Каша як каша. Вся історія така. В коментарях до біблії іноді дають пояснення в дужках. Цікаво тут Уявіть, якби під базиликою Петра не знайшли б Петра? Отожбо...
Щось я пропустив... У мене є теж свої думки відносно деяких моментів релігії, але не завжди треба їх викладати на загальний осуд. Я не захтів дати пояснення до останнього запитання @talavoda тому що занадто неординарне для розуму. Може колись, як прийде час... Тому перед усім треба поговорити про Петра з ким-небудь з пастирів ваших, може прояснится в голові) А то так... по голові відразу бити... больно і страшно за вас(
Ви бачили той обряд екзорцизму? Я воочую тільки чув як кричать, бо боявся увійти в троїцький храм у Почаєві, а так відео тільки бачив - страшне таке... Я вже писав про свій досвід у цьому - то треба нерви мати з вірою, захист і духа, через якого Бог і вилікує хворого від бісоти. А чиїм іменем Ісус виганяв бісів і перегнав їх до свиней?
По-перше, Ісус сказав Петру: на тобі збудую церкву. Щоб розуміти чи то на гробниці, а мене це просто здивувало і розсмішило, задайте собі наступне запитання: Хто збудував? І запитайте себе, чи мова йде про будівлю, чи про громаду людей-одновірців? Ісус збудував церкву, але не з каменю, то ж звідки у вас думка про камінь? З каменю будували вже люди. Церква тут мається наувазі не будівля. Це навіть видно, як прочитати цю цитату ширше, де сказано: ворота пекла її не візьмуть.
Мда.... Нема підстав... От вам даю підставу: 8. Говорить до Нього Пилип: Господи, покажи нам Отця, і вистачить нам! 9. Промовляє до нього Ісус: Стільки часу Я з вами, ти ж не знаєш, Пилипе, Мене? Хто бачив Мене, той бачив Отця, то як же ти кажеш: Покажи нам Отця? 10. Чи не віруєш ти, що Я в Отці, а Отець у Мені? Слова, що Я вам говорю, говорю не від Себе, а Отець, що в Мені перебуває, Той чинить діла ті. 11. Повірте Мені, що Я в Отці, а Отець у Мені! Коли ж ні, то повірте за вчинки самі. (Від Івана 14:8-11)
Коли загубиться одна вівця, справжній Пастир кидає всю отару і йде шукати загублену вівцю. Ви, подаєте себе християнином, а в християнстві ні бум-бум.
Ви знову підбріхуєте. В першу чергу це сказав Ісус Христос. І це є в Письмі, у тому самому Письмі, яке ви вдумливо не читали. Про Сатану Ісус теж казав. Але тре розуміти, що ап. Петро - грішний і Сатана устами Петра сказав Ісусу фразу, на яку Ісус так відреагував. Ісус знав чия це думка і від кого вона походить. Ви б хоть взяли який Катихизм почитали. Бо несете беліберду, яку самі не розумієте.
Ви не мусите відповідати. Якщо Ви просто подумаєте над тими рядками з Святого Письма, які я подала, того буде достатньо.
Я може теж не від себе кажу... то хіба від цього я став Богом? Ви маєте знати, що Бог діє у світі за допомогою Святаго Духа. На кому він, той з Отцем і серці і в розумі. І через дії впізнаєте Бога - зцілення, оживлення, вигнання бісів тощо. Тому Ісус і просив не ображати Духа. Бо то є сила і слава Бога. Ну, як міг пояснив. Ні гірше, ні краще за богословів))
Перепрошую панство за свій п"ятак А от той хрест на знимці до якої конфесії належить? Nata SonVarta1 - Варта1 (офіційна спільнота) 2 год · У Львів, Левандівка.
Якби я став священником, то треба було б вчитися тому, що дають вже розжоване і однозначне. При цьому я би вже напевно не вирвався із купи загальних помилок і догматів. Але всяке довільне вивчення призводить до сумнівів якщо немає вчителя, або немає впевненності у ньому. Тому у пошуку добре мати пустоту в голові та не заангажовану свідомість. Чи є вихід? Маю у книзі Рериха "квіти Морії". Я там багато чого відкрив для себе, як у настанові. В одному вірші написано:" головне - не бійся, якщо помилишся - я поправлю. Головне не боятися." Я сподіваюся на того друга, який допомогає мені підтримкою і навчанням ось вже більше двох років.
Ну-у, брате, якщо ви піддаєте сумніву Письмо і слова Ісуса, то про що ми говоримо? Читайте роботи К. Маркса.
Добре, давайте спробуємо зайти від зворотнього. То Хто тоді Святий Дух, як Ви гадаєте? Я думаю, що Ви погодитесь, що у Святому Письмі немає випадковостей. Ви самі виділили "расскажи, что сотворил тебе Бог" і "проповедовал по всему городу, что сотворил ему Иисус"... Тут не написано "що з Божою допомогою сотворив Ісус" і навіть "що через Ісуса сотворив Бог".