УГКЦ - православ"я

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем юстас, 3 січ 2008.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Беззаперечно, занятне відео... знайшли цапа відбивайла Путіна :))) Якби хто хтів , щоб думали так, то треба запускати такі відео, щоб скоріше повірили замовнику такої дези.
    Назвали Путіна ким завгодно))) Не може Путін бути одночасно Великою блудницею і звіром одночасно, бо звір має розтерзати блудницю, як Тузик грілку. Ну, а з цього виходить, що відео не має правдивої основи.
    Неможливо роздивитися майбутні події тільки з точки матеріального світу чи містики. Ті події є поєднання двох світів, і для невіруючих і нерозумних це буде як хліб, а для христіян - як духовний хрест.
    Хто не прив'язаний до матеріального, той зрозуміє, а багатії та жадобні підуть на загибель зі злом разом.

Останнє редагування: 14 лют 2019
  2. Коммунарец

Все вони добре розуміють і діють згідно своєї тори і віри.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Переводите тему в інше русло.
    Путін для мене і для більшості є тим, ким назвали харківські футбольні фанати і підтримала вся Україна.

• Подобається Подобається x 1
  4. Коммунарец

Дмуть В ОДНУ пекельну ДУДУ ... Гундяевці і папа римський: в школах потрібно давати об'єктивну сексуальну освіту

Останнє редагування: 15 лют 2019
  5. Lanktocha

Відео у ватному стилі.
    Католицизм у Середньовіччі немало натворив зла, але це вони визнали і покаялись.
    Наскільки знаю, в іранській релігії немає, що Бог - абсолютне добро, а сатана - абсолютне зло.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не заговорюйтеся. У фільмі, який ви мені дали, стверджується, що навпаки - пророцтва легко розшифрувати. Наприклад є число 666, перекинув верх ногами і маєш 999, а дописав одиничку - маєш рік приходу антихриста. Воно дуже схоже на анекдот, але цього достатньо для вішання макаронів "православних" християн. А можна ще читати слова навпаки і вуаля - маєш розгадку пророцтва. Невже юдеї були такі далекі? А ще я дізнався, що антихристу, тобто Путіну, згідно пророцтв, мав правити до 7 місяця 2017 року, але не сталося, пророцтво дало тріщину - Путін - Антихрист далі при владі. Але впевнений, така фігня не подіє на віруючих православних. Корочше, не фільм, а кінокомедія.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чого ви брешете? В цьому ютубі, що ви подали, взагалі папа нічого не каже.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вам написав, що ці пророцтва є брехня і показав, що Путін не припинив бути на троні, навіть після пророцтв 2-17 року, 7 місяця. А ви мені якусь бздуру пишите, замість того, щоб пояснити чому там у фільмі є брехня, а ви самі вірите та іншим навязуєте?

9. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Nagorny, ви на відправу до церкви на котру годину йдете?

Я на 10.00

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви збрехали, що це казав папа. Переклад і контекст тут сумнівні.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви постійно обманюєте. І береті інфу з російського смі, яке, як ви самі кажете походить з країни антихриста.:)))

12. Коммунарец

Я от теж, натякаю-натякаю, що ВВП - то не антихрист, але той, кого звір роздере) але ж ніхто не чує( а хто буде зі звіром, тому будуть непереливки. Отака котовасія... куди хоч дівайся(

• Смішно Смішно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Людина поїхала - так то називається.

14. ІгорМ

@Nagorny, ви чомусь у своєму блозі мовчите...

15. Lanktocha

Було знайдено малюнки НЛО та літаків ще у Древньому Єгипті, отримання Мойсеєм 10 заповідей, коли диміла гора Синай також трактують по-різному.

16. Lanktocha

У нас є люди, що матюкаються і що говорять матами.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Аво ви не приймаєте. Те, що ви пишите не є православіє. Це суцільна отсєбятіна.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

не узагальнюйте всіх католиків і всіх православних.
    А от ви конкретно несете єресь, яка несумісна ні з християнством взагалі і ні з православієм конкретно.

Звичайна отсєбятіна.

19. ІгорМ

А на людській мові того кіна не маєте?

• Подобається Подобається x 1
  20. ІгорМ

Мені десь росіяни. У них на ресурсах я спілкувався на російській мові. І навіть тепер, коли звертаюся до москаля на його ресурсі, то послуговуюся російською.

Але справа не в тому.
    Для чого ви тягнете сюди проросійське кіно?

а де твій аватар? :)