УГКЦ - православ"я

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем юстас, 3 січ 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Святе Письмо писалося людиною, але натхненником є Всевишній. Так і є.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Не погано, не погано.
    Кажете з січня 2017 року йде відлік перших 3,5 рокіа до воцарювагня антихриста? Десь так... тільки у мене початок з жовтня 2016 року. Багато набирається не прямих подій, які вказують на початок чогось дивного. Я в деяких темах стараюся узагальнити це. От наприклад тоді відбулася ексгумаця, т.м., гроба Господнього - яке я вважаю плюндруванням гробу і були відповідні ознаки на небі видимі і звукові. І так далі.
    Останні 10 хвилин перелік молитов, згадка про Богородицю і інше...
    Вважаю достатнім знати "Отче наш" як вчив Господь і обережно ставитися до культу особистостей. "Не створи собі куміра" . Просто рекомендую.
    Бачив одне відео, як один розказував, що в рпц- церквах встановлюють лазерні сканери і пушки для нанесення штрих-коду, що аж пече на лобі. Тому це і є тим фактором, чому не бажано ходити в церкву в Росії, а також з'являються в магазинах різні пристрої. Одні для нанесення шрих-коду на руку, а інші для для того, щоб нагагяти біль на чистих людей і відганяти від магазинів туди, де ставлять коди на руку.
    В Україні це поки що не так явно робиться, бо порядку немає у владі і все розкрадається (хоч тут користь від влади)

Останнє редагування: 4 бер 2019
  4. Коммунарец

Я знаю. У мене було таке. Вже писав.
    Без помилок настрочив вірша. Перелякався, порвав, склеїв... Нарешті кажу - це про полювання звіриною блудниці. Чому зараз, але без спіху... Хто і як... кого за що...

Майбуття. Велике полювання

З нами мій ласкавий звір
    і світло, що приведе нас до перемоги,
    щоб відчути з нами
    радість нашого полювання.
    Не будемо лякати дуже передчасно
    бо нащо ж вас збирати,
    і перемоги не побачать ті,
    що так давно чекають.

Не будемо залишати все так,
    як є, хто ж ще нам повірить?
    Здобич живиться падаллю
    і гадає, що воно є охотник.
    Хай так думає доти, поки
    його не буде роздерто звіром.
    Звір вже почуяв його сморід
    І йде, щоб відстежувати його.

Такий наказ у нього від сина сонця,
    Що любов’ю переконав звіра у …

Але потрібні ловчі і старші загонщики
    які живуть серед смертних
    і не знають ще, але здогадуються долі.
    Вони можуть себе пізнати за ознаками,
    Якщо розумний – прочитає,
    А нерозумний засміється.

Отож, мешканці міст і миру!
    Шукайте три ознаки….
    В останній страсний ваші руки
    вкрилися язвами і
    молилися до неба з хмарами
    до самого воскресіння.
    Хто прощав образи свої
    Обідчику у смиренні і любові.

Хто зневірений – нехай
    ще шукає віру.
    Хто слабий - нехай ….
    Хто загублений або
    нехай залишається таким,
    нехай вони не заважають…

Будемо готові могти і бажати,
    а вийде тоді, коли час.
    Хто знає час і дисципліну –
    Той не спізниться.

Пройшли вже довгий шлях і
    затрачено багато сил і бажань,
    навкруги стає ще страшніше
    і темна сила групується.
    Веде їх потвора,
    породжена самими людьми.
    Щоб знищити непокірних
    і рабів собі мати,
    а самій жити у розбещенні і обжорстві.
    Вона полює на людей
    і підкорює їх своїм духом.
    Він солодкий, неначе цукрова вата,
    і ніжна, як обійми звабливої повії.
    Але на кожного хижака
    знайдеться інший хижак.

Зло породжує зло,
    любов несе світло у світ.
    Потвора гадає, що
    шукає здобич,
    але її самовпевненість
    у безкарності робить
    з неї здобич,
    легку не перший погляд,
    але насправді
    небезпечну і жахливу.
    /SPOILER]
    Біблію писав не Мойсей, а хто і що туди переписав - то друге питання.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Юрій Лісньовський поширив допис.
    2 березня о 10:28 ·

Орест Дмитро Вільчинський
    28 лютого о 14:52
    НЕСПРАВЕДЛИВИЙ ЗАСУД ПРОТИ КАРДИНАЛА ПЕЛЛА

Кардинала Пелла засуджено виключно на основі свідчень людини, котра представляє себе жертвою. Свідчення «жертви» викликають поважні сумніви у їхній правдивості. Вирок кардиналу Пеллу кидає серйозну тінь на австралійське правосуддя.

