УГКЦ - православ"я

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем юстас, 3 січ 2008.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Коммунарец, а може то у вас брак тестостерону дається взнаки? :scratch_one-s_head:

[​IMG][​IMG]

зі

ну а по житті вона молодець.

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Не, борода росте!
    Шкода, що виставляє загадто свої принади, піддаючись спокусам диявола, і спотворює себе в рекламах. Взагалі не у моєму смаку. Ні по формі, ні за змістом.

3. ІгорМ

Ну, про зміст не спішіть судити. Чи ви трохи цікавилися нею?

4. Коммунарец

Та ви що! У неї ж чоловік є(

5. ІгорМ

Значить не цікавилися...

6. Коммунарец

Краще б не цікавився. Я гадав, що вона українка. Але якась дивна... так і є. Не тяжіть до неї і все тут....

• Смішно Смішно x 1
  7. Коммунарец

@Nagorny а ви давно релігійний нігіліст?

8. Коммунарец

Стильна Тіна Кароль засвітила пишні груди: фото
    07 березня 2019, 14:32
    Українська поп-виконавиця Тіна Кароль похвалилася своїм шанувальникам в мережі стильними нарядами від українських дизайнерів.
    На особистій сторінці в Instagram співачка опублікувала фото, на якому зображена в приталенном корсеті, який підкреслив її пишні груди.

9. ІгорМ

10. ІгорМ

Вейз мір, знову масони! Масони, кругом масони!
    [​IMG][​IMG]

@Nagorny, а масони бувають корисними?
    Якщо так, то наведіть, будь ласка, приклади
    Якщо ні, то розкажіть, будь ласка, своїми словами - чому?

Останнє редагування: 9 бер 2019
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

цікаво як все це дивляться риптилоїди з планети Нубіру.:haha:

12. ІгорМ

Та то я в курсі, я тото тоже читав...

Я от хочу вас спитати - може той священник зі Стрия, що їздить п"яним за рульом, котрого вже кілька разів ловили, а він бере і не кається, то може він і є якимось дияволом чи там біороботом у сатани? От чому він такий вредний? Як ви думаєте?

То парафіяни на відправі мають йому чи ні?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Був у вас на сповіді? Чим ви міряли його відвертість?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого, відчуваєте себе Ноєм?

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є не одне історичне джерело, вказує, що верхівка УНР та Гетьманату, зокрема, Скоропадський, Петлюра були массонами. Петлюрі ще приписують єврейські погроми, та і були вони конкурентами та опонентами більшовиків, є версії, що послані массонами розвалити Російську імперію.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

В мене був один знайомий. Спочатку він був нормальний. Потім щоразу ставав дивакуватим - нє от міра сєго. Потім казав, що спілкувався з "Святим Духом". Тепер проживає у психушці. Я не проти фрази "нє с міра всєго". Ісус теж був не від цього світу. Але не треба з себе робити Божого посланця, думаючи, що ти став напівбогом. У Письмі чітко сказано: ніхто не знає коли буде кінець світу, а тому, як хто починає говорити, що бачить кінець, то бреше. У Письмі нічого не сказано про масонів. В Нагорного все просто: надивився науковопопулярних фільмів і вони йому зашкодили. Результат - несе всяку ахінею, з якою будь-який православний священник будь-якої конфесії просто висміє. Тобто це звичайна отсєбятіна, не вартує ломаного гроша.

17. Коммунарец

В українських церквах і монастирях на іконостасі є надпис "Христос посеред нас" .
    Цікаво, то є правда чи дурять? Особисто я дуже не відчув, щоби українці переймалися тим, бо що кому не скажеш, то всім однаково в кращому випадку.
    Тому не важно, ким є @Nagorny, головне те, за кого ми його вважаємо.

18. Коммунарец

Всі учні Христа зазнали гоніння і були страчені гидкими карами. Як і в СРСР всіх непокірних садили до психлікарень. Хоча у вашому оповіданні невідомо, з яким насправді духом нещасний спілкувався. Вони різні є, всяке може статися, якщо піддаватися їхнім чарам.
    Про кінець світу знає Бог, а ви пишите, що ніхто... навмисно таке написали чи не подумавши?
    Але хоча то не наша справа знати про кінець, а Його, то не заважає Йому все ж комусь відкрити дату кінця, хоча б для того щоб ніхто не повірив, але з часом зрозуміли та впізнали)
    А відео прикольне... то я поскаржився, що дрімаю під ті відео, то я тут трохи не наклав(((.
    А ви, @Nagorny , маєте гіроскоп))

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Христос ні до кого помимо волі не приходить. Якщо люди закликають Христа, живуть у Бозі, то Він є посеред них. Якщо люди байдужі, то те і мають.
    Нічого насильного зі сторони Бога нема. Роби що хочеш. Але пізніше треба буде за все відповісти.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

згоден.

а де твій аватар? :)