Ясненько... Навколо темний ліс, а над усім папа) Десь з цих відео є обряд асоціації у масони, коли учень має оголити ліву сторону тіла: ногу по коліно та ліву частину грудей. Це описано у декілька історіях ще давно. Або отаке Може то такий і справді ритуал, а може перевірка чогось такого, що не мусить член масонів мати. Наприклад, якогось знаку на гомілці... Правда одні кажуть на правій, інші на лівій. Хто що знає, на те і полює)
Не всі православні так вважають, отож... Зараз все йде шкереберть, тому треба чути самого Бога і бути пильними, щоб не влізти до чогось поганого, бо мало правди буде...
@Коммунарец, Ваше кіно якесь нецікаве - расєя будєт - в расєї восстановят монархію - будєт гєніальний царь, вєлікій по уму, по вєрє і т.д. - імпєрія будєт малєнькая... ... Ну шо той дєд може бачити із Англії? Во, файна пані співає пісню того Шнурова А він знає шо каже, бо у нього бувають відєнія View: https://youtu.be/HLDKPQj13x8
Мало там хто про що каже, але то була відповідь @Nagorny , що у православних теж не все гаразд, щоб іншим вказувати на скалку в оці.
А щоб ви не вважали себе за розумнішого за них)) Бо в УкраЇні взагалі немає ніякої націдеї як жити далі, крім як набити свої дома скарбами, шлунки салом і горілкою, а ворогів своїх, навіть ближніх сусідів, в дупу посилати. (
А навіщо мені покаяння якихось росіян? Навіть не відкриваю тоту Вашу бабку. Я до росіян байдужий. Є, правда, там три + одна людини, котрі мені дорогі, але вони порядні /на мій погляд/ люди. А решта мені по барабану, хай вони хоть перетворять себе від Кенігсберга до Магадану в ядєрно-актівний пєпєл - то їхня справа.
Я, наприклад, з Вами категорично не згоден. З такими "сусідами" - я віддаю перевагу лінчуванню, а не посиланню в дупу. Або розмичці...
Мене поки що всі цікавлять, бо є різні грішники і різні віруючі, розкаявшийся грішник більше прошений буде, ніж усохший фарисейний віруючий... Моя справа , неначе у сонця... світити всім, а коли прийде темрява - тоді і побачено буде, хто чого вартий: хто спасеться, а кому смерть буде вічна( Зара я за всіх турбуюсь.А як настане темрява, то вже не моя біль буде, а грішних, що не покаялися у беззаконнях своїх.
Мене не обходить якась націдея в такому форматі, про який Ви кажете. Бо кожна "націдея" має коріння. Мене зараз обходить ідея моєї родини і моєї сім"ї. І сталося так, що по чоловічій лінії я продовжую ідею нашої родини. Її підтримував ще дідо Дмитро в 16 ст. А по жіночій лінії її продовжує моя старша сестричка Іра. Там з корінням складніше, але табличку з 1881 р.н. ми оновлюємо кожного року. Іра в селі, звідки я вийшов, а я тут, в селі, де нас поки що семеро. Сім Я. Мабуть тут нас буде більше. Горілку я гоню сам, доводжу її до рівня всяких хороших віскі і бренді, і пригощаю хороших людей. Зі скарбів я найбільше ціную свій телефон, якщо він постійно мовчить. А сало я купляю у людей, котрі з діда-прадіда продавали хороше м"ясо в наших краях. А всіх ворогів, навіть ближніх сусідів, я видів глибоко в десь. І я не вважаю себе розумнішим за когось. Я такий, який я є. Я маленький українець Марутяк Ігор Іванович, 1963 р.н. ЗІ @Коммунарец, чекаю алаверди ;
@Коммунарец, Ви мені тут звіздуна не заправляйте. Байками мене ще в дитинстві приспати не могли, бо я відразу питався: "А чо?"
Вибачте за те, що пхаю свого кацапського п’ятака не в свою справу, але маю до вас одне питання особистого характеру : у вас день народження в квітні, чи в червні?
В червні. 03.06.63. А з числом, травнем і роком вийшло випадково, і виправити вже не можна. Але там є уточнення