У Запоріжжі поставлять пам'ятник Сталіну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 бер 2010.

1. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Про Гуталина вообще вредно перед едой думать.. Как и чтение большевистких газет - для пищеварения плохо :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Чтобы не создавать еще одну ветку о деградации юго-востока(Сталин в Запорожье, красные флаги в Крыму), напишу сюда.
    Дальневосточник, это - правда?
    http://inforotor.ru/visit/3632424?u...-bilbordy-s-nadpisyu-narod-stalin-pobeda.html
    Жуть. Даже россиян переплюнули:

• Подобається Подобається x 8
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Через десять хвилин почнеться ;).
    Свободцям заборонили проводити акції. А ті призвали всіх вийти нині з дому в вишиванках... Ось і прийшов час "Ч"... Чекаємо новин...

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Все ж таки, поставили пам'ятник. Без смертей не обійшлося:
    Який маразм!

• Подобається Подобається x 4
  5. VasMT

Бачите! А крику було...

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Спокійно - то головне? Все решта - то нормально?

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Аякже. :) Спокій, стабільність - то ж те, що обіцяла ПР. :) Тільки от реалізується воно за сценарієм: ми будемо творити, що хочемо, а ви спокійно і стабільно помовчуйте "в тряпочку". :)))

• Подобається Подобається x 3
  8. VasMT

Ома!
    Далеко вище я писав, що це НЕ пам'ятник. А мала архітектурна форма на приватній території. Ніхто Вам не заперечує і не забороняє ставити в СВОЇЙ приватизованій квартирі чи на дачі пам'ятник Тимошенко або Ющенко...
    Тільки дайте адресу, буду проїздом зайду, вінок покладу :)))

• Подобається Подобається x 1
  9. Tanka

Tanka Well-Known Member

Мабуть, буде теж саме, що з луганськими бігмордами. Довго не простоїть. Або ніс відіб'ють або мармизу.
    "Уночі невідомі закидали зображення вождя яйцями, із червоною і синьою фарбами. Дісталося й вищому військовому керівництву СРСР часів Другої світової, чиї фото були поряд. Зараз міліція розслідує інцидент, а всі плакати з пофарбованим Сталіном міська влада наказала зняти. Розвісили ж рекламні зображення вождя по всьому місту місцеві комуністи."
    http://5.ua/newsline/184/0/66097/

10. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

Пора запретить эту партию "Свобода" и всё станет на свои места!
    С их узконацианалистической идеологией в многонациональной Украине у них будущего нет всё равно только воду мутят!!!!
    Наверное не надо было сносить старые памятники Сталину, тогда не пришлось бы сооружать новые! Я лично считаю Сталина тираном, много невинных людей загубил, за то конечно не воровали тогда миллионами и миллиардами, за один украденый колосок сажали...
    в Днепродзержинске недалеко от центрального вокзала стоит памятник Лёне Брежневу, он то же многим не нравится, но считаю, что историю не перепишеш. Думаю памятник Сталину нужен только лишь для истории а не для того, что бы перед ним кланятся....
    Во всяком случае в Запорожье памятник Сталину стоять будет, а памятник например Шухевичу там бы точно не выстоял (его бы народ и поставить не дал бы).....

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

І де логіка...

12. VasMT

А зачем? Хай будут... Для количества... "Свобода", НУ-НС, БюТ... Бо потом тяжело будет объяснить детям что это за чудо-юдо :)))

Думаю, что сносить стоило... А вот оставить по одному, на родине каждого из них, было бы разумно... Одному в Симбирске, другому в Гори, ... И в Хоружевке хай бы стоял...

13. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

По радіо Ера сьогодні казали, що вони (комуністи) планують поставити пам"ятник Сталіну ще в Донецьку, Харкові і Львові:) Ну-ну

• Подобається Подобається x 2
  14. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

Питання стоїть не в тому де поставлять, а кому.
    Звичайно вам як великому фану Сталіна приємно.

15. VasMT

Мені глибоко в сераці де його поставили, і кому, і тим більше хто... А також і іншим бронзовим "героям"...
    А тепер треба відповісти за гнилий базар:
    З якї частини свого тіла ви висмоктали моє фанування И.Джугашвілі?

16. maga

maga Well-Known Member

Можу все зрозуміти, але не хотів би відчути болі тої людини, котрій перед очі ставлять пам’ятник вбивці його дітей чи рідних.Ще може там для такого історичного кутка поставити пам’ятник Гітлеру, аби бачили всі злочинці, що можна навіки зберегти свій образ для нащадків в історії.Не пропаде їх важка праця.

17. Саме цікаве, що цей ідіотизм стався після приходу Януковича до влади... Хоча, те, що це створіння стоїть не на муніціпальній території, міняє справу, хоч і не кардинально. Все одно, думки одні - не всіх покидьків війна вбила. Чи може вони не покидьки, а просто ущербні люди?..

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Все просто. Моральных принципов нет, а ратифицировать "газ-флот" нужно. Поэтому ради голосов коммунистов закрыли глаза на памятник.

• Подобається Подобається x 3
  19. ricardo

ricardo Well-Known Member

Ні, але він, як відомо страждав на закрепи, російською "запоры".
    Тому місто вибрали дуже вдало: ЗапорОжье. Можливо, переіменують в Запоргород чи Город-Запор, кому як подобається.

20. Templar

Templar Дуже важлива персона

А най би тих москалів качка пальнула

а де твій аватар? :)