У Львові вшанують УПА

Discussion in 'Львівська газета' started by gazeta, Jan 1, 1970.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Знайшли, чому вірити... :)))

А Ви не поспішайте...

Мені соромно, що для влаштування місця під бардівські збори і інших політичних доцільностей зліпили чергову туфту. про спогади НКВС, ДНК і тп. Це я знаю ТОЧНО.
    Навіть обставини загибелі не встановлені точно. є 3 різні офіційні версії (і рапорти НКВС. різні).

У нас є хороша гілочка Послання Пресвятої Діви Марії з Меджугор'є

Last edited: Oct 14, 2008
  2. Bogun

Bogun Well-Known Member

Зліпили туфту, а ДНК аналіз рештків - це також чергова туфта....., чи ви навіть в це не вірите. Ні, мабуть, його син Юрій - він від сусіда, який спочатку згорів та вирішив поплавати у Збручі.

Добре, ви добились свого, я наступного року не поїду, а навіщо їхати на туфту, навіщо нас молодь вчити української історії.

А справді навіщо тернопільській та хмельницькій молоді його вшановувати, якщо це туфта.

Мені своїх героїв вистачає. Поїду ліпше у Летичів (місце поховання), село Кармелюкове (Вінниччина, місце народження), Каменець (місце ув'язнання) і вшаную характерника Устима Кармелюка.

Last edited: Oct 15, 2008
  3. Марусино

Марусино Well-Known Member

мдя...на вас двох можна вже приклад робити...ви самі не маєте змогу домовитися...І ще щось хочуть від південної та східної України..

4. Bogun

Bogun Well-Known Member

А вас, пані Марусино, ніхто не питає вашу думку. Це була розмова двох людей. Якщо бажаєте висловитися по темі висловлютесь, а не втручайтесь у розмову.

Ми тут дискутуємо про місце поховання, а ви своїх п'ять копійок про Схід і Південь. Якщо б ви помітили про Донецьк, Одесу чи Крим і слова не було.

А так нормальна дискусія двох людей на форумі.

5. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

пардон, ви спілкуєтеся по телефону з другою людиною, чи на спільному форумі?.. ;)

6. levandivka

Богуне. дайте собі спокій. Я бачив документи у пластунів "Чорноморців", які ту справу розкручували. Інакше б не виступав...

Молодь вчити треба. Але на туфті, а не реальній історії. Совєти теж тицяли пам'ятники "Невідомому солдатові" там, де їм пасувало. (не запарюючись тим, ни чиї кістки ходитимуть піонери).
    Головне, щоб як у Гайдара було:
    Плывут пароходы -- привет Мальчишу!
    Пролетают летчики -- привет Мальчишу!
    Пробегут паровозы -- привет Мальчишу!
    А пройдут пионеры -- салют Мальчишу!

• Подобається Подобається x 3
  7. Bogun

Bogun Well-Known Member

Зрозуміло, більше вже не буду сперечатися :).

Пане Пупере, просто не подобається, коли я говорив про місце поховання Шухевича, дискусія про це, нормально. Коли пані Марусина підтримала розмова про це. А не, а ось Схід і Південь України.

Знаєте нагадує радянський мультфільм до Олімпіади 1980 року, де в кінці Баба Яга завжди говорила: "А Баба Яга проти". Є безліч тем для розмов і суперечок, а не тільки Південь, Схід, "русский язык", НАТО, Росія.

Я, наприклад, хотів подискутувати про місце поховання Шухевича з паном Levandivka чи будь з ким на форумі, хто знає, де він точно чи не точно, похований, а не "Наша пісня гарна, нова, починаєм її знову".

8. levandivka

Вам ніц не заважає почитати гілку про УПА. Там вже писалося, обговорювалося.
    Ніц в тому нового сказати неможливо (хіба обговорити нову партію гранітних плит у Гуків коштом ЛОДА).

Шановні гості з Польщі!
    Маєте бажання поспілкуватися на ЛФ - ласкаво просимо, але...
    Прошу дописувати українською, або російською мовами (і розкладками).

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)