У Запоріжжі поставлять пам'ятник Сталіну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 бер 2010.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

продолжение темы не более ... идея в том что кому бы не поставили памятник (правителю) - это будет знущання над кем-то ....

• Подобається Подобається x 1
  2. matvej

matvej Well-Known Member

Я мав на увазі Сталіна і голодомор за його правління у Запорізькій області.

3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Одразу виправдовуюсь перед модером - логічний ланцюжок:
    Сталін - це репресії. Репресії - це СССР. СССР- це "Союз". Пишу про союз.

Ось що сказав 1 квітня Янукович ( посилання на його сайт) про "Союз" - у мене просто щелепа відвисла... :

http://www.president.gov.ua/news/16823.html

о_О о_О о_О о_О о_О о_О о_О о_О

То це він поздоровляв з Пєрвонахом Апрєля, чи що?

• Подобається Подобається x 3
  4. Чупага

Чупага Well-Known Member

Що з ним не ладне?
    Кандидат став президентом ,говорить інакше ніж кандидат, солідніше-всьо в порядку.
    Вірним шляхом йдете товариші!:girl_claping:

• Подобається Подобається x 2
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Нашим олігархам цей союз нафіг не потрібен.

6. Чупага

Чупага Well-Known Member

Митний союз не однозначна річ. Не знаю хто кому більше потрібен.Але з ЄС простіше буде говорити з сильной (союзної) позиції. IMHO

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не забувайте, що Україна в ВТО. Виникають протиріччя.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Поставимо питання інакше: Якщо Вами (мною, я про себе пишу) буде порушено закон, правило, настанова тощо, або Ваші дії будусь спрямовані врозріз існуючому курсу держави, або Ви свідомо будете саботувати виконання рішеня уряду стосовно чогось - Ви готові померти в репресіях (отримати тривалий термін ув"язнення, бути залученим на виправні роботи на шкідливому виробництві тощо)? відповідь буде ствердною, ТАК! При умові, що це покарання буде стосуватись всіх без винятку порушників, від "малого українця" до Президента включно!
    Заради чого? Заради порядку. Немає нічого гіршого від безладдя і хаосу. Для прикладу приведу підвищення штрафів ДАЇшниками. Всім не подобається, всі бухтять по гаражах, але ВИКОНУЮТЬ! І порядку на дорогах стало більше. Смертність зменшилась вдвічі. Щодня слухаю Стогнія і бачу результат... Звичайно, йолопів на дорогах вистачає, але вони за це платять...
    Артобстрел правильно Вам заперечив на рахунок мітингів. Мітинги по різним дріб"язковим поводам приведуть до хаосу... От коли влада почне явне антинародне дійство - тоді так. А поки все в межах логіки і світової практики - повинна працювати система. Жорстко і невідворотньо... Якось так...

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Звичайно. І я писав про це зовсім недавно... Але я не сподівався, що він крутане на 180 градусів так швидко! :)))

10. Чупага

Чупага Well-Known Member

Дипломатія мистецтво подолання суперечностей.
    Можливо що членство України є її перевагою.
    Не думав що Янукович щось здасть безкошту.
    Знаній не вистачає на такі складні теми терти.:sorry:
    Політика всюди заважає економіці i г'эта адназначна.:)

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я згідна, що повинен буди порядок і прозорі правила однакові для всіх. Але ж ми знаємо, хто їх встановлює. Як на них вплинути?
    Диктатура - це деградація, правила непрозорі, це вже було.
    Як зробити так, щоб працювала система?

---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ----------

Це ви праві, така швидкість несподівана.
    Його крутанули. :)
    Це все політика, річ темна.

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це дуже цікаво. Чи йому в Москві сказали - іди нах, не видумуй, просто плати за газ і все - іншого і слухати не хочемо, роби там, що хочеш - нам нада бабло!... Покльовує їх смажений півник, покльовує...

Чи йому Ганка підсунула тези до візиту в США - а він прочитав с вираженієм тільки те, що великими буквами?

Це дуже швидкий і дуже різкий поворот. Тепер треба бути уважним - чи не почнуть його "виправляти"... Бо коли він перед виборами заявив було про курс на Євросоюз - то цю його конкретну фразу потерли на сайті вже за добу. :)))

Це жорстка інтрига! Одразу після переговорів з Росією так заявити...

А ще це означає - скорих виборів до Верховної ради не буде. Бо інакще він би боявся своїх виборців і таке не казав би...

І це, вірогідно, також означає, що пам"ятник Сталіну влада запхає сталіністам в одне місце...

