Розкажіть, будь ласка, про режисера цього фільму - її вподобання, політичну і релігійну орієнтацію і найвідоміші роботи
Сам Ісус сказав: «Чи не два горобці продаються за гріш? І жодний з них не впаде на землю без волі Отця вашого, у вас же і волосся на голові пораховано; не бійтеся ж: ви важливіші за багатьох горобців» (Мт. 10,29-31). зі @Nagorny, будьте попроще і дивіться глибже Вже все придумано до нас. А теперішні проповідники беруть і кажуть...
А сегодня в завтрашний день не все могут смотреть. Вернее смотреть могут не только лишь все, мало кто может это делать (с)
Ну, тоді я не знаю, чим вам можна допомогти... Мабуть я більше не буду вам цитувати Святе Письмо... @Nagorny, а що на вашу діяльність каже ваш парох? Ви в Стрию в котру церкву ходите?
«Алкоголь – це отрута»: Глава УГКЦ назвав причини і наслідки алкоголізму Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав в ефірі інтерактивної програми «ВІДКРИТА ЦЕРКВА» на «Живому ТБ» розповів про причини алкоголізму. Нижче пропонуємо цитати Глави Церкви про це, пише Інформаційний ресурс УГКЦ. - Алкоголізм – невиліковна хвороба. Ми часто не розуміємо, що це не просто погана звичка. Людина не завжди сама може кинути пити, а їй потрібно у цьому допомогти. - Дуже багато причин алкоголізму має соціальний, суспільний характер. Це, наприклад, стереотипи харчування; брак культури вживання алкогольних напоїв; потрапляння в певне коло людей, які ведуть такий спосіб життя; середовище, в якому особа народилася; тощо. - Часом дуже жорстока реальність може бути причиною того, що люди починають тікати від дійсності, хочуть «забутися». Наприклад, коли людина втратила роботу і не може прогодувати свою сім’ю чи коли особа глибоко переживає особисту драму. - Багато наших військовослужбовців, які нині захищають Україну у війні з агресором, отримують психічні та духовні травми. Аби притупити цей біль, аби просто заснути вночі, вони вживають алкоголь, що призводить до нового виду залежності, яка стає більшим жахом, ніж пережита ситуація. - Алкоголь впливає не тільки на людську психіку, а й на тілесну сферу - спричинює порушення фізіологічних процесів. Тоді організм перестає бути здатним перебороти отруту: навіть менша кількість алкоголю може спричинити таке отруєння, як у здорової людини велика доза. - Людина повинна хотіти лікуватися! Це необхідний елемент визволення від алкоголізму. - Алкоголь стає доступним і щоразу його якість погіршується. Крім цього, передаються хибні моделі поведінки, які підштовхують до цієї залежності. Ми бачимо часом, як самі батьки пропонують маленьким дітям спробувати алкоголь. - Дитині не можна вживати алкоголю в будь-якому вигляді. Тому важливим є належне виховання і просвітництво, щоб діти розуміли, що алкоголь – це отрута, яка не приносить радості, а навпаки, стає тираном і причиною великого горя, як для них самих, так і, пізніше, для їхніх сімей. Скільки злочинів сьогодні в Україні чиниться під впливом алкоголю! Скільки сімей розпадається через те, що вдома панує тиран під назвою «чарка»! - Я пригадую свого дідуся, який розповідав, що на галицьких весіллях достатньо було літра горілчаних виробів для 200-300 осіб. Ніхто ніколи не йшов на весілля, аби напитися. Тому наявність алкоголю під час сімейних святкувань в очах мого дідуся була елементом радянської пропаганди. Для мене це було і є взірцем.
А хочете я приведу ваші слова: Я думаю, що це нагла брехня і не треба прикриватися "малою дитиною, що зрозуміє". Ви сказали неправду. А що до тексту, спеціалісти з латині говорять наступне: Ітак, як бачимо, пане Nagorny, ви поширюєте брехню. Я думаю, що всі інші ваші посилання на католицьку церкву не вартують ломаного гроша, разом з вашими московськими професорами.
