У світі тварин. Гра 36

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Templar, 27 лют 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Twister

Twister Well-Known Member

Перечититувала. Склалося певне враження щодо вчорашнього голосування, потім поділюся.

Наразі запитання є.

Охвате і Косте:

1) кого з тих, хто голосував проти Еребуса, вважаєш наразі найбільш підозрілим і чому?
    2) кого з тих, кто не голосував проти Еребуса, вважаєш найбільш підозрілим і чому?

Мартіні, все ж таки:

1) прокоментуй, чому, на твою думку, ти вчора зібрав так багато голосів?
    2) хто тобі найбільш підозрілий і чому?

Зю і Любімая: ваше бачення ситуації?

2. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Сдается мне, пара мафов - Зю и Кост. Плюс наследник стопулдово еще в игре.

Маньяком может быть любой, кроме наверное Фокси :)))
    Возможно, кстати, что Охват.

---------- Додано в 07:42 ---------- Попередній допис був написаний в 07:30 ----------

Я лично зацепился то, что он начал поиск негатипчиков с маньяка. Будто мафы его не интересуют. И я еще днем озвучил свой наезд на Мартини.

Первым проголосовал его Охват. Потом - я, и сразу же присоединился Овод. Четвертый голос был уже из разряда "сделать ничью".

Так что по сути голосов за Мартини было не так и много - мой и Охвата.
    И, кстати, то, что Охват проголосовал за него первым, практически выводит его из списка подозреваемых в мафы. Овод дождался моего голоса, не стал сразу после Охвата вбрасывать.

3. Twister

Нікіта, нащо ти за Мартіні відповідаєш? Мені саме його відповідь хочеться прочитати.

Це ж чому, цікаво?

4. Nikita R

Подобная инициатива - прерогатива немафствующего Охвата :)))
    Мафом он прикидывается ветошью и шлангует :pardon:

Короче, гарантий не дам, но на то похоже.

---------- Додано в 08:47 ---------- Попередній допис був написаний в 08:43 ----------

Ню-ню ) Чтоб Мартини заговорил, на него хорошо надо нажать. А на голосование его пока не поставишь, так что поезд ушел :)))

5. Доброго ранку всім! Робити якісь висновки про ролі немає взагалі з чого, так як більшість мовчить. Намагаюсь ставити провокативні запитання, щоб хоч щось почути у відповідь... то мене одразу записують в мафи :sad:

Twister, ось кількість дописів написані учасниками http://forum.lvivport.com/misc.php?do=whoposted&t=59007

Овод та Іванка - вони постійно один другого підозрюють, там вже діагноз, тому на їх дописи мало звертав увагу коли вони писали один про одного. Любима скоріш мирна чим маф, хоча вона дуже гарно вміє запудрити мозги. Мартіні одразу мені не сподобався... спочатку хотів фоксі вішати, яка впринципі не буває мафом(даючи гарантії що вона маф) і взявся за пошук мана, який в більшості випадків завжди валить мафа у першу ніч... таке не вигідно хіба мафу. Зю то Зю... про нього взагалі важко щось сказати, тут він не може відкритись ніким(а їх троє :)), тому йому скучно... (своїх наразі не здає), якщо будуть підозри чи думки, то без докорів сумління його проголосую. Нікіта подає себе нащадком, мабуть боїться щоб мафи його не пристрелили(а взагалі було б круто, якби мафи попали у нащадка та антикілера в одному лиці :))), Нікіта поки для мене мир. Фоксі мирняшка :) Твістер, не грав не знаю, хоча не розумію логіки переведення гри в нічию:dntknw: , спочатку проголосувала проти овода а потім переголосувала на еРебуса - тоже нелогічно додала собі мінус в актив. Кост взагалі нічого не написав, тобто не грає взагалі - без ролі/маф.

Наразі маю намір й далі голосувати проти Мартіні...

6. Nikita R

Э-э... А может все-таки объяснишь, почему веришь Твистер? :blush:

7. Twister

Охвате,

У другому турі Овод участі не приймав, тому залишити свій голос незмінним я аж ніяк не могла.

Як проти мафа, я вірно тебе розумію? Якщо Мартіні на твою думку маф - то хто може бути третім з Мартіні та Оводом?

Де бачиш помилку у Нікіти, який зробив висновок, що Мартіні ані мафом,а ні нащадком не може бути?

8. redfox

redfox Well-Known Member

итак, всем доброго утра!)
    ну и много чего тут у вас произошло пока меня не было, одно радует, первого мафа я тоже угадала)))

итак, смотрим на турнирную таблицу...
    пока в моем списке Мартини, как ни странно Твистер и Кост с Зю
    1. ЛюБімая
    3. Мартіні - по мне так маф
    4. Зю - тихорится, значит играть не особо и думаю, что не потому, что вскрываться нельзя, а потому что искать некого, т.к. сам маф,
    6. Охват - даже не знаааююю, обида еще меня тревожит, но своим высказыванием про мирняшку, как мне показалось Охват постарался втереться ко мне в доверие? так?:drinks: что, конечно, его не оправдывает, но плюсов добавляет, хотя если предпложить , что Охват мир,зачем ему втираться в доверие?
    7. Нікіта - хочется верить, что мир...
    8. Фоксі - ну тут все понятно - фокси мир
    9. Твістер - сложно сказать, но вчерашние кренделя на голосовании... похожа на мафа
    11. Кост - просто сидит тихо, что становится для меня автоматически подозрительным

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

редфокс, любімая, охват. Хто з них мафи, а хто муньяк - покаже голосування і ніч

---------- Додано в 10:40 ---------- Попередній допис був написаний в 10:39 ----------

чому ведучий не виконує своїх обов"язків і не оновлює перший пост?

