Угро-фіни

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 4 бер 2012.

1. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

Фино-угорские народы освободятся от московских грабителей.

2. Vadimir

Vadimir Well-Known Member

Таракан.
    фино-угорские народы и московские грабители это тождественно.
    Скорее уже от питерских грабителей - путаетесь в понятиях милейший.

3. Тень гнева

Ну, разница всегда есть. А объяснять не хочу.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось так для вигнанця з Києва Ю.Долгорукого й попадалися жінки з нумбу-юмбу, від яких і пішли москалі. Першим був його син Андрій, дивися на першій сторінці його портрет.

5. Vadimir

Правильно,
    потому что мозга хватает, только грязь килограммами постить)))

6. Тень гнева

Ща, я каждому хуесосу буду объяснять. Пидарок, не обольщайся, язычком не шевели.

7. Vadimir

Спокойней мой прыщавый "друг", мужчина должен уметь держать себя в руках.

А если папа учить не хочет, я всегда готов. Приезжай на ускоренный курс, адрес одному кексу уже давал. Даю и тебе:
    Москва пр-зд Серебрякова стр 2 А, спросишь Вадима

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це тут щось "настругав" Долгорукий з жінками племені нумбу-юмбу.

9. Звідки на заході України турки і татари? :)) Схаменись! А от на Росії татари самі що не є автентичні живуть та впливають на етногенез зовсім не міфічно. Не говорячи вже про мерю та мурому, що давно увійшли до генофонду росіян і тому росіяни вже давно не мають відношення до суто слов'янського народу.
    100 % абхазів говорять російською без акценту - вони теж з росіянами один народ?

Чому ж з моїми? Більшість вчених давно вже дійшло висновку про фіно-угорське походження росіян і тільки російські шовіністи ніяк не хочуть визнати очевидного і штампують такі "дослідження".
    До речі, крім мови наші народи мають різні закінчення прізвищ - Іванов проти Іванко, Бєлов проти Бондаренко, наприклад. Що свідчить про різні лексичні джерела, а тому і різні шляхи формування мов та народів.

10. Фауст

Фауст Well-Known Member

Пан Некоз, Вы опять за своё?
    Доктору показывались?

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Нагадаю про тему

12. Фауст

Фауст Well-Known Member

Где карту откопали?

13. Невский берег

Невский берег Well-Known Member

ФАУСТ:

Господин ПРОKIП просто фарисействует...

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цей хлоп з двома дипломами, але без належної освіти не знає, що християнин фарисействувати не може в силу своїх переконань. Видно ці недовчені крім марксизму, демократії, конфуціанства ще й фарисейство трактують по своєму.
    Але до теми. Ось як вони пробують угро-фінів в слов'яни записати:
    За рахунок винайдених "низьких концентрацій" монголоїдів.

15. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

чесно кажучи, щось дуже сумнівно щодо монголоїдів. Серед мордви, наприклад, дуже багато блондинів з блакитними очима, більше ніж серед українців. Дівчата є такі - очей не відірвеш! :good: Зараз вони все більше цікавляться своїми коренями. І дай Бог їм відродити свою мову й культуру!

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Майже слов'яни.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та частина фінів, якій не вдалося вирватися з лабет москалів, назвали КАРЕЛАМИ

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А ось цьому угро-фінському люду перідично вдавалося пожити без опіки "вєлікіх пабєдітєлєй". Ім'я їм ЕСТОНЦІ. Фото початку ХХ століття.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А це представник народу, якому вдалося вижити в жорнах між "пабєдітєлями" та шведами. Назва народу - ФІНИ, ім'я представника цього народу - Ніка Хаккінен, чемпіон-автогонщик.

а де твій аватар? :)