Про Духа пізніше. Поки що так: то зв'язок між матеріальним ти духовним світом. Така собі здатність матеріалізації думки Бога. Всі слова та дії Ісуса йдуть від Отця. Ну не сказав, що Дух це проводить(, тоді б ясніше все стало. Тому Бог сотворив сліпому те, але через ті дії прославляє Ісуса, бо той лікував сліпого по вірі його в Бога.
Дубль два, бо товариство в релігійному екстазі мусет нічого не бачить Перепрошую панство за свій п"ятак А от той хрест на знимці до якої конфесії належить? Nata SonVarta1 - Варта1 (офіційна спільнота) 2 год · У Львів, Левандівка.
Що таке зло? Ви так і не написали. А про Пастиря і вівцю не католики придумали. Ви розвинули тему, але НЕ в дусі Біблії, а в дусі ненависті.Так є у Письмі. Букв багато, а толку мало.
ви б на себе подивилися зі сторони, несети всяку ахінею, не повязану з ні з православієм, ні з християнством.
Не будемо сильно поглиблюватись, але є істина "Історію пишуть переможці", не відкидаю, що багато чого неправдивого капітульованій нациській Німеччині дописали, чого насправді не було. Я би зробив порівняння - дерево - це Християнство, яке довго існує, омела на ньому - секти, які порівняно недавно до дерева прилипли і ніякого відношення до росту дерева не мають. Не підтримую такого трактування правильності "Православні - то москалі, а україншька церква - католичька".
Я не дуже сильний в теології, але, наскільки мені відомо, християнство твердить, що всяка влада є від Бога. Шикльгрубер і його партія прийшли до влади внаслідок законних і легітимних виборів. То, чому б тотим кардиналам його й не вітати зігом? Ще повіджте мені, будьте ласкаві, коли саме ті світлини зроблено? Якщо то ще середина 30-х, то й балакати нема про що. Тоді вони ще були досить білі і пухнасті - вивели Німеччину з економічної кризи, дали людьом робочі місця і т.д....
Як хтось так скаже, то най мені докаже, жи православні етійопи і православні сірійці, індійці, копти, греки ets.... - то є чисті москалі )))))))))
Чому Епіфаній згадує Кіріла: Епіфаній пояснив, чому під час богослужінь згадують патріарха РПЦ Кирила чому Епіфаній згадує Кирила - Пошук Google
Ви навіть не знаєте що діється у вашій православній церкві. То що ви можете знати що діється у католицькій? Тому і брешете постійно.
Я си так гадаю, жи туй справа в тім, що Папа, крім того, що є главою католицької церкви, є ще й керівником держави Ватикан. А там є свої протоколи і, можливо, він так мусів сказати згідно тих протоколів.
У дечому нагадує такі угоди між Москвою і Ватиканом, як колись між совком і ІІІ Рейхом. Мирний перехід без згоди парафіян та прихожан - можливий зараз перехід святинь Західної України під протекторат Гундяєва, якщо такий самий розподіл як після ІІ світової.
папа римський називає УГКЦ уніатами З тим ще можна погодитися. А от ваших два твердження греко-католики себе називають православними папа римський називає УГКЦ православними абсурдні. @Nagorny, переставайте видумувати нові церкви. Бо ви і так тут зайшли трохи задалеко