10. Кохана

Кохана LuBimaya

Охват, ти дійсно не в темі, чи прикидаєшся? Мафи знають хто нащадок! Чого вони будуть його стріляти?

зараз моє бачення ситуації:
    Мартіні - я взагалі тут в ступорі, бо дуже не хочу, щоб він виявився мафом/маном. Але, в світі останніх подій, підозрюю його.
    Зю - чомусь складається враження, що він простий страус (може бути маном), але не маф. Мафом він так не грає. Він любе почудити. а тут йому "зв'язали руки" правилами і він нудьгує. Був би мафом, по-любе шось чудив би. Але то ж Зю! Може це і його наступна тактика. хз
    Охват - поки в мене він кандидат №1. Але вчора я таким вважала Еребуса і помилилася. Тому тепер буду уважнішою. Але оці Охватівські прикидання шлангом мені зовсім не подобаються. Може це тільки мені здається? Хтось крім мене це ще помічає? Чи я тупо чіпляюся до нього, знаючи, як він може грати?
    Нікіта - наразі для мене він маньяк! От маньяк і все. Думала, чому маньяк кокнув овода. Чому не мене, не ще когось, а саме овода? Все ж думаю, що за цим стоїть Нікіта...
    Фоксі - миром її робить те, що вона голосувала овода. Та і грає як звичайна Фоксі. Але, чому ти не включила мене у свій список? Невже повністю довіряєш?
    Твістер - це детектив в спідниці. Поки схильна вірити, що мир. Але мені згадується гра, коли вона викладала нам всім свої таблички з голосувалками, робила грандіозні розрахунки, а виявилась наглою мафкою! :)))
    Кост - де він?

11. А хіба б це було порушенням? Ти саме тими додатками до правил з ведучим зробила собі негативну репутацію в даній партії, можливо це просто співпадіння :sad:

Ти, Зю, кост...

Реабілітовуюсь за ту гру :drinks: А взагалі, в чому тебе можу підозрювати, оскільки всі твої дописи однакові

таке враження, що ти їх копіюєш з минулиг партій :mocking: Втиратись мені в довіру нема чого, повісять то повісять, пристрелять то пристрелять, місто(африка) від того ніц не втратить...

Сорі, недочитав :sad:

---------- Додано в 12:43 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ----------

LuBimaya, таке враження, що ти тільки до моїх дописів і придираєшся, невже я тобі наступаю "на хвіст"? чи це старі образи прокинулись, не тримай зла на мене за минулу гру :drinks:

12. MARTINI

алібі собі робиш? Ви ж в одній банді!

13. Кохана

Кохана LuBimaya

яка банда? яке алібі? що ти мелеш? Мартіні, нашо ти мене провокуєш тебе голосувати?

14. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Всем привет!
    Мафами считаю Мартини, Коста и Охвата, кого-то из них. Маньяком Любимую ,т.к. кем она только не называла маньяком, чуть ли не все у неё уже успели маньяками побывать.
    из 100% мирных для МЕНЯ, я разумеется, Твисти и Никита т.к. он не стал бы мочить Иванку я так думаю.

15. Кохана

Кохана LuBimaya

и кого то я маньяком называла? я говорила 100%? Я предпологала, как и ты сейчас!

Где все? Звери, вылазьте из нор! Хорош там отсиживаться!

16. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Народ, ну я не могу никак сидеть весь день, ибо школа => гулять после школы => репетиторы и т.д, я ежедневно с 15-16 и до вечера, т.е 22:00:) Уже пришёл, сча пойду читать... и я не сижу молчу, я даже на форум не заходил...:ireful1:

17. redfox

redfox Well-Known Member

так, ячего то нет никого.... даже не интересно...

18. Kost

Kost Мале вампірисько:)

1. ЛюБімая - не знаю, то, что имела претензии к Еребусу, для меня не показатель, ибо они в каждой партии друг на друга бочку катят...

3. Мартіні - ну, какбы по вчерашнему дню не знаю к чему прицепиться, ибо понятно, что спасал себя... мб роль/маф
    4. Зю - почему-то когда, расклад голосов был такой, что Мартини был подвешенным вылез Зю, и стал агитировать за то, чтобы не вешать его:
    Был бы я мафом, я бы в таком списке бы назвал одного-двух соклановцев, причём поставил бы их на первые места...
    И потом: когда Мартини вёл 3:2 у Еребуса, Зю написал постов 3 о том, что надо мутить ничью...

6. Охват - снова ведёт себя смело, всех провоцирует, что очень сильно отличается от той партии, где он мафил( я её почему-то запомнил, ы), мб простой мир даже
    7. Нікіта - пока не знаю, по-моему пишет меньше содержательных постов и вообще меньше постов, чем тогда, когда был комом...
    8. Фоксі - мир же. :girl_angel: Ну а так из её постов не могу что-нибудь внятное понять...
    9. Твістер - не помню как играет мирная Твистер, но ведёт себя активно, пока вне подозрений...

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ----------

Есчо разок просмотрел последние странички, пока что больше всего не нравится Зю.

19. Зю

Зю Гасконский бандеровец

нужно кого-то начинать мочить, тогда жертва начнет вырываться, орать и на шум сбежаться остальные)))
    сразу предупреждаю, меня можете даже не пытаться мочить. зю звать на помощь не будет)))

20. MARTINI

ок, давай тоді вішати Зю
    він на цей раз воду не мутить, звичайно, бо правила такі
    але я точно знаю, що якби правила дозволяли, він би мутив! :) Тому давайте його за це повішаємо :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)