классная фотка, спасибо ... у Мерилин тут на редкость не кукольный вид... да и родинка не на месте... Вы уверены, что это она? ЗЫ. а Уорхола (как и Дали), я недолюбливаю- от Пикассо...
Кстати да-Уорхол родоначальник гламурной мазни, которая погубила западное искусство.А Дали не так уж и прост.хотя его картины отсвечивают темной стороной бытия.
Объявление. Очень прошу никого не причислять меня к своим сторонникам, равно как и ко врагам, я не являюсь ни русским, ни украинским "патриотом"; мне просто интересно... Дуже прошу нікого не зараховувати мене до своїх прихильників, так само як і до ворогів, я не є ні російською, ні українською "патріотом"; мені просто цікаво ...
Ага-мне тоже показалось что на фотке не Мерлин ,а какая то актриса изображающая её. Актриса красивей Мерлин.
Одразу головна помилка - насправді слов'яни нікуди не рушили. По меншій мірі, не рушили в великих масштабах. Рушили князі (які теж, до речі, не завжди були слов'янами) із військом , а мешканці територій на яких і з'явилося перше московське (російське) князівство як були так і залишились фіно-угорцями. Це була саме колонізація - насадження іноземної влади тубільним племенам. Щодо Слова, то воно не йде врозріз з цією теорією колонізації. Київська Русь саме була тією прото-імперією на теренах слов'янських, балтійських та фіно-угорських племен.
Рушила їх мова та релігія, яка заповнила вакуум безграмотності та язичниства угро-фінів. Так що була не людська експансія на ті землі, а КУЛЬТУРНА.
Українська і російська релігійні культури ніколи не межували на одному рівні. Культура росіян, в тому числі й релігійна, взагалі багато в чому "запозичена".Спочатку русичі, що мирно (принаймні саме на мирному шляху наголошує великий російський історик Василь Ключевський) підкорили так званих угро-фінів, нав'язавши їм свою мову, свій спосіб життя, свої звичаї і традиції. І свою релігію. От тільки одностороннього культурного обміну тоді не вийшло, і культура прийдешніх теж достатньо спотворилася на тлі язичницьких вірувань угро-фінів. Так час йшов, відбувався процес асиміляції (втім теж не ясно, хто між ким асимілювався: угро-фінів серед русичів, чи русичів серед угро-фінів). В результаті постав великій нарід – великороси (вони ж "росіяни"). Зникло їхнє русяве волосся, шкіра стала більш смуглою, з'явився широкий ніс і т.д. Але релігія і церква зазнали не менших метаморфоз. Наприклад, росіяни геть не відділяли язичницькі обряди і православну віру. В той самий час віра їхніх сусідів – "малоросів", була набагато сильнішою, а обряди зберігали всі візантійські канони.
Шо було запозычино уже давно с лихвой возвращено ибо нынешние культура и наука Украины базируется на русской основе,а не наоборот. И в отсутствии русского базиса наука и культура Украины явно деградируют в последние двадцать лет.
Имеющая прикладной характер способность плести лапти. Мужик плетет лапти (лубок, 18 век). Поскольку кожаная обувь всегда стоила дорого и позволить себе её могли только состоятельные люди, беднота ходила в лаптях, вследствие чего лапти стали символизировать нищету, низкое происхождение, а в советское время также бескультурье и отсталость. В самовосприятии русских лапти — один из важнейших символов традиционного национального быта.
Ето Кваренги, Брюс, Эйлер... (не удивлюсь, если "руссо патриото" никогда не слыхали о Брюсе и Эйлере, а Кваренги спутают с Растрелли, если слыхали про крайнего)))
Отой "русскій базіс" з реп'яхів якраз і гальмує наше просування в Європу. Та і вам теж. Про "русскую" культуру я взагалі промовчу, про неї краще сказали Гоголь, Достоєвський та інші. Ось тому вони такі й відсталі. А яке вони мають відношення до "русской" культури?
Какая жалость-когда русские (и украинские) крестьяне ходили в удобных ,экологичных лаптях европейские крестьяне ходили в сабо-что вроде грубо выпиленных из дерева чурбачков привязываемых веревками к ногам .Вопрос для неуков-какая обувь лучше для гигиены ног? Точно такое какое имеют русские или евреи к украинской науке живущие в Украине и работающие скажем в украинском танкостроении.
та як Ваши писання- до мышлення, прости Господи... Вы, Прокип, заявляете себя, как нацист, а культура и наука- вненациональны ровно с тех пор, как при встрече представители разных племён перестали сразу давать друг другу в морду, а начали разговаривать... к слову- в Украйне я видел только одного неандертальца и то он почему-то напялил на себя форму ДАИ)))