У світі тварин. Гра 36

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Templar, 27 лют 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Twister

Twister Well-Known Member

А зараз ти не маф? Що ти верзеш!

Єдиний варіант, при якому ти можеш бути не мафом зараз - це якщо Кост маф, а ти таки нащадок, і Зю і Кост вирішили, що краще пожетрвувати мафом Зю і врятувати життя нащадку Охвату.

2. Можна, але після тебе :)

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:56 ----------

Twister, Наскільки я зрозумів зі слів ведучого, що нащадка вже може й не бути у грі... Це якось тупо виходить грати за мирних, а в кінці стати мафлом :sad:

3. Twister

Ну, ось з цим я погоджуюсь 100%.

4. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Возможно, правда твоя, боярышня

5. Templar

Templar Дуже важлива персона

Ти все правильно зромів.
    Нащадок міг давно загинути, а міг і ні.

6. Nikita R

Из возможных наследников вышла из игры одна Любимая. Все остальные мирные были отстрелены мафами или слиты ими.
    Так что кто-то из вас, ребята :)

7. А чому не ти? Ти ж не маф, а значить можеш бути нащадком так само як і я...

8. redfox

redfox Well-Known Member

всем привет, ну вот и свершилась моя карма - я закидала каками Зю - мафа)))
    городу победы)

9. Nikita R

Могу и я. Но выглядело тогда, что Зю тебя защищал. Но может быть не как наследника, а как мафа. У Коста практически алиби, Твистер мне сейчас кажется искренней.

Короче, ждем Коста и что он скажет.

---------- Додано в 08:21 ---------- Попередній допис був написаний в 08:18 ----------

А также выпилила мирного, у которого было алиби, что он мирный. Привет тебе от Мартини! :crazy:
    Это не город, это оленье пастбище [​IMG]

10. redfox

redfox Well-Known Member

не я его выпилила, я первая за него проголосовала.... а вот кто кинул в его копилочку другие голоса - вопрос

11. Nikita R

Фокси, читай по губам: у Мартини было алиби, что он не маф. Мирная Фокси проголосовала его.
    М-м?..

12. Привіт усім, вітаю з першим днем весни !!!
    Переглянув всю тему і дописи Зю зокрема. Ти не правий, Зю пропонував мене на перше голосування коли вже майже висів Мартіні
    це на мені мали зробити нічию(гарна тактика з боку мафів, довести двох мирних до дебатів). Іванка з Мартіні тоді запропонували еРебуса...

А от що Зю пише про Твіст:
    А проти НіКіти взагалі не заїкався, лише тут з долею сарказму
    І от його таблиця, вважаєте, що він сюди соклана і нащадка в мафи записав?

---------- Додано в 09:16 ---------- Попередній допис був написаний в 09:13 ----------

-Erebus-,

---------- Додано в 09:18 ---------- Попередній допис був написаний в 09:16 ----------

Сьогодні голосую провірену зміюку Nikita R

13. Nikita R

Охват, а дальше ты дочитал, где он уже называет меня Маньяком? (Еще до объявления проверки) И этим самым подставляет на распил?

Охват, ты лучше объясни мне - зачем ты голосовал Мартини, который не мог быть мафом?

---------- Додано в 09:25 ---------- Попередній допис був написаний в 09:21 ----------

Если я вылечу первым, город точно проиграет. У него не будет шансов.
    Небольшие шансы у города появляются, если я ночью смогу попасть в мафа. Маф же соответственно будет стрелять в меня.

14. Так, дочитав.

Ти сам признався у тому
    типу, мол чого я так рано відіслав НД ведучому, а маф поряд... це крім Зю всі зрозуміли... просто він перший написав

---------- Додано в 09:35 ---------- Попередній допис був написаний в 09:32 ----------

Ти не забувай, що у нас є лікар :) . А якщо ти є нащадком то мафи по тобі не будуть стріляти/голосовати, а отже у нас шансів не буде взагалі перемогти, такий варіант не розглядаєш?

15. Twister

Так, людоньки, тобто звірі. Я поспала, випила каву, поміркувала і ось до чого дійшла:

1) Нікіту я вішати сьогодні не буду. Ні за яких умов.

Якщо Кост + Охват = маф + нащадок, то Нікіта взагалі єдиний шанс міста на перемогу, тільки він може вночі вбити мафа.

Якщо маф лише один і ми його сьогодні повісимо - то далі лотерея, чи вгадає Нікіта кого я лікуватиму, чи ні. На щастя, я можу лікувати кого завгодно. А навіть якщо Нікіта і вб'є вдало - далі гра наввипередки, хто перший проголосує. А навіть якщо і цю гру Нікіта виграє - то заслужить перемоги як ніхто інший у цій грі, я перша його вітатиму.

Аналогічно у випадку, якщо нащадок Нікіта.

А якщо нащадок я сама - то мені взагалі немає чого втрачати.

2) Отже, для мене сьогодні питання лише в тому, щоби визначити, проти кого я буду з пари "Охват-Кост". Чекаю на Коста.

16. Nikita R

Охват, ну я что, настолько похож на идиота? :sad:
    Ну в реале, согласен - я хреново играю. Но тут-то, блин!

-

17. Templar

Templar Дуже важлива персона

Що знову ведучий, га?)

18. Twister, а ти таки мафло!!! ... ну або вже зовсім олень жирафоподібний

19. Nikita R

Твистер, есть один слабый момент в нынешнем раскладе: если Кост - маф, то он может просто голоснуть меня первым - и я вылечу.

Можно нам сейчас проголосовать его или Охвата, а там дальше будем смотреть, кого я буду стрелять из оставшихся.

Не спеши, давай подумаем

20. Twister

І де я на твою думку помилилася у своїх викладках?

Якщо ми два мири, а проти нас маф і ман - то яка різниця, котрого з них вішати першим?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)