У світі тварин. Гра 36

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Templar, 27 лют 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. redfox

redfox Well-Known Member

давайте подвесим МАРТИНИ!!!!

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну і яка ж ти після цього мирна...

3. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Мартіні, я взагалі-то хотів показати, шо думаю, що ви обидва з Зю мафи.:yes:Ну або що скорше якщо ти маф, то і Зю маф. :)

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

и это после всего того, что я для тебя сделал? ну ну...

5. Kost

Фокси, почему хочешь вешать Мартини?

6. MARTINI

Вона не хоче, вона вже мене вішає, голосувати можна тільки раз

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

нічого особистого, робота така - ловити гієн :)

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

так, амігос, мене мабуть до голосування вже не буде, тому мушу залишити голос.

Любімая, доведи, що ти мирна, а не хитрістю намагаєшся до мене в довіру втертися. Давай Охвата повісимо.

Страуси, будьте пильними. Гієни спробують скористатися моєю відсутністю. Не йдіть у них на поводу!

7. Kost

Окей, Фокси, почему вешаешь Мартини?

---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

Вот почему Охват? Вполне норм играет, активный, провоцирует всех и вся...я пока что подозреваю его меньше всего...

8. MARTINI

ПС. якщо вийде, зайду зі смартфона. Але не обіцяю

9. І де логіка? Ви ще кажете, що я шлангую...

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

Зю вчора витягнув Мартіні і гарно всім запудрив мозги робити нічию... запропонувала нічию робити Твістер... в підсумку повісили мирного страуса :sad:

Твістер, що напишеш на це? (а то ти якось сьогодні притихла зовсім, мабуть ще на роботі)

10. Kost

Твістер взагалі-то казала ще с самого початку, коли ще ніхто не висів, навідміну від Зю!

11. Twister

Twister Well-Known Member

Прибігла додому на півгодини, потім маю знов бігти і буду вже десь ближче до 21-ї.

Що я собі думаю про вчорашнє.

З чого починалось, пригадуємо: Фоксі перша віддає голос проти Овода-мафа. Другим Охват проти Мартіні, третім Еребус проти Іванки, потім Нікіта проти Мартіні, а далі - Овод проти Мартіні.

Пригадємо ще: Мартіні на вустах в якості підозрюваного ще принаймні у декількох з тих, хто на той момент не голосував.

Припустимо, що Мартіні маф. На голосування вкинуто два мафи (що саме по собі диво, така чуйка в 0 день!), причому один з них (Мартіні) відсутній, вже має 2 голоси, і має добрі шанси набрати ще голосів. І от саме в цей момент маф Овод (проти якого лише 1 голос) дає третій голос на мафа Мартіні?

Ні, люди, я розумію, що можливо все, але повірити в такий ход Овода - дуже важко. Мартіні і Овод вигадали таки ризиковий план? Хм...

Мені чомусь набагато легше віриться, що спільник Овода був хтось з тих, хто Мартіні на голосування вкидав. Охват чи Нікіта. З цієї пари Нікіта здається більш щирим, я б поставила на Охвата.

Або ніхто з них, мафам просто пофартило з таким початком і Овод просто скористався і підтримав злив. Над цим ще міркуватиму, ще не встигла.

12. MARTINI

А ось і я :) Ну давайте, мафські рила, вішайте мирного страуса, але дивіться при цьому мені в очі!

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

Ух ти, яка Твісті умнічка :)

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

причаїлись... зараз шось почнеться :)

13. Twister

Twister Well-Known Member

Так, і по поводу нічиєї, яку ви мені всі закидаєте у провину.

1) я дуже не люблю грату у гру з невідомими правилами, коли якийсь ключовий момент раптом з'ясовується у вирішальний день. Вам вчора здалося що переголосування - це дурня. Хотіли б несподіванно стикнутися з таким в вирішальний день? Я ні. А де гарантія, що в вирішальний день нічия не може статися?

2) чомусь весь час забуваєте, що я пропонувала зробити нічию між трьома кандидатами, причому в третього підтсягала мафа Овода. І сподівалася, що Любімая підтягне Овода ще.

---------- Додано в 18:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:48 ----------

Все, маю бігти, намагатимусь повернутися якомога раніше, але навряд раніше 20:30.

14. MARTINI

15. Кохана

Кохана LuBimaya

Блін, ну ви і замутили тут.

Я думала, що треба між Еребусом і Мартіні нічию робити. А взагалі нічиєї не хотіла, і була проти Еребуса.

Якщо і Твістер вважає Мартіні миром, буду голосувати Охвата тоді. А кого?
    Може Кост?

16. MARTINI

давай давай, охвата!

---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

Даремно Твісті не залишила свій голос... А раптом не встигне :sad:

17. Ти з Мартіні голосуєш "в сторону" замість того, щоб вішати гієну...

18. Kost

Чого Охват? Він ніби перший виставив на голосування Мартіні, а вже потім Нікіта та Овод його підтримали...

19. Мартіні мафить, то зрозуміло, а ти невже з ним в парі?

20. Кохана

Кохана LuBimaya

а чого не Охват? Хто тоді? ти?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)