Nagorny За такі висказування, на шабаші у Соловйова чи Шейніна - зірвали би оплески та овації, у них завжди винні та хочуть розколоти "Трієдіний народ", то австрійський ген.штаб, то Ватикан, то ЦРУ. Що ваш ідеал - стати ізольованими старообрядцями чи говорити як єговісти, що всі держави і державна влада від диявола?
Можливо таке у мене виховання, частіше буваю у православних храмах, але толерантно я ставлюсь до інших конфесій та і релігій, якщо вони не несуть нічого поганого.
цим вони дуже допоможать пануванню православ'я з точки зору СБУ)) СБУ запакують їх - і звільниться жилплоща в Лаврі)) .
@Nagorny, а от цікавий випадок. Є такий собі отець Будник, стрийський священник. Він трохи бухарик і любить випившим їздити за кермом. Його кілька разів поліцаї ловили п"яним /двічі оформляли/, але він дальше з правами і дальше служить в храмі. @Nagorny, увага, до вас запитання: хто допомагає Буднику - дияволи чи хтось інший? Якщо хтось інший, то хто? Священик, якого двічі затримували п'яним за кермом, знову служить у храмі
Прошу пана, а ви можете давати прості відповіді на прості питання? Ви можете відповісти притомно на рахунок того бухарика Будника? І нашо ви пропагуєте РПЦ? Шо таке АХТУН? SOS (СОС) — міжнародний сигнал лиха в радіотелеграфному зв'язку (з використанням азбуки Морзе).
У Християнстві, незалежно від конфесії, одностатеві стосунки засуджуються, так і в Юдаїзмі, але там не все так просто Еврейский гомосексуализм. «Традиция», свободная русская энциклопедия Сходження "благодатного вогню" - окрема тема розмови.
Є і в монастирях "дідівщина" та одностатеві стосунки, тут не мається на увазі, що тільки в одній конфесії. Не могу молчать — церковь и гомосексуализм. Часть 2 | Мессианский комитет
Не знайшов нічого такого, щоб оцінити розміри і фактичність проявів того, як задекларовано в назвах. Остання із чотирьох взагалі ніхт інформації. Побільше - це не значить краще. Можливо і були такі випадки, наскільки я знаю, то сектанти під назвою рпц з додатками якоїсь букви проявляли таку активність. Але масового не було офіційно пред'явлено. Та й я сам такого не бачив в УПЦ. Якби там не було, все ще попереду і на всіх може те чекати. Тому краще дивитися на себе всім в першу чергу.
На жаль, воно є всюди. І ви праві, дивитися треба на себе, а не подавати себе кращим, викриваючи неміч інших, як це робить Нагорний.
Це той храм, де був конфлікт між УГКЦ та РКЦ Ліквідована УГКЦ парафія у центрі Львова перейшла до ПЦУ
Короче, ви про європейських і російських підарасів можете говорити, а про стрийського пияка не маєте що сказати