес одному кексу уже давал. Даю и тебе: Москва пр-зд Серебрякова стр 2 А, спросишь Вадима
Звідки на заході України турки і татари? ) Схаменись! А от на Росії татари самі що не є автентичні живуть та впливають на етногенез зовсім не міфічно. Не говорячи вже про мерю та мурому, що давно увійшли до генофонду росіян і тому росіяни вже давно не мають відношення до суто слов'янського народу. 100 % абхазів говорять російською без акценту - вони теж з росіянами один народ? Чому ж з моїми? Більшість вчених давно вже дійшло висновку про фіно-угорське походження росіян і тільки російські шовіністи ніяк не хочуть визнати очевидного і штампують такі "дослідження". До речі, крім мови наші народи мають різні закінчення прізвищ - Іванов проти Іванко, Бєлов проти Бондаренко, наприклад. Що свідчить про різні лексичні джерела, а тому і різні шляхи формування мов та народів.
Цей хлоп з двома дипломами, але без належної освіти не знає, що християнин фарисействувати не може в силу своїх переконань. Видно ці недовчені крім марксизму, демократії, конфуціанства ще й фарисейство трактують по своєму. Але до теми. Ось як вони пробують угро-фінів в слов'яни записати: За рахунок винайдених "низьких концентрацій" монголоїдів.
чесно кажучи, щось дуже сумнівно щодо монголоїдів. Серед мордви, наприклад, дуже багато блондинів з блакитними очима, більше ніж серед українців. Дівчата є такі - очей не відірвеш! Зараз вони все більше цікавляться своїми коренями. І дай Бог їм відродити свою мову й культуру!
А ось цьому угро-фінському люду перідично вдавалося пожити без опіки "вєлікіх пабєдітєлєй". Ім'я їм ЕСТОНЦІ. Фото початку ХХ століття.
А це представник народу, якому вдалося вижити в жорнах між "пабєдітєлями" та шведами. Назва народу - ФІНИ, ім'я представника цього народу - Ніка Хаккінен, чемпіон-автогонщик.