35-літній чоловік стверджує, що кардинал вдався до сексуального насильства над ним у захристії катедри у Мельбурні в 1996 році відразу після понтифікальної Меси. Цей чоловік стверджує, що він і ще один хлопець крадькома вийшли з процесії й у захристії пили вино, а кардинал, котрий їх зловив на цьому, вдався до сексуального насильства.

Для будь-якої людини, ознайомленої з тим, як відбувається Меса, яку служить єпископ, є цілком зрозумілим, що звинувачення, висунуті проти кардинала Пелла, оперті на цілком абсурдних твердженнях обвинувачувача. Адже єпископ, після звершення Меси, у супроводі чисельного клиру й прислуговуючих, процесійно відходить від вівтаря до захристії. Отож, якби свідчення проти кардинала Пелла було правдиве, усе мало б відбутися у присутності чисельних свідків.

Уся справа проти кардинала Пелла містить цілий ряд неймовірностей.

За свідченням Ліберо Малоне, котрий допомагав кардиналу Пеллу реформувати Ватиканський банк, кардинал відчуває свою повну невинність. Перед самим від’їздом до Австралії через судовий процес Малоне запитав кардинала Пелла чому він не скористається ватиканським імунітетом, на що кардинал відповів йому: «Ліберо, Ви повинні знати, що моя честь важливіша від інших справ». Тому, Род Дрегер – головний редактор The American Conservative та автор широковідомої книги The Benedict Option, задається питанням: «Пелл міг відмовитись від повернення до Австралії, покликаючись на свій ватиканський імунітет. Він цього не зробив. Чи поводиться так винувата людина?».

Дрегер не виключає можливість, що судова розправа над кардиналом Пеллом є наслідком його реформ у Ватиканському банку, які могли пошкодити інтересам міжнародної мафії.

Це ж питання ставить і Джордж Вайґель: Пелл має дипломатичний паспорт Ватикану і громадянство Держави Ватикан, він міг залишитися у безпеці Ватикану, проте вирушив до рідної Австралії, щоб оборонити свою честь, а в більш широкому сенсі - щоб захистити десятиліття своєї праці на оновленні Католицької Церкви в Австралії, живі частини якої багато в чому своєю живістю завдячують саме йому.

Джордж Вайґель наголошує на одній важливій деталі: кардинал Пелл був постійно під нападом австралійських ЗМІ, які звинувачували його у всіх смертних гріхах. Свого часу Пелл уже був звинувачений у сексуальному насильстві, проте розслідування показало його цілковиту невинність, а коли йому було запропоновано юридично знищити наклепника, кардинал відмовився від такого.

Також Вайгель наголошує, що поліція австралійського штату Вікторія, не маючи жодних підстав, відкрила провадження проти кардинала. І лише через рік після відкриття провадження знайшла людину, яка звинуватила кардинала Пелла у сексуальному злочині. У той же ж час у суспільстві нагніталась істерія, подібна до тієї, яка у ХVІІ столітті охопила американське містечко Салем у штаті Массачусетс.

Із висновками Вайґеля узгоджується і стаття на CNA, у якій доволі чітко окреслена атмосфера антикатолицької, антиклерикальної істерики, яка супроводжувала процес над кардиналом Пеллом. Спостерігачі відзначають, що прокурори вдавалися до прямого розпалювання антикатолицької та антиклерикальної істерії. У статті також відзначається, що кардинал Пелл став жертвою антикатолицької та антиклерикальної істерії, яку десятиліттями нагнітаються австралійські ЗМІ, які ненавидять кардинала Пелла за його католицьку ортодоксію.

На низку абсурдностей у звинуваченнях проти кардинала Пелла вказує головний редактор http://xn--ctolicculture-w1k.org/ Філ Ловренс: кардинала засуджено за злочин, який, за словами однієї з жертв, ніколи не відбувся. Надалі Ловренс зазначає, що єдиний обвинувачувач проти кардинала Пелла стверджує, що вино, яке він з іншим хлопцем пили, було червоним, але вино, призначене для богослужіння, може бути тільки білим. Адже в римському обряді для звершення Таїнства Євхаристії використовується біле, а не червоне вино. Ловренс також зазначає, що неможливим є, щоб кардинал у повному літургійному орнаті міг вчинити дії, які обвинувачувач описує.

У суді над кардиналом Пеллом Ловренс бачить аналог «судових» процесів над католицькими єпископами і священиками в комуністичних країнах у 50-х роках ХХ століття.

