десь з 2 курсу мої навіть не знали коли і скільки тих екзаменів, а брат он вже на 5му і мама кожний раз молиться щоб добре здав)))
Эх, сколько беспокойства было из за этих экзаменов )) А сейчас, когда твои годы, "даже деленные на два, равны ..." *, понимаешь, какая это все фигня, бесовщина и мракобесие )) ---- * - гуглите самостоятельно, ибо такие цитаты из Полякова я стесняюсь размещать ))
буду-буду..де ви сі від мене дінете Головне,жеби до 23 лютого встигнути,бо потім мене тиждень в Україні не буде(їду в Польщу на семінар)
Семінар має бути у Кшишові(то десь біля Вроцлава).Щось я починаю мандражити(я ж вперше закордон їду) Пи.си: нині мені переслали список документів на візу - :8::eek:
Це зовсім не страшно! Якщо групою їдете, то взагалі без проблем. А на візу - повідксерюй все по 2 рази і візьми всі свої документи, навіть ті, яких нема в списку. Ну і вдягайся тепло, коли збиратимешся в посольство. Успіхів!
Іринко, триматиму за вас кулачки!!! А в мене завтра останній семінар в складі моєї групи... потім сесія.. а далі нас розформують по спеціалізаціях... були ідеї взяти на практичне заняття горівку