У світі тварин. Гра 36

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Templar, 27 лют 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Дочекаємось, як гра закінчиться - і можна йти за лотерейними білетами! :)

---------- Додано в 12:40 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ----------

Взагалі Фоксі вже ЗАНАДТО наполягає на то, що вона мир саме через свою "карму"... Ну першого дня вішати не варто її, але придивитися не заважало би!

І ще - я думаю, що першого дня вішати треба мовчунів, чи зробити нічию, якщо вона можлива теоретично!

2. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

А как щас искать мафов, если народу всего ничего. Мартини мне подозрителен - чо эт он сразу на Фокси напал? У нее на лбу написано, что она мирная. Охват тоже - в игру пришел, пару слов сказал и ищщез. Скорее, маф. Обрадовался роли, пришел засветиться. Овод - негатипчик по жизни, мирным я его еще не видела. Выносить от греха подальше. Твистер - не знаю, я же с ней первый раз в игре.
    А ты тоже какой-то не по-мирному напористый. Но ты почти всегда такой. Пока пилить не буду, ко второму голосованию (если доживу) посмотрю.

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:43 ----------

Зачем? молчуны автокилом вылетят сами. А мафы молчунами не бывают практицки.

3. redfox

redfox Well-Known Member

да пожалуйста, только единчтвенное чего бы мне хотелось - это убицца не от руки города в смысле не от общего голосования а тихо, ночью, посапывая в своей постельке...

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ей, ви шо озвіріли? Прошу не згадувати моє ім"я всує! Особливо, в контексті підвісу :diablo:

У мене на зміюку є два кандидати - Охват і Любімая. Давайте комусь з них відріжем хвіст (по саму голову)!

5. -Erebus-

Під словом "мовчуни" я мав на увазі просто малоактивів, бо фіг його знає хто там сидить, а маф, якщо він грає більш-менш активно рано чи пізно "спалиться"... Ну я прямо відчуваю себе Капітаном Очевидність! :)

---------- Додано в 13:30 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

Тобто відріжемо голову? :)

6. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

В прошлой игре уже отрезал :ireful1: А она была мирной.
    Любимую не отдам на подвес.

7. Кохана

Кохана LuBimaya

Мартіні, ти говори-говори, але не заговорюйся!!!

Ідея вішати мовчунів мені не подобається. Ібо ми не знаємо, чому людина не може бути в грі. І за це вішати якось не альо.

Думає серед компанії Іванка/Нікіта є одна гієна.

Потім Зю, він скорше не мафить, може бути маном. Судячи з його реакції на свою роль.

Мартіні занадто мовчазний, як на мира.

Твістер, взагалі я дуже рада, що вона грає! І ким би вона не була!

Охват, як Охват. Прикидується шлангом.
    Фоксі, скільки можна бути мирною?
    Еребус косить під мафа, як на мене...

8. -Erebus-

Тобто: мирний, але косить під мафа? :)))

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

А ЗА що тоді вішати першого дня?
    Я за НІЧИЮ взагалі - де там ведучий, щоб роз'яснити - чи можлива вона чи ні!

9. Кохана

Кохана LuBimaya

В правилах написано, що висне той, хто перший набере. А в правилах даної партії уточнень щодо цього немає. Значить і нічиєї немає.

---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:00 ----------

тобто маф, який хоче, що б його вважали мафом, і думали, що він мир.

10. -Erebus-

Нє, це надто важко для мене - якби я був мафом, то я просто би косив під мира! :)))

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

А то і дві ! ;)

11. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

В контексте первого дня Еребус має сенс. Как один из вариантов в малоясной ситуации.
    Именно, что не совсем отсутствующих, а тех, кто предпочитает помалкивать. Разговоры нужны, чтобы видеть людей.

Любимая по-моему не мафит. Насчет Охвата пока ничего не скажу.

12. -Erebus-

Я майже не пригадую Коста, але одразу його вішати теж неетично - він минулої гри був вбитий першої ночі! :flag_of_truce:

13. Nikita R

Двух точно нет. Одна может быть. Но не исключено, что я просто паранойю щас.

14. -Erebus-

ніби ТАК, але хотілось б побачити, що пан ведучий напише... :)

15. redfox

redfox Well-Known Member

сама в шоке))))

16. iezuitii

iezuitii Well-Known Member

Удачной охоты!:) Никитос, принеси мне,пожалуйста,мой любимый трофей!:yahoo:

17. Ну да, прийшов... почав писати... зрозумів що тут я один і пішов спати.

А нє, ми звірі людьми стали :mocking:

Згадалось мені :)))

---------- Додано в 13:04 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ----------

І взагалі, мій котэ на аву не налазить... :cry:

18. Nikita R

Скальп Иванки-мафа, чо ли? :)))

19. iezuitii

iezuitii Well-Known Member

Я на это надеюсь.:)

20. -Erebus-

Взагалі я сподіваюсь, що цього разу гра в нас пройде нормально! :)

---------- Додано в 15:18 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ----------

iezuitii, в нас взагалі, тим хто не грає, у темі гри заборонено писати - принаймні варто ховати свої дописи під тег "офтоп"...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)