Ще до початку суду більшість консервативних австралійських коментаторів відзначала, що в Австралії кардинал Пелл не отримає справедливого судового вироку, оскільки більшість австралійських ЗМІ уже проголосили кардинала винним.

У свою чергу Джордж Вайґель вважає, що якщо апеляційний суд не скасує несправедливого вироку, то це буде вироком правовій системі, яка не змогла забезпечити справедливість перед лицем громадської істерики. Це, на думку Вайґеля, означало б, що Австралія, або щонайменше штат Вікторія перетворилася на небезпечне місце для громадян і відвідувачів.

http://catholicnews.org.ua/nespravedliviy-zasud-proti-kardi…
    ================================================================================

Диявол не рухає своїх, він діє проти Христової церкви.

6. Коммунарец

• Смішно Смішно x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Причетність до масонських лож приписують письменникам Гоголю, Котляревському, навіть Шевченку і Франку.
    Історичним персонажам Скоропадському та Петлюрі.

8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Nagorny , @Lanktocha , бачу, що ви в тотих масонах розбираєтеся.

Якщо вам не тяжко, якщо вам хочеться і можеться - розкажіть, будь ласка, - що то за люди такі, тоті масони?

Вони файні /чому файні/, чи не файні /чому не файні/?

зі

може ще хтось розбирається в тому, то приєднуйтеся

9. Lanktocha

Не так багато про них знаю, є інтернет та енциклопедії.
    Навіть у відео згадалося, є різні у них рівні, башато чого можуть, що немажливо іншим.

10. ІгорМ

Та я читав ці інтернети та енциклопедії - там капєц, ногу зломиш...
    Я навіть колись читав "Втрачений символ" Брауна - все одно ніфіга не ясно...

Тому вас і питаю - які вони, добрі чи погані? І чому?

Бо всі кажуть "масони, масони"...

Останнє редагування: 6 бер 2019
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Нагорного змішалося все в одну кучу - масони, православіє, католицизм, антихрист. Валить любе. І вірить в Православіє, але яке? У своє особисте, яке сидить в його голові. :))):)))

12. Коммунарец

Нічого дивного. "Чорне братство". Розкольники УПГКЦ з УГКЦ. Не люблять православних, католиків ті уніатів вважають тупими зрадниками)) природньо і масонів.
    Я вже писав: позиціюнують себе як правовірних уніатів.
    Може бути союзником проти всіх ), як ультраправе крило.
    @Nagorny
    А нічого з останніх масонів з української влади немає? Бо то про всіх політиків, які вже тю-тю або в гробу(

13. ІгорМ

Я близько знаю одну жінку з тотих Догналів. Але з нею нецікаво говорити - вона нічого не може пояснити, розказує якісь байки загальними фразами. По її розумінню саме важне в Догналів - це ходити жінкам в спідниці :)))

14. manur

manur Well-Known Member

Прошу в неї запитати, чи в тотих Догналах йно українці можуть бути, а чи й гинші всякі прочі шведи чи ше хтось?
    А якщо не лише українці, то як бути з шотландцями?
    То вже Догналам-шотландцям кілт не мож буде одіти?

15. ІгорМ

:)))
    Там такі питання не проходять - про їхню церкву, про структуру і управління вона сама не хоче говорити /можливо, вона і не в курсі/.
    Чуть шо - зразу пропонує поїхати до Дрогобича, там в них якийсь центр, і задати свої питання старшому /чи священнику?/

16. Коммунарец

То чого туди їхати? Нехай @Юрко НОТОЦО прол'є трохи правди про теє в катренах, а то йому теж всі не такі... Совпадєніє?

• Подобається Подобається x 1
  17. ІгорМ

Фігня то всьо...

Якщо Тіна Кароль масонка, то не так все і погано ;)

[​IMG][​IMG]

18. Lanktocha

Ну Тіна Кароль, наскільки знаю, як Жиріновський "син югіста" єврей тільки по татові, тобто для "гоїв" юдей, для юдеїв - "гой" і у неї мама не єврейка.
    Причетність до массонів приписували Богдану Ступці, Главі УГКЦ Святославу Шевчуку.

19. Коммунарец

Точно.. масонка... Мене воротить від її розмальованої пики в рекламах. Їй однаково, де стояти/лежати, аби платили. Грішна невиннність...
    Намалякає того рота помадою на пів морди - гидко дивитися.

20. Коммунарец

А ви знаєте, куди треба йти людині і не помилитися? Таке враження, що ви не знаєте, але проти всіх....
    Цікаве знайшов. Для вас. Хіба що на заголовку відео затерти слово "Россия", а по тексту: "Святая Русь"

а де твій аватар? :)