У світі тварин. Гра 36

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Templar, 27 лют 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А... ти маніяк чи шо?

2. Twister

Twister Well-Known Member

Щойно прибігла, ще не все читала, дорогою ось про що думала:

Що як зробити сьогодні спочатку нічию, причому краще щоби на 3 кандидатури. Бо нехорошки в нас 4 (3 гієни і зміюка), 11/4 = 2,75, досить великі шанси що з 3х хоча б один нехорошка буде.

А потім у 2 турі можна буде гарно подивитися, хто кого витягатиме чи топитиме.

Чому пропоную: чим більше голосувань - тим більше інфи. Голосування в багато турів взагалі дуже потужний інструмент пошуку мафів, ігри в сліпу саме за рахунок цього і грають - я вважаю, як можливість є - то варто користатися.

Що скажете?

3. Templar

Templar Дуже важлива персона

Twister, робимо все по старінке.

Охват, ти голосував Мартіні?

Не злоопутребляйте писанням ніків великими буквами!

4. Погано, що не можна переголосовувати...

Ладно, голосую МАРТІНІ

5. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Очень зря. :) Но попробуй.

6. і ще ж є нащадок :ireful1:

7. -Erebus-

Голосувати проти гієни - дарма? о_О
    Зате я знаю, що не нащадок. якщо мафи мене так активно зливають! :)))

8. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Скажу, что на голосовании, даже самом первом, вероятность снести плохиша выше, чем что кто-то из них вылетит ночью.

В игре много офигенно источников для анализа, кроме голосования, а также рычагов для успешного продвижения. Только они лучше срабатывают, когда играешь, а не тормозишь себя. Поиск ничьей - проигрышен по своей внутренней сути.

Играть надо, рисковать надо. И не бояться )

9. ovod

ovod Well-Known Member

не переживай....до тебе не прийду...піду іванці мстити....

10. -Erebus-

Я теж за нічию і повторне голосування з одного боку, але мені час йти спати буде вже тоді!

11. Twister

Twister Well-Known Member

А хто саме інші? Назвеш?

12. -Erebus-

ТАК після нічиєї якраз можна снести поганця на другому голосуванні! І ймовірність такого досить всока... але різници у плані шансів мало чи одразу когось повішати - чи ні... Ну може трохи більше!

13. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Я же не гиена :pardon: (по секрету) и даже не змиюка :cools:

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ----------

За што?... о_О

---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

+100500 родимый! [​IMG]

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ----------

А ночью минус два страуса. :russian_ru:

14. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Короче, кого мочим? я всегда за то, что бы замочить того, кого нет, хотя бы в воспитательных целях! )))
    могу и ничью замутить. Твисти когда мирная, плохого не посоветует. а сейчас мне Твисти кажется мирной, т.к. как обычно мирная Твисти скрупулезно изучает правила и задает вопросы ведущему.
    Вообще, в этой игре можно не особо парится, т.к. даже если линчуем мирного, то он вполне может оказаться наследником. а мертвый наследник лучше чем живой наследник.

15. Любима, до чого цей допис? Ти попереджала своїх що тебе можливо не буде?

16. -Erebus-

Слова справжньої гієни :)

Можна когось і бездумно злити, потрапити на мира, причим вельми ймовірно, що на тому мирі жодного мафського голоса не буде! :)

Особисто я поки бачу негативом лише Іванку... і то лише трошки на тлі інших!

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

А яка різниця, як ми проголосуємо? Все одне уночі буде 2 постріла!

---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

А може і комом, лікарем... ;)

17. Овод і Іванка, яка у вас там спроба зійтись вночі ? :)))

то вже якось глупо виглядає...

18. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Так мы голосованием можем повешать мафа.
    У мирных один способ выбить негативов - голосование. А ты предлагаешь пропустить ход. Зачем?

19. -Erebus-

Коротше Іванка - мені здається, що ти нахабний мафіозо...
    Ну можу і помилитись, звісно... :pardon:

20. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Молчи, грусть, молчи... Кажись, четвертая :cry:

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

Главное, чтобы остальные запомнили этот слив :flag_of_truce:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)