У світі тварин. Гра 36

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Templar, 27 лют 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Templar, та нічого :pardon:

2. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Более того - в данных ситуациях иногда имеет смысл вешать мирного - и дать возможность мафу и ману ночью перестрелять друг друга.

3. Twister

Twister Well-Known Member

Може. Як цьому зарадити, ось питання.

До речі, в мене ще єдиний привід для сумнівів, чи Охват справді маф. Це чому він не проголосував першим досі. Чи боїться остаточно викрити себе перед Костом?

Так не поспішаю ж.

4. Nikita R

Охват меня уже проголосовал!

5. Twister

Тільки мені на роботу час їхати. Тут буду хвилин 10 ще, потім - аж за годину.

6. Nikita R

Хорошо. Кост все равно раньше, чем после обеда, вряд ли появится

7. Twister

Тю, ну так в такому випадку я не знаю взагалі чого ми чекаємо.

8. Twister, варіанти:

1. якщо повішати мафа, то є ймовірність, що на ніч вилізе нащадок (це два постріли) і не виключено що змія вгадає кого кусати
    2. якщо повішати змію, залишаться маф, я і лікар + лікар може вгадати з лікуванням, тоді у нас завтра буде два голоси
    3. я зовсім тупий і нічого не розумію у цій партії

9. Twister

ТО мені чекати вдома або їхати?

10. Nikita R

Я буду ждать Коста. Спешить не буду.
    И тебе не советую.

---------- Додано в 10:03 ---------- Попередній допис був написаний в 10:00 ----------

Сейчас я все больше склоняюсь к мысли, что мафит Охват и что я не наследник.
    Но спешить все равно не буду, надо еще подумать

11. Twister

Добре, тоді я їду. Мені ще й в дорозі думається краще набагато.

---------- Додано в 10:07 ---------- Попередній допис був написаний в 10:05 ----------

Абсолютно те саме, якщо повісити мафа. Лишаються ман + два мира з яких один лікар, лікар може вгадати (і це набагато легше робити, бо точно відомо, кого лікувати НЕ треба) і на ранок матимемо два голоси.

12. А чого мені чекати, коли є перевірка кома і я знаю кого вішаю, га? Я надіюсь на те, що лікар зробить правильний хід і ми завтра будемо мати два голоси проти мафа...

---------- Додано в 10:09 ---------- Попередній допис був написаний в 10:07 ----------

Ти не враховуєш дуже малу, але все таки ймовірність що нащадок ще в грі...

13. Twister

Я саме її найбільше і враховую. І оскільки мафів в грі може виявитися два, а маньяк рівно один, і другого вже не буде - саме тому починати хочу з мафа.

---------- Додано в 11:35 ---------- Попередній допис був написаний в 11:30 ----------

Нікіта, зосередься. Коли ти писав це:

Можеш пригадати, яку саме реакцію Охвата мав на увазі? Посилання чи номер допису дай.

Просто якщо маф справді Кост, а Охват мирний і вже віддав голос - це дуже погано.

14. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Кост пришёл, секундочку. :)

15. Nikita R

Кост, привет! Не голосуй с ходу, поговорить надо

16. Twister

Нікіт, раз ти вже тут - пригадай яку саме реакцію Охвата ти мав на увазі, добре?

17. Kost

Дык я не голосую, чо. Прочитал, много информации, перечитаю потом ещё раз, пока поем... Пока только понял что я могу быть нащадком, если его роль не открывается. :sad: Твисти вскрывается врачём, пусть вскрывается, мне тут сказать нечего, остальное перечитаю. :)))

18. Nikita R

Уже неважно.

Маньяк здесь не выигрывает. Выбирая из двух оставшихся команд, я выбираю играть за мирных.

Предлагаю следующий план.
    Мы сейчас голосуем Охвата - который может оказаться или мафом, или наиболее вероятным наследником. Ночью я пытаюсь отстрелить или мафа, или проявившегося наследника, доктор лечит самого себя.

План рискованный, не спорю.

19. Kost

Так-с, больше всего верю Твистер( одна из первых голосовала Овода же) и если Никита доверяет Твистер, то пусть вешают меня = ночью Никита отстреливает Охвата, а Твистер его лечит...:scratch_one-s_head:

20. redfox

redfox Well-Known Member

у мирной фокси были личные счеты - он все время меня тоже повесить хочет, а я девочка, меня обижать нельзяяяяя

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)