Удачі, хай щастить або тримаємо за вас кулачки!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Багіра, 19 січ 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А хіба є ще якісь вартісні особливі міста? ;)
    Тільки до Львова!
    І то всі троє, і дорогу нам платять - подарунок від батьків!
    І бос мені щойно сказав, що дає 13 днів відпустки! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
    Тепер ще квитки купити треба... :blush:

• Подобається Подобається x 15
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я за Вас дуже рада.:)То ж таке щастя . приїхати з чужини додому, до рідного Львова.

А квитки купите, не переживайте.:)Головне, що бос відпустив:)

• Подобається Подобається x 8
  3. Liliyah Romanova

Ой, я тут ледве на стільці сиджу! :yahoo: :yahoo:
    Хочеться стрибати й кричати з радості! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
    Ото вже з Іспанкою наобнімаємося!!!!!! Ще пару форумлянок не львівських треба буде стягнути... і то буде найкраща подорож у моєму житті! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
    Бос як побачив, як я засвітилася, то теж почав дуже файно посміхатися.
    Йой, яке файне в мене начальство. Тільки спитала й через 15 хвилин - позитивна відповідь!

• Подобається Подобається x 10
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

а коли форумівка?

• Подобається Подобається x 2
  5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Це найкраща новина за сьогоднішній день!!!Чесно,я нині півдня проплакала через сімейні проблеми,зайшла ввечері на форум,а тут ТАКІ новини!!!
    :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
    Тепер плачу від радості...

• Подобається Подобається x 9
  6. Liliyah Romanova

А ви прийдете? ;)

• Подобається Подобається x 7
  7. terrible

terrible Well-Known Member

А я зустрів сьогодні нашого головного міського комуніста і пригадав історію... спека. мені директриса пропонує поїхати в Київ на зйомку. Ок, кажу, поїду. і навіть не запитав що там за зйомка. Потім дізнаюсь-знімати треба з’їзд КПУ. я в стійку-не поїду. хоч ріжте!!! через політичні уподобання. зі мною ругатись починають, потім умовляти-все таки, вечір п’ятниці, а завтра о 7-й в путь-доріженьку... я добра людина, згодивсь таки. приїхали ми в Київ, чемчекуємо до жовтневого палацу... і виявляеться, що журналістка забула і паспорт, і посвідчення. а там же акредитація! повезло мені, що я паспорт взяв-а не хотів же! "оце, кажу, зараз або нас взагалі немає в списку, або ти будеш гуляти по Києву, а я там паритись..."але, на диво, в списку ми було заявлені. як слід було чекати, її не пропускають, а мене з паспортом пускають. нічтожні київські секьюриті!вони ше не знали, що таке телевізійник! хвилин через 15 я вийшов і урочисто вручив гуляючій перед входом Ларі бейджик з гордим написом "ПРЕСА", позичений в журналістки "плюсів"...охоронець бачить як моя Лариса чіпляє його до сорочки і гордовито рушає в двері. на його обличчі вимальовується вся напружена робота мозку... але він чи то не чекав такого нахабства, чи то його мозок підвіс, але він не встиг так швидко обробити побачену інформацію і без звуку пропускає нас. посміялись, пішли працювати. спустивсь я в залу, почав лаштуватись, і тут теж прикольно вийшло. Чіпляю я 60-тку свою (камеру) на штатив, і бачу як поряд зі мною моститься інший оператор, і як не дивно-дічвина! дівчата оператори практично вимираюча гілка, але все ж існує...я її знав трохи-доводилось десь перетинатись вже. я направляю на нею камеру, і цікавлюсь : "дівчино, а можна вас зняти?" вона не розгубилась і миттю-"повним реком???"-я- "та мені і кадрів вистачить набить..." розсміялись, поздоровкались...а поряд комуністи сидять, і в них аж нижні щелепи на коліна впали))))))) від нашої розмови. Тому що оператори все таки ненормальні люди, вони навіть вітаються лівою рукою, тому що в правій що? ні, камера)))) (додам ще, що зняти повним реком-то влупити рек і не зупинятись, а набить кадрів-познімати шматочками по 5-7 секунд). комуністи нас не зрозуміли і певно засудили.
    )))) такий от спогад...весела вийшла поїздочка. і з елементом удачі

• Подобається Подобається x 5
  8. Alias

краще плач від радості, а сімейні проблеми владнаються..ну їх...

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

Лілю, мій стид вам того не простить...:))) я ж не ходжу на форумівки, бо ся стидаю(с)... і якось борячись з тим почервонінням:blush: подумала собі, що піду, коли Романова приїде:))):))):)))
    одним словом:haha:

10. Alias

Ось так завдяки Лілі люди позбуваються комплексів:)

• Подобається Подобається x 6
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

я сі встидаю.....:blush:

• Подобається Подобається x 4
  12. Alias

А Ви окуляри чорні вдягніть:)

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

Дякую, Іринко! Я ся стидала, а тепер ще й комплекси отримала!:)))
    а шо? дійсно стидно... і щічки червоніють.. очі ховаються... дар мови пропадає...
    добре, що ви всі вже перезнайомлені і нових в купманію приймаєте як стажорів на роботу:)))

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

давайте зробимо окрему форумівку для тих, хто сі встидає.

15. Персі

Персі La mafia è immortale!

О, на таку і я б прийшла може. Якби запросили. :blush:

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

Миху, якщо я вас ввижу на тій форумівці, то мені всі тутешні дівки будуть завидувати...:)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

а мені хлопи...;)

• Подобається Подобається x 7
  18. Багіра

Багіра Well-Known Member

:blush::girl_wink::girl_tender:

• Подобається Подобається x 2
  19. Зануда

Зануда така зануда

В ми після урочистого вручення "індексів" (заліковок) загинали одні одним останню сторінку - згинали її навпіл. Така споконвічна традиція польських студентів, бо на останній сторінці розміщується графа "відраховано з навчання" ...

• Подобається Подобається x 4
  20. Зануда

Зануда така зануда

Ото вже певно батьки будуть раді, діти приїдуть щасливі, а це так важливо!

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)