У Львові заборонили продаж алкоголю

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем NewsBot, 15 гру 2011.

1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

В Москві і МО після 21:00 заборонено продавати алкогольні напої міцніше за 15 градусів.
    А обмеження продажу у "релігійні свята" було б порушенням конституції, бо:
    А в Українській конституції ось, як пишуть щодо релігії:

• Подобається Подобається x 1
  2. shoelover

shoelover Member

тобто це означає, що держава може стримувати релігійні пориви громадян з метою дотримання громадського порядку, а не навпаки - релігія керувати державними нормами. Так, Україна християнська держава, але не треба вдаватися до фанатизму. Та абсолютна більшість депутатів, які так ревно хрестяться на людях до церкви раз в рік хіба йдуть (і то в кращому випадку). Або є ще кращі історії - http://polar-bird.livejournal.com/675454.html

3. Tarasyk

Tarasyk Well-Known Member

Таке рішення до одного місця, направлене винищити малий бізнес, сигарети, пиво, алкоголь дають велику частину прибутку.

4. -Erebus-

Ви не прави, Україна - світська держава

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це бариг, які за прибуток маму продадуть, а не тільки сигарети дітям, Ви називаєте малим бізнесом? Це БАРИГИ - Мінімум затрат - максимум прибутку.

• Подобається Подобається x 5
  6. Templar

Templar Дуже важлива персона

О как, ну-ну...

А Ви знаєте, що
    Спрямовані, щоб винищити нас?

Бачте як

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

Де таке написано?

7. shoelover

shoelover Member

малося на увазі, що Україна - держава, де більшість населення сповідує християнство. Гадаю, ви зрозуміли мене ще в попередньому коментарі)

8. -Erebus-

Якщо подумати, то значна більшість громадян в Україні (як і Росії і взагалі усього постсовка) навіть біблії не читало, та і віруючими себе дааалеко не всі вважають!

Так що пов'язувати державні закони з Церковними святами - це є прямим порушенням контституції, ось що мною малось на увазі!

• Подобається Подобається x 5
  9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Дурню про повну заборону продажу алкоголю на території міста, звісно, ніхто не виконує.

Але мерія із 1 січня крім нової транспортної схеми придумала ще одну зручність для нас - алкоголь тепер можна купити не раніше 12 год дня і не пізніше 20 год вечора. Сьогодні був свідком ситуації в продуктовому магазині, солідна така пара чоловік з жінкою явно збирається кудись в гості на Марії, довго скуповується, дайте нам те, дайте се, цукерок таких, сяких, а ще коробку асорті, а ще фрукти. І тоді каже, ще пляшку вина і горілку. А продавчиня ні в яку, тільки після 12, бо штраф 7000 грн. Аж шкода їх стало, сидітимуть за столом тверезі...

10. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

дійсно дурня якась, нашо?? ітак кому треба знайдуть де купити

• Подобається Подобається x 2
  11. MARTINI

Очевидно пан Садовий таким макаром заганяє нас в свої кнайпи типу "Криївка", "Мазох", "Під Золотою Розою" і тд і тп. Хочеш ввечері бухнути - плати меру :) Ні для кого не секрет, що пан Садовий в долі у мережі тематичних ресторанів.

12. Olka Sherolka

Olka Sherolka Active Member

Хто хоче знайти алкоголь в заборонені години - знайде, ще коли заборона була до 10ї - після 22ї мої друзі преспокійно купували алкоголь в самісінькому центрі. Хто не хоче порушувати заборону, але пляшка потрібна ( для себе чи в гості) - тому пряма дорога в Ашани, Метро та інші торгові точки, які хоч територіально знаходяться поза межами Львова, але дістатися до них навіть громадським транспортом не така вже й проблема Хоч я не любитель і навіть не професіонал випити, але часом хочеться ввечері відкоркувати пляшечку якісного сидру чи келих доброго винця, але якщо я не хочу задля цього пхатися в якийсь переповнений кабак, бар чи ресторан? Тим більше точно знаю що моїх улюблених сортів сидру ніде, крім кількох магазинів, немає, а те що є в кафе чи барах - коштує в 4-5 разів дорожче магазинної вартості. Те саме і з вином. А якщо я хочу саме вдома ввечері щось смачне випити? Одразу після роботи бігти в магазин за тим, що захотілося? Чи купити ящик алкоголю і поставити на кухні, як радянський памятник дефіциту?

13. MARTINI

раніше львів"яни пиячили вечорами, а тепер будуть робити це вдень

14. andre33

andre33 Well-Known Member

Правильно усе роблять , а то люди спиваються ...
    жаль по селам як пили зранку по точкам так і пьють,
    у жінки в селі вже половину чоловіків до 50 років представились...
    та і у місці паленкою по точках торгують увівсю , треба і двірників підключати як " освєдомителей"
    щоби міліція більше рейдів проводила по "точкам"

15. MARTINI

У якій країні світу заборона на продаж наркотиків зменшила рівень наркоманії?

16. andre33

andre33 Well-Known Member

Думаю уся справа у вихованні змалеча.
    Здорова атмосфера у родині та відсутнісь поганих колєжків - то і дитина
    буде формувати собі відповідний світогляд .
    Як уберегти та виховати правильно дитину , коли самі популярні
    слова у тінейджерів - " прикол" ," по приколу" , " прикольні"
    з них і усе починається , а ще як якийсь мажорик запропонує пихнути,
    курнути, заторчати ...?
    тільки родинне виховання + церква , у цьому бачиться фундамент у вихованні
    дитини , а там вона сама має зрозуміти - що добре а що зле.

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А в якій країні світу такий байзель з торгівлею алкоголем, як у нас?

18. MARTINI

під "байзель" мається на увазі велика кількість великих і малих торгових точок де торгують алкоголем? Тоді може правильніше зайві ліцензії у сумнівних "могозінів" повідбирати?

19. Infinity

Infinity Active Member

Чула, що Галицький районний суд відмінив ухвалу Львівської міської ради про заборону продажу алкоголю.
    Але міська рада подала апеляцію
    цікаво, що вийде?

20. Mokasin

Mokasin Member

Оголошення на одному з кіосків по пр. Чорновола: "Особам молодого віку, які не досягли 21 року, алкогольні вироби продаються тільки за наявності паспорта". Ось так о_О

а де твій аватар? :)