есть и нет! Укртелеком: ОГО есть, а телефон давно отправил в директорию с утилитами за ненадобностью! Стремный он какой-то! Мобила рулит!
Есть, но только, исключительно, для связи со Свекровью, ей так удобней, ну а я и не спорю, так что раз в день, обычно, по вечерам я поднимаю трубочку.....нет у Свекрови мобильный имеется в наличии, но женщине уже 73!!!!!! и ей привычней телефон стационарный
Есть. Несмотря на то, что на двоих с женой у нас несколько мобилок и штук восемь чипов к ним. Сын нам обычно из Германии звонит на стационарный телефон. И Интернет тоже чрез ADSL- модем... Для частного дома, в который не проведен кабель, это в наших условиях оптимальный вариант. В коммунальных многоквартирных домах лучше Интернет через кабель получать...
Есть. Зачем? ну чтобы иногда позвонить в ЖЭК, диспетчерскую, лифтёрам. А так практически никто и не говорит по стационарному. У нас во всех есть мобилки и всех операторов
На домашній до Львова дозвонитися проблема нереальна, зв'язок гівно. Кожні 30 секунд перериває... Шляк трафляє
Пізно написали. Я якраз свій старий апарат віддав знайомому через те, що він для мене не актуальний майже рік. Виходило, що робив три дзвінка на місяць по кілька хвилин, а абонплата становила 50 гривень...дзвінки золотими виходили.
Трохи дивна ситуація, так? Шукати стаціонарний телефон в кінці 2016 року, коли мобільний зв'язок і доступніший і по якості просто не порівняти, якщо на те пішло. Але я теж шукав - на роботу потрібен був саме стаціонарний і знайшов буквально за копійки через олх. Я так зрозумів, що від відмовляються масово - ось і взяти можна за смішну ціну.
Що за тупізм і маразм апарати продаються і будуть продаватись а купувати то діло панське Стационарные телефоны. Купить Стационарные телефоны в Киеве, Одессе, Днепропетровске, Харькове | интернет-магазин Эльдорадо Tapatalk
нема сенсу. Дзвонили з нього тричі за рік, а абонплата вже сотня чи за сотню в місяць. Коли ми прийшли писати заяву на відключення, нас почали умовляти і пропонувати 69грн на місяць абонплату)) ну сміх. Це скільки б нам обходився той кожний дзвінок ? Просто не мали часу прийти заяву написати..