@Коммунарец , ви там ближче - що то за байда між Владиками? Блаженніший Святослав (Шевчук) 18 лютого о 11:50 · «Я хочу поділитися з вами великою радістю, – промовив Глава УГКЦ. – На наше прохання цього тижня я отримав повідомлення від Міністра культури України Євгена Нищука, що 7 квітня, на свято Благовіщення, ми зможемо відправити Божественну Літургію в соборі Святої Софії в Києві. Тому всіх вас я сердечно запрошую долучитися до цієї події… Ми зробимо все можливе, щоб всі ми змогли достойно взяти участь у цій Божественній Літургії! Тож я урочисто проголошую прощу всієї нашої Церкви до собору Святої Софії у Києві цьогоріч 7 квітня», – наголосив духовний лідер греко-католиків. у відповідь Звернення Святійшого Патріарха Філарета до Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава 22 ЛЮТОГО 2019 ОПУБЛІКУВАВ ПРОТОІЄРЕЙ ОЛЕКСАНДР ШМУРИГІН 22 лютого 2019 року Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, у зв'язку з намірами Української Греко-Католицької Церкви провести прощу і звершити Божественну літургію в соборі Святої Софії у м. Києві, надіслав звернення до Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава Шевчука. У своєму зверненні Патріарх Філарет висловив стурбованість цією запланованою подією, яка може викликати протистояння між православними і греко-католиками та порушити міжконфесійний діалог в Україні. На думку Патріарха, звершення греко-католицьким духовенством Божественної літургії у центрі Українського Православ'я - соборі Святої Софії може викликати спротив з боку православних українців. Патріарх Філарет також припустив, що цю подію, з метою провокації, може використати Росія, щоб нашкодити українському народові. Святійший владика закликав Главу УГКЦ Блаженнішого Святослава відмовитись від проведення прощі та звершення Божественної Літургії у соборі Святої Софії. Патріарх Філарет висловив надію, що Українська Православна Церква та Українська Греко-Католицька Церква і надалі будуть розвивати свої добрі відносини в дусі взаємоповаги і любові та спільно служити на благо українського народу. Подаємо Вашій увазі текст звернення. Звернення Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета до Глави Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішого Святослава Ваше Блаженство! Із засобів масової інформації стало відомо, що Ви плануєте 7 квітня 2019 року провести прощу та богослужіння у соборі Святої Софії у Києві. Отримавши повідомлення від Міністра культури України Євгена Нищука, Ви закликали духовенство і вірян Української Греко-Католицької Церкви приїхати до Києва на Софійську площу та взяти участь у Божественній літургії в соборі Святої Софії. Це незвичайне явище, бо Українська Греко-Католицька Церква ніколи не звершувала Божественну Літургію у центрі Українського Православ’я – соборі Святої Софії. Якщо відбудеться ця подія, то вона викличе спротив з боку православних українців. Ця подія схожа на те, якби хтось з Православних Предстоятелів звершив Божественну літургію у соборі святого апостола Петра в Римі. У соборі Святої Софії, нещодавно, відбулася Інтронізація Блаженнійшого митрополита Київського і всієї України Епіфанія, у якій взяли участь представники Вселенського Патріархату та єпископат об’єднаної Української Православної Церкви. Ми стурбовані цією запланованою подією, яка може викликати протистояння між православними і греко-католиками та порушити міжконфесійний діалог в Україні. В час, коли триває війна за незалежність і цілісність України на сході нашої держави, ми покликані свідчити і зберігати мир і єдність у суспільстві. Є небезпека, що цю ситуацію для проведення провокацій може використати Росія, щоб нашкодити українському народові. Ми хочемо і надалі зберігати добрі стосунки між Українською Православною Церквою та Українською Греко-Католицькою Церквою, які склались між нами протягом останніх десятиліть. Не бажаючи міжконфесійного напруження, просимо Вас відмовитись від проведення прощі та звершення Божественної Літургії у соборі Святої Софії у Києві. Віримо і сподіваємось, що ми і надалі будемо підтримувати добрі відносини в дусі взаємоповаги і любові та спільно служити на благо українського народу. Філарет, Патріарх Київський і всієї Руси-України зі Митрополит Епіфаній 19 лютого надіслав листа Главі УГКЦ Прес-служба Київської Митрополії повідомляє, що у вівторок, 19 лютого 2019 р. Предстоятель, Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній надіслав листа Главі і Отцю УГКЦ Блаженнійшому Верховному Архієпископу Святославу щодо питань, які стосуються двох Церков. Як було інформовано представниками УГКЦ, Блаженнійший Святослав, який перебуває закордоном, ознайомився з листом. Після повернення до України планується особиста зустріч очільників Церков, до проведення якої офіційні коментарі не надаватимуться. 23 лютого 2019 р. Прес-служба Київської Митрополії Української Православної Церкви (ПЦУ)
Ок, давайте доведемо цю історію про папу, який ніби то визнав Богом Люцифера. Скажіть, ви поширили брехню, чи ні? Загалі гарні слова тут нідочого, типу: Я вас запитую про факт поширення брехні.
Не ви, ви лише поширювач брехні. Кому служите? Ще раз повторюю: Меса йде латинкою. Слово "люцифер" з латині не означає те, що ви подаєте. Про це пишуть чимало людей, які вчили латинь. Але вам ближче неправда. Тому ви не шукаєте істину, а поширюєте те, що вам подобається. Ганьба? حمام أبيض Всі ваші подальші фільми є наклепом і відвертою брехнею. Бо ви не на стороні правди, а на стороні брехні. Ваші докази грунтуються в основному на московських авторах, так званих професорах і знахарях, які не визнані жодною церквою, крім РПЦ.
Розберемо ще одну вашу фразу: 1. У Ватикані оселився диявол. 2.«антихрист веде війну проти церкви. Ітак. Чи буде диявол вести війну проти своїх? Ні. Диявол бореться проти правдивої Христової церкви. Тому він не вселився ні у Москві, ні у Києві, ні у Константинополі. Бо згідно логіки, не там Христова церква. Правильно? Прошу, розвиньте думку. Де логіка?