Беззаперечно, занятне відео... знайшли цапа відбивайла Путіна Якби хто хтів , щоб думали так, то треба запускати такі відео, щоб скоріше повірили замовнику такої дези. Назвали Путіна ким завгодно))) Не може Путін бути одночасно Великою блудницею і звіром одночасно, бо звір має розтерзати блудницю, як Тузик грілку. Ну, а з цього виходить, що відео не має правдивої основи. Неможливо роздивитися майбутні події тільки з точки матеріального світу чи містики. Ті події є поєднання двох світів, і для невіруючих і нерозумних це буде як хліб, а для христіян - як духовний хрест. Хто не прив'язаний до матеріального, той зрозуміє, а багатії та жадобні підуть на загибель зі злом разом.
Переводите тему в інше русло. Путін для мене і для більшості є тим, ким назвали харківські футбольні фанати і підтримала вся Україна.
Дмуть В ОДНУ пекельну ДУДУ ... Гундяевці і папа римський: в школах потрібно давати об'єктивну сексуальну освіту
Відео у ватному стилі. Католицизм у Середньовіччі немало натворив зла, але це вони визнали і покаялись. Наскільки знаю, в іранській релігії немає, що Бог - абсолютне добро, а сатана - абсолютне зло.
Не заговорюйтеся. У фільмі, який ви мені дали, стверджується, що навпаки - пророцтва легко розшифрувати. Наприклад є число 666, перекинув верх ногами і маєш 999, а дописав одиничку - маєш рік приходу антихриста. Воно дуже схоже на анекдот, але цього достатньо для вішання макаронів "православних" християн. А можна ще читати слова навпаки і вуаля - маєш розгадку пророцтва. Невже юдеї були такі далекі? А ще я дізнався, що антихристу, тобто Путіну, згідно пророцтв, мав правити до 7 місяця 2017 року, але не сталося, пророцтво дало тріщину - Путін - Антихрист далі при владі. Але впевнений, така фігня не подіє на віруючих православних. Корочше, не фільм, а кінокомедія.
Я вам написав, що ці пророцтва є брехня і показав, що Путін не припинив бути на троні, навіть після пророцтв 2-17 року, 7 місяця. А ви мені якусь бздуру пишите, замість того, щоб пояснити чому там у фільмі є брехня, а ви самі вірите та іншим навязуєте?
Ви постійно обманюєте. І береті інфу з російського смі, яке, як ви самі кажете походить з країни антихриста.
Я от теж, натякаю-натякаю, що ВВП - то не антихрист, але той, кого звір роздере) але ж ніхто не чує( а хто буде зі звіром, тому будуть непереливки. Отака котовасія... куди хоч дівайся(
Було знайдено малюнки НЛО та літаків ще у Древньому Єгипті, отримання Мойсеєм 10 заповідей, коли диміла гора Синай також трактують по-різному.
не узагальнюйте всіх католиків і всіх православних. А от ви конкретно несете єресь, яка несумісна ні з християнством взагалі і ні з православієм конкретно. Звичайна отсєбятіна.
Мені десь росіяни. У них на ресурсах я спілкувався на російській мові. І навіть тепер, коли звертаюся до москаля на його ресурсі, то послуговуюся російською. Але справа не в тому. Для чого ви тягнете сюди проросійське кіно?