Відповідь: У Росії відбулися чергові протести опозиції . Да я вот стараюсь посмотреть на проблемы России со стороны украинцев, только не получается. Вот Вы здесь говорите, что в России Львов в черных тонах показывают, а на Украине как Россию представляют? Только что цитату привел, как человек про нашего президента и про весь народ пишет... А недавно по НРКУ слышал целое интервью про Россию, общий смысл которого был в том, что там всегда зло побеждает добро.... Ну так вот, насчет стороны украинцев: я смотрю на Россию их глазами - что же им Путин плохого сделал? На заработки приезжают, никто их отсюда не гонит. А пишут на форумах такие вещи. Просто не понимаю.... Может быть, поясните?
Відповідь: У Росії відбулися чергові протести опозиції . Вот еще с того же форума: "Це Путінське самодурство або істерика через безвихідь... Кого може налякати Росія, якщо її не боїться навіть маленька Білорусь? Світ поводиться з Росією як з психічнохворою людиною, яку лікарі забирають з хати до клініки і не застосовують сили, щоб та не потрощила своє житло.. Кілька разів спостерігав, як таких буйних забирали..." Откровенная ложь, клевета.
Відповідь: У Росії відбулися чергові протести опозиції . та просто це все пояснити.... ментальність різна... та й варто пам’ятати про різні нещастя, які коїли на україні росіяни... нелюбов "підхопити" не важко, тяжче зробити так, щоб тебе полюбили... думаю: на цьому форумі ви це зауважили...
Відповідь: У Росії відбулися чергові протести опозиції . отож бо й воно... Не можете уявити як виглядає росія в очах українця - а туди ж - з порадами та на український форум -- То, що "человек президента гразью поливает" - то було оспівано ще в анекдотах часів Хрущова. "Штатним" клоунам можна. А сурйозним суперникам (особливо якщо ще й бізнесові інтереси перетинаються) - зась. Приклад - Ходорковський. Інший приклад "штатного клоуна" - Жиріновський, "за заслуги перед отечеством награжден" -- Стосовно засудженого за інетівські форуми - так тут ви маху дали спершу своїми справами поцікавтеся, а тоді лізьте сусідів вчити -- yandex - "найдется все", google - "ниче и не терялось"
Відповідь: У Росії відбулися чергові протести опозиції . на жаль - це висновки політологів російська верхушка казиться від того, що раніше перед ними весь світ тремтів, а зараз навіть країни Балтії відверто ігнорують росію, Беларусь дозволяє собі відгавкуватися, Чечня - єдина відрада і допомога на чергових виборах Путіна - так що чекайте наступного спалаху бойових дій в Чечні - скоро Путіна на третій, безстроковий термін обиратимете
Відповідь: У Росії відбулися чергові протести опозиції . думаю, що третього терміну не буде, а скоріше передача владинаступному... саме так, як це відбулося у випадку з єльциним...