Відповідь: У світі тварин... Мабуть, подібна на мавпочку, так деякі кажуть. А чоловік, каже, що на котяру, особливо, коли потягушкі роблю
Відповідь: У світі тварин... Сложный вопрос. Вот не представляю на кого был похож в молодости. Может на тигра, спортом занимался. А сейчас жена медвежонком обзывает или Пухом, толстый стал и покушать люблю
Відповідь: У світі тварин... хм, себе асоціюю виключно з людиною. от інші люди є такі, що нагадують певних представників фауни і навіть флори...
Відповідь: У світі тварин... ніяк не можк придумати з ким себе асоціюю.Максим говорить, що я на кицю схожа, але ...скоріше на ...ой, не знаю.Коли не чіпати, то добра і пухнаста, а якщо щось не по-мені..то стережись!
Відповідь: У світі тварин... Женщины больше всего напоминают кошек или мавп, а вот моя жена напоминает тигрицу
Відповідь: У світі тварин... Хі-хі. По принципу - всі люди як люди, а я королєва І ще виняток - Собчак)))
Відповідь: У світі тварин... А я стала "кішкою", білою і пухнастою , коли вийшла заміж за справжнього "кота" з 9-ма життями... Не вірите??? Мого чоловіка називають "котом", "котиком", "кошаком", "коцуром" та ін., а мене чоловік, відповідно, називає "кицею". Отак, мур-ррррр...
Відповідь: У світі тварин... Я собі нагадую лева (не львицю), така лінива, але вразі чого можу постояти не тільки за себе! п.с. Та й по зодіаку я лев, ну а ще змія, але то не про мене.
Відповідь: У світі тварин... А я собі зараз нагадую пінгвіна :D Особливо як йду по вулиці зі своїм вагітним животом і перевалююсь з ноги на ногу. А так.... кажуть що я на кіцю схожа
Відповідь: У світі тварин... А я собі по-характеру собаку нагадую, а на зовнішній вигляд... все-таки людину. Додано через 3 хвилини Щойно чоловіка спитала, сказав, що по характеру - мавпа - така ж вредна :p Неправда я біла і пухнаста!!! :radist::radist::radist:
Відповідь: У світі тварин... А зеленої симпатичної мавпочки, що сидить на зеленій ліані з жовтим бананом не маєте?:shy: