Відповідь: У нас з "мужем" віра одна свідкам?.... а де ви їх побачили в моєму дописі?!..... вашому богу видніше, що для нього краще.... в Біблії про ваші ритуали ні слова....
Відповідь: У нас з "мужем" віра одна Нема Богів Ваших чи наших. Він один. Я втомилася це повторювати. Піду повечеряю
Відповідь: У нас з "мужем" віра одна Шрек мне становится вашего сына искренне жаль... Если он от вас не переедет, то пару себе точно не найдет... из вас негатив в отношении женщин так и прёт...
Відповідь: У нас з "мужем" віра одна "Я Господь, і нема вже нікого, нема іншого Бога, крім Мене. Я тебе підперізую, хоч ти не знаєш Мене" (Ісая, 45:5).
Відповідь: У нас з "мужем" віра одна Не знаю, що видовищного Ви знайшли в церкві. Я в церкві молюся. А якщо любите видовища - то Вам в цирк. А відколи повечеряти - це гріх?
Відповідь: У нас з "мужем" віра одна Мабуть, тому ви зі Шреком так багато тут пишете. :D:D:D Пупере, я вже тобі свою думку якось казала. Не змушуй мене її вдруге повторювати, бо другий раз не буде так ніжно.
Відповідь: У нас з "мужем" віра одна New Shrek=== ...до Бога только одна узкая дорога ...=== И проходит она в душе, в сердце человека. И чем благороднее сердце и чище душа, тем путь к Богу верней. И труженникам на этом поприще помогает Бог.
Відповідь: У нас з "мужем" віра одна Ціхо, не треба розчаровувати пупера, що він чогось не знає... ВІН ВСЕ ЗНАЄ! І то ПРАВИЛЬНО!
Відповідь: У нас з "мужем" віра одна буття 3:5 Бо відає Бог, що дня того, коли будете з нього ви їсти, ваші очі розкриються, і станете ви, немов Боги, знаючи добро й зло. а “возлюби ближнього свого”?.... чи ти маєш на увазі “ще ніжніше” скажеш?....
Відповідь: У нас з "мужем" віра одна ось, ось, ось.... коли не сприймаєш в штики те, що пишеться — з’являється істина..... для нас, а не для Бога.... все би знав — літав давно....
Відповідь: У нас з "мужем" віра одна церковні обряди не позиціонуються як "потрібні Богові". Перш за все - вони потрібні людині. Гляньте на це як на вид мистецтва - служити Богові. Мистецтва, що розвивається вже не одне тисячоліття. Ті ж колядки - це не релігія, а народна творчість "во славу Господа" - то є людська потреба, то є людське свято душі
Відповідь: У нас з "мужем" віра одна варіант: правила дорожнього руху - "вмикаєш сигнал правого повороту..."