Угро-фіни

Discussion in 'Міжнародна політика' started by Прокіп, Mar 4, 2012.

1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

Форестер еще думает, он еще не созрел к этому ответу :))

2. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

:rolleyes:
    Може спільним зусиллями з Фореєм щось придумають...

3. FourA

FourA Дуже важлива персона

Насколько я в курсе, шановна пани, в соседней теме не было вообще разговора о генетическом анализе...
    А словам, не подреплённым авторитетными данными - грош цена...
    Язык, как говорят, без костей...

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

[​IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSaJ3_hBhvchKqMQstQjdvHg2ChPdiBgTYRu0g8IptdAfvBO-OB
    Цей пацієнт (Кучма) з нащадків воїнів Мамая, які після поразки на Куликовому полі знайшли прихист від Тохтамиша в Криму та на території нинішніх Сумської та Чернігівської областей. Тоді ці області були в складі Литовського князівства.

5. forester

forester Well-Known Member

Эк Вас заботит мой аппетит. Спешу Вас уверить, что не зависимо от того, есть украинцы на Свете, или вместо них на Земле живут иные национальности, я вполне полноценно завтракаю, обедаю и ужинаю. И не страдаю несварением желудка.
    Но, всё равно, спасибо, что поинтересовались.
    Какой такой Киевской Руси? Киевской Русью назвали сложившееся положение вещей на рубеже первого тысячелетия в Киеве и его окрестностях современные историки. А жители населявшие тогда территории современной Украины, представляли собой полноценный салат из национальностей и народностей.
    Ага. Есть такая точка зрения. Правда она не выдерживает никакой критики, но зато согревает душу националистически настроенных жителей современной Украины. Правда не всех.

6. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

конечно не выдерживает. так не выдерживает, что вы уже третьи сутки "висите" на вопросе, и так ответа не дали, наверное в спячку впали :)):)):))

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

http://litopys.org.ua/litop/rus_zemla.htm
    Ось вона справжня Русь без всіляких Тмутараканей.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

9. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Александр Каминский: «Угро-финны стояли у истоков российской государственности»

http://www.epochtimes.ru/content/view/41785/54/

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В цьому випадку кількість в якість не трансформується.
    Вони такі ж християни, як їх Лєнін був марксистом. Вони звикли поклонятися не Богові, а своєму Хану.

11. Щось я критики не бачу, окрім порожніх слів. :scratch_one-s_head:
    Як українці і росіяни можуть бути одним народом, якщо у них різні мови? Це навіть не серби і хорвати, які мають одну мову, але вважають себе різними народами. Крім того, етногенез росіян проходив під впливом фіно-угорських та тюркських племен, чого не було в етногезі українців, чи якщо і було, то в мізерних незрівнянних масштабах.

12. STK

STK Дуже важлива персона

Сьогоднішні слова Вані Лісіцина
    Російські нацики вже зовсім запутались, то вони самі слов'янисті слов'яни, то нащадки монголо-татарської імперії :)

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Нічого не заплуталися. По висновках їхньої блудної комісії по історії Шувалова-Міллєра Тимучин (Чингіз-хан) був слов'янином, а їхня німецька ханша Єкатєріна ІІ була "пречістєйшоє дівою".

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Угрофінами за походженням були патріарх Нікон і протопоп Аввакум - обидва мордва, удмурти - фізіолог В. М. Бехтерєв, комі - соціолог Питирим Сорокін, мордвин - скульптор С. Нефьодов-ерзя, який взяв ім'я народу своїм псевдонімом; Пуговкін Михайло Іванович – зросійщений меря, його справжнє прізвище звучить по-мерянські - Пугорькін, композитор А.Я.Ешпай - марієць, і багато інших:

15. Фауст

Фауст Well-Known Member

Роман Степанович, простите меня, но Вы больной человек.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Каюсь, що я не мерянин , не О-каю, не люблю болотних берез і не поклоняюсь каменю Сярко. А ще я маю за християнський символ класичний хрест без всяких додаткових поперечних дощечок.

18. Vadimir

Vadimir Well-Known Member

и еще, нужно добавить:
    -"имею большого таракана в башке который методично съедает мой мозг."

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

З'їдає клятий, з'їдає. Дивись років через 20 до величини твого лиш залишить.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А ось вам видатний представник племені Ерзя[​IMG]
    на призвіще Єсєнін.

а де твій аватар? :)