У Запоріжжі поставлять пам'ятник Сталіну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 бер 2010.

1. RJK

RJK Well-Known Member

Да.

И еще - моё понятие смысла слова "государство" отличается от вашего.

Я считаю общим государством с одинаковыми корнями славянские народы - к примеру, русские, украинцы и белорусы.

Нынешние кучки сепаратистов наподобие княжеств средневековых князьков я во внимание не беру, это издержки славянского менталитета "моя хата с краю".

2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це вже не важливо у кого яке розуміння слова "государство". Важливо те, що в моїй країні, в Україні, в Одесі проживає чоловік, 34 років, який готовий віддати життя своє і своїх діточок за "государство".
    А це означає, що совок безсмертний. :sad:

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

RJK!
    Поддерживаю...
    Нельзя посолить всем по вкусу... (для этого солонку на стол и ставят)
    Но можно выбрать путь, наметить цели и идти к ним... А кто мешает - к ногтю...
    Даже те, кто решил отсидется в тенёчке - обуза для идущих. Нам же навязывают хаджа в светлое будущее в одиночку... Мол каждый сам себе построит светлое будущее... Не все могут. Вспомните про стариков, больных, инвалидов... Да даже тех, у кого ноги из плеч растут... Кто им построит? На "єдиний податок" не выйдет.
    Відси і мораль - за що згинули герої? За Україну... І всім мус віддат всі сили і навіть життя за державу-країну... А хто заважає - атентат...

4. syavych

syavych копач

Ваша позиція зрозуміла, от тільки один момент цікавить: "інтереси держави" - то які саме? хто їх визначає і де вони прописані?

• Подобається Подобається x 3
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Правительство, желательно в единственном лице, и желательно, чтобы этим лицом был йося.

6. syavych

syavych копач

А всіх інших - "расстрелять" (с) :))

• Подобається Подобається x 1
  7. Ома

Ома Дуже важлива персона

А вони вже готові - самі сказали.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А за які Ви мерзли на площі Незалежності? Чогож далі гасел і палаток справа не пішла? Ющенко винен? Москалі? 5-та колона?

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Это - Рубинштейн (хорошо сказал):

• Подобається Подобається x 5
  10. RJK

RJK Well-Known Member

Ома, вы знаете количество осуждённых и расстрелянных в период сталинских репрессий 30х годов?

11. юстас

юстас Well-Known Member

В смысле, потом задушить ультрапавых националистов?:yahoo:
    Тогда я ЗА!!!:good:

• Подобається Подобається x 2
  12. Danilo

Danilo Well-Known Member

А я так сі думаю, най ставлять пам'ятник. Комуняки вже на півіконні у Верховній Раді. Тільки дуне вітерець і вони вже ніколи не здолають бар'єр.
    А пам'ятник ми потім москалям на щось обміняємо. Хоча що з них візьмеш...:pardon: Хіба що Кубань...

13. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

Ну, Тіме, перестаньте, їй-Богу... вони не для України робили!!! все, що вони робили, робили для себе і виключно ДЛЯ СЕБЕ із думкою про Велику Росію (у найкращому випадку)!!!
    Мазепа, Петлюра і Бандера (дивне поєднання. але справді між ними багато спільного) діяли якраз для УКРАЇНИ. Я щось не пригадую походу Мазепи на Москву чи Пітер і не пригадую, щоб козаки вирізали жителів Петергофа (а з Батурином було), Не пригадую, щоб Петлюра відправляв свої загони на Москву та й Бандера закликав до боротьби на своїй території. Один Бог знає, що б вони зробили для цієї країни, якби мали таку ж владу, як Катерина-Петро-Сталін... Хоча невдячна це справа - моделювати минуле із словом "якби".
    А тепер трохи конкретніше: що заважало Мазепі продовжувати жити в багатстві і добробуті? З точки зору теперішнього бізнесмена, він зробив абсолютно нелогічний вчинок: поміняв матеріальне багатство на анафему, забуття і смерть за кордоном (і це при тому, що ворогів уже не мав у межах нашої держави). То, може, все ж патріотизм?
    Петлюра... В принципі, міг просто звалити з цієї країни, як зробило багато інших, але він вірив про "свою правду в своїй хаті". Саме тому і почав збройну боротьбу, зверніть увагу, що значну частину його війська складали вихідці з теперішньої Донецької, Харківської та Луганської областей. Найяскравіший приклад - Володимир Сосюра, який навіть був в особистій охороні Симона Петлюри.
    Бандера... як на мене, то дуже суперечлива фігура, бо тут серйозно попахує фетишизмом (для мене більшим героєм є чоловік на псевдо "Павлусь", могила якого і досі невідомо де, але який боровся до останнього патрона і помер, як воїн). Тим не менше, треба говорити про основні його ідеї: створення власної держави. Найбільше, що він зробив для держави - надихав людей на боротьбу. І не має значення, яким Бандера був насправді, важливішим є те, що йому вірили і за ним ішли, ішли за ідеєю... На тому шляху було всіляке, але то була ВІЙНА. І мій дід, який сидів у концтаборі з 1941 до 1946 (! НКВС нікуди не відпустило, поки не провело повну перевірку) року, розказаував таке: привозили німці бандерівців і ті стріляли мельниківців, а наступного тижня привозили мельниківців, які стріляли бандерівців. Було багато трагічного, але саме в тому й біда, що ми не вміємо згуртуватися.

Зрозумійте мене правильно: ваша теза абсолютно необґрунтована, бо ви оцінюєте нерівнозначні позиції. Чому не порівняли Катерину із Францом-Фердинандом? Зрештою, Велика Порта зробила також дуже багато для Криму, відповідно, для теперішньої України.

---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ----------

все бльше переконуюся, що ТАК. Зовсім недавно почув, чим мудра людина відрізняється від простої людини.
    Проста людина завжди питає у Бога: ЗА ЩО ЦЕ МЕНІ?
    Мудра людина завжди питає: НАВІЩО ЦЕ МЕНІ? ЯКИЙ УРОК Я ЩЕ НЕ ЗАСВОЇВ?
    Ми поки що ставимо 1 питання. От коли перейдемо до 2-го, тоді буде прогрес у державі :)

---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

по темі

http://obkom.net.ua/news/2010-03-26/1605.shtml

"Мэрия Запорожья подтвердила неотъемлемое право коммунистов установить памятник Сталину где-нибудь у себя в сортире"
    ... Как сообщил Сергей Гладченко, заместитель мэра Запорожья, курирующий земельные вопросы, «никакого официального обращения - заявления о выделении земли для возведения памятника И.Сталину на территории Запорожья, в мэрию не поступало. Соответственно - городская земля не выделялась».

чергова спроба комуністів нагадати про те, що вони ще живі...

• Подобається Подобається x 5
  14. Gron

Gron тафгай

Зрозуміло.
    Гілку зачиняємо, офтопимо та поливаємо брудом одне одного в іншій.

• Подобається Подобається x 2
  15. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ома, вас не смущает наличие в УК статей с пожизненными сроками или расстрелами в виде наказания за их нарушение? Вы за своих детей или родителей волноваться не начинаете?

16. ricardo

ricardo Well-Known Member

А хто вам сказав, що "русcкіє" мають словянські корені? Єкатєріна ІІ?

17. borkhes

Слышал, что в Калевале про это написано, там говорят и за тогдашний Киев немного есть...

18. RJK

RJK Well-Known Member

Вам надо за парту и прочесть материалы о восточных славянах.

Только не брехливый новодел от украинских сказочников из "просвиты", просвитовских лопушариков с их казковым идиотизмом про уникальность наций и "украинского Христа" прошу не цитировать.

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це - у вас в РФ? Хвилюєтесь. Правильно робите.
    Не грайте вар'ята, ви ясно розумієте про що річ. Чи це питання було на тему "А поговорить?"

20. borkhes

Ома, я понимаю, что придуриваться вам проще, но вы ответьте на прямо поставленный вопрос без ужимок. Надо же иногда выходить из образа.
    Ну так смущает или нет?

а де твій аватар? :)