@Nagorny Вчора придивився до календаря, який мені дали на майдані. Як гадаєте, помилка чи не випадковість?
Ви дійсно тупий чоловік, вибачте на слові. Реріхи не є сектою християнства, як і Біле братство. Про католиків промовчу - Бог вам суддя.
Купол з хрестом церкви Верина мені видно з вікна хати. То правда - там була намальована сім"я Ющенка. Завтра спитаю у веренських - вже перемалювали образи, чи далі Віктор Перший там красується. Алаверди. Православні тоже не гребують ликами можновладців на образах. @Nagorny, може ви не знаєте, але на обійсцю Петра Порошенка є капличка, котра освячена в Православній Церкві МП /може вже перейшла до ПЦУ, я не знаю. Прошу знатокам повідомити, якщо є нова інфа/. Так в тій православній капличці є мальований образ сім"ї Порошенка. Во, вуйко видав по моєму запиту в капличці порошенка на образах сім"я @Nagorny, і заодно дам вам посилання на кіно від ваших кураторів, щоб ви не сумнівалися в правдивості View: https://youtu.be/LkWLyG3GzIU зі Віктора Першого намалювали в сільському храмі, куди Ющенко навряд чи приїде. А Петро Пятий любується своїм святим ликом кожний день Мораль яка?
Невіглас, ви Нагорний. Є ікони, де Хмельницький молиться до Матері Божої. То що? Той, хто стоїть перед іконою реально, молиться до Хмельницького? Якби ви хоч трохи щось кумекали, то б знали, що, моляться не до ікони, а конкретно до певної особи. Але секта є секта. що тут скажеш? От ви молитесь до святого Миколи -2: тут без варіантів.
Є відомості, що Іван Вишенський із Судової Вишні. Унія спочатку більше прижилася в інших регіонах, тут було більше противників, але як вийшло в кінцевому результаті.
Жителі Львівської області, щоб привернути увагу до моторошного стану доріг у своєму районі, зняли кліп-пародію на хіт групи KAZKA "Плакала". До роботи над кліпом доклав руку священнослужитель Української Греко-Католицької Церкви Отець Роман (Гром). Він служить в трьох селах, через які проходить зазначена дорога. Протяжність її – 18 кілометрів, з них 15 знаходяться в аварійному стані, – передають Патріоти України. Головний герой ролика – водій маршрутки, який перевозить дітей. Потім вони демонструють ями і вибоїни, вимірюючи їх і висловлюючи скорботу про передчасну кончину дороги. Текстовку написала дружина Романа Грома – Наталія, а головну роль зіграв Назар Титар, студент ЛНУ ім. І. Франка. View: https://youtu.be/aXtdyd-cQHM
Всі секти та рухи мають під собою якусь релігійну основу. СЄ - типу про них згадується в біблії. Мармони свою біблію мають, хоча і подібну до "справжньої". Адвентисти, кальвіністи, лютерани та інші прийняли якийсь шматочек писання, і інше взяли інші і шмаляються мію собою. Євреї понабирали окультизму та міфів у різних народів і створили свою кабалу, тору, зохар тощо, від яких христіяне та мусульмане вже свій мік-фікс наробили. Рерихи склали свою філософію релігії, біле братство - свою філософію, але теж, про боголюдину і на основі біблії. Все так накручено, наче через мясорубку перемелено. Всі в чомусь праві і розвиваються, на відміну від католиків і православних, які прийняли недоведені догми і клянуть та нищать всіх, хто задає "неудобние" вопроси, а то й взагалі єрессю займаються. Ось відео. Наче і неадеквате, але видно два корінця. 1) людині мають служити ангели, які визнали людину, а ... ангелам-богоборцям ті люди, які визнали диявола. 2) світ є наслідком матеріалізації думки. Одні бажають зла і через ангелів творять пакощі, інші заради добра повбивають іншу половину. Все залежить як наказувати, кому і навіщо. Тому, якщо подивитися на всіх з якоїсь гірки, можна побачити невеликий мурашник, в якось йде іспокон вічна боротьба глупоти і невіжества. Декому щастить вилізти на гірку і трішки покомандувати, або ж полізти ще вище, до неба повище...
Сама Біблія - містить багато загадкових незрозумілих речей, її різне трактування - результат різних течій, як не може бути розумніший і по-своєму трактувати фізику, прочитавший підручник з фізики, так і богослови та прочитавший Біблію.
Я думаю, що ніхто не надасть фактів, які б були як речові докази існування Бога у тому вигляді, які б були визнані слідчо-експерною комісією. Людей важко вже обманути фокусами, а якщо хтось хоче довести про Бога, то виникає "не спокушай". Віра - поняття велике і розпливчасте. Все ж краще знати. Тоді віра буде опиратися на фундамент, а не на пісок.. Але то не всім дано. Я б сказав, що не бачив тих, хто знав би щось конкретно про небо. А у тих проповідях все так сложно і багато слів...
Що би в християнському світі не робилося, хто би що не казав, всі уважно дивляться: а що скаже папа? Як він поступить в тій, чи іншій ситуації? Всі рівняються на папу. І ви, Нагорний, не є виключення.
Не так аж всі, дехто тільки бачить у ньому негатив, а хто більше звертає увагу на Патріарха чи пастора, керівника секти.
Це було зроблено для того, аби не нагадувати тим рабинам, що саме ЇХ представники розіп"яли Христа саме на хресті.
Тупість призводить до казок, Нагорний. Хто винен, що ви нічого не розумієте? Папа не підтримує гейвство і лебіянство. Папа підтримує грішну людину, щоб вона не відчувала себе покинутою Богом. От, ви, Нагорний, не раз тут явно брехали. А брехня - то гріх. Чим гріх брехати є кращий від гріха гейства? А тому папа не відкидають від церкви навіть тих, хто грішний і цим. Це є знак любові Бога до людини. З такими людьми потрібно проводити роботу, а не відвертатина на 180 градусів.
Ну ви себе вважаєте святим тут і одночасно брешете. Напевно, це більше блюзнірство, ніж вважати себе грішним, але бути святим.