• Подобається Подобається x 3
  13. VasMT

Хто би їх не встановлював - вони повинні ВИКОНУВАТИСЬ! Припустимо ВР прийме заккон про заборону паління на вулицях... І відповідне прийме рішення про покарання порушників у вигляді ампутації правої руки курцям на вулиці... Закон правильний? Щодо заборони паління - так. Щодо ампутації - якщо навіть і жорстокий, а виконання першого закону забезпечить... І це логічно... Мені розповідав знайомий із Мінська: - у них в автобусах платять усі, нема пільговиків... На початках народ за звичкою намагався їздити зайцями. Контролери почали зупиняти автобуси між зупинками, і в присутності міліції перевіряти квитки... Хто не мав - в "воронок" і в відділок, до вияснення. Потім виконавчий лист в ЖЕК з вимогою відпрацювати 50 годин на місто (прибирання сміття, вивіз сміття, миття під"їздів ...) І ЖЕК ставив галочки, відробив - сповіщали в відділок і "ковпак" знімався, ні - використовували більш серйозні засоби примушення... І зайців нема... Саакашвілі теж в такому ж плані почав працювати і хабарників ДАЇшників не стало...

---------- Додано в 18:34 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ----------

Складне питання... Створювати відділи внутрішньої безпеки над контролюючими органами - шлях в нікуди... Може набрати іноземних контролерів? Дати їм гідну зарплату і нехай риють, шукають, контролюють... Думаю це один із виходів... Бо дієвих критеріїв відбору безкорисливих людей серед наших громадян нема...

14. Чупага

Чупага Well-Known Member

Може я сакральне таїнство розкрiю? Минулий президент РФ був ставлеником олігарха але не довго.;)

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Рубати руки... Внутрішня безпека... НКВД.... Врагі народа... Було вже. От я напишу на тебе, що ти зайцем їздиш, і власть не любиш. І тобі руки відрубають!

Та ну... Є тільки один варінт, зате він спрацював в десятках країн світу -

це політична воля влади, її чесність і порядність. Тобто, система, яка нам поки що не загрожує. :)))

Бо наша система налаштована на те, щоб нагору пробиралися, м"яко кажучи, нєхарошиє люді.

Щоб нагору йшли порядні людли - треба реальне місцеве самоуправління, і повний контроль над бюджетом.

Тобто: відкрито та детально публікувати ВСІ доходи і витрати бюджету, та їх законність, публікувати аж до рівня сільради. "Закриті статті", наприклад на безпеку - публікувати тільки загальну суму витрат.

І при цьому частину бюджету залишати на місці, під контролем громади, і під персональну відповідальність виборної особи.

Це для початку. Так просто.

• Подобається Подобається x 5
  16. Gron

Gron тафгай

А довго, це скільки?
    А сучасний? Нє? Подкідиш? Чи як у Швейка, найдьониш?

17. Чупага

Чупага Well-Known Member

Олігарх оплатив створення партії Ведмедів. Мавр зробив свою справу і може їхати хуч до Лондину й лаятися на "Детонатора Росії".
    Теперішній протеже (- приймач) колишнього президента , що буде дали ні хто не знає.

18. VasMT

Питання!
    Я хочу побудувати гараж біля будинку. На пустирі. Всі документи (архітектура, санепідем, пожежники ... є. Потрібен дозвіл міськради. Як Ви гадаєте, я отримаю дозвіл? А мій колєга отримав, і безкоштовно... Знаєте чому? Його тесть заступник міського голови... І при чому тут прозорий бюджет?
    Не плутайте Закон із беззаконням. Якщо мене спіймають - рубайте, якщо Вас -Вам. А якщо наябіднічаєте - потрібно доказати... Докажете - рубайте, ні - презумпція невинності... І тільки так. Бо безкарність викликає безвідповідальність, яка в свою чергу - вседозволеність, а та хаос... При цьому принцип - що не заборонено - дозволено, якраз і буде проявом свободи дій... Заборонено займатись сексом з неповнолітніми - ампутація, не заборонена одностатева любов - хоч поки не зітреться...

19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Та ЗАПРОСТО! :sad:

Бюджету вічно не вистачає! Бо його крадуть! Коли не зможуть красти, то і взятки не будуть брати. Бо вистачить і на високі зарплати міліції, прокуратурі тощо. Більшість людей захочуть мати великі чесні доходи, замість дуже великих, але нечесних! Я ж сказав - це спрацювало в десятках країн світу!

А ви - про гаражі... смішно.

20. VasMT

Не бачу логічного звязку. Поясніть.
    Ми вже це проходили... Підвищення зарплат гаїшникам, суддям , прокурорам... Де результат?
    Ось ви пропонуєте висвітлювати розходи бюджету. А я Вам стверджую, що це нічого не дасть... Можу розповісти механізм закупівлі, припустимо, господарського мила, в результаті чого в моїй (Вашій) кишені залишиться від 3 до 10 відсотків суми... І все практично в межах закону... Хоч КРУ надсилай, хоч ОБХСС...

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

А гараж я привів в приклад для того, щоби Ви зрозуміли, право надання дозволу = можливості отримання хабаря...

а де твій аватар? :)