У Львові відкрився філіал партії "Родіна". Покращення?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Serhiy, 8 жов 2010.

1. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Не згодна.Уявіть,що у вашу хату лізе злодій,а ви ні з того ні з сього вирішили його проігнорувати.Мовляв,недостойний противник.Ігнорування=байдужість.

• Подобається Подобається x 3
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Чекати, щоб він став достійним?

• Подобається Подобається x 2
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:))) А мені дасте? Може щось новеньке придумали за останні місяці... ;)

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Скорее всего, цель создания этой конторы-вытрясти бабло со своих хозяев.

5. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Не будьте детьми. Это "проверка на вшивость". Подобные "грибы после дождя" - прямое следствие прихода к власти Януковича. Цель этой партии выявление и консолидация недовольных расстановкой сил во Львове за последние 20 лет. Эдакое неформальное российское консульство в ЗУ под соответствующей ширмой. И церемониться с ними не стоит. Вообще, непонятно как такое можно было разрешить. Закрыть, у них наверное с противопожарной безопасностью не всё благополучно...

• Подобається Подобається x 1
  7. vov66

vov66 Well-Known Member

А Ви, дорогий "львів'янине" не провокуйте людей!

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

По-перше: я не радив нічого, що лежить поза межами закону. По-друге: не треба сприймати моє застереження, як провокацію. Та останнє: можете ігнорувати. До тих пір доки не почнут ігнорувати Вас. Таке вже було...

9. navav

navav Well-Known Member

Ігнорувати чи ні-питання часу.Сидять собі в підвалі-хай сидять.Вилізуть тоді запитань нема-звичайно.Питання в іншому-Львів щораз більше нагадує Донецьк.На кожному кроці біг-морди ПР.Дійшло до того,що у піар вже втягнули УГКЦ\крайній номер ЕКСПРЕС нр 110\Хоча ні єдиного разу ніколи не було агітації за жодного кандидата.Пан Писарчук напевно вже перескочив самого себе.Фаарисеї хай ховаються.Наскільки треба бути циніком щоб піаритися за рахунок церкви.УПЦ МП не у рахунок-унихдавні традиції співпраці з владами різних епох.
    Ось де основна загроза.За будь-кого тільки не за ПР.А ні-тоді прислухайтеся до Спіки і покажемо третю силу-не прийти на вибори.\А в оргіналі організувати пасину п'яту колону\

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так, вихід тільки один - через жилізні двері :)

11. Defender

Defender Well-Known Member

О местных зверьках и о том, как выселили одесскую "Просвиту".

Oct. 10th, 2010 | 04:01 am

Бугагашечки: «Свобода» назвала Одессу «містом Данили Галицького»
    Именно так Одесса названа в сообщении пресс-службы Одесской областной организации националистического объединения «Свобода», составленном по случаю открытия в Одессе общественной приемной этой политической силы.
    «Только совместными усилиями можно возродить Одессу – славный город короля Руси Данилы Галицкого», - добавил Павел Кириленко, передает пресс-служба областной организации «Свободы».

http://maflin.livejournal.com/238825.html

12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Спасибо за своевременную информацию.

Пане vov66, прочитайте цю статтю, та зробить відповідні висновки щодо моєї "провокації"...
    http://maflin.livejournal.com/238825.html
    Цветник среди гавна. - О местных зверьках и о том, как выселили одесскую "Просвиту".

13. vov66

vov66 Well-Known Member

Я Вас прекрасно розумію. Натравити один на одного це святе. Коли двоє чубляться, третій користає... Тепер цей номер не пройде! Як погода в Хайфі?

14. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А кому ж у Львові кілька відсотків голосів приписувати під час виборів? Невже комунякам? Краще вже "Родінє"...Вона вибрикувати не буде, а буде віддаватися владі, як вірна дружина:)))...Потрібна ця партія у Львові, нехай би нараховувала лише кілька членів...Як казав Віссаріонич, що головне не як голосують, а як рахують...Вірю, що нащадки Підрахуя Кідаловича вже готові "к новим свєршеніям":))).

15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

16. navav

navav Well-Known Member

Не був палким прихильником Свободи-тепер тільки за них.Дякую.що допомогли зробити вибір.

17. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Дивно, цо то Льївняни так збудилися... Гвальт! В нашу хату лізе злодій! :) ... Це подобнє як стріляти з гармати по горобцям. Вибачте, але "ізмельчал человєк"...

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Думаю велося про інше. Коли відкриється ще один офіс родіни - свобода закриється разом з іншими організаціями....

19. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

По-перше,дивіться пост пана Свято нижче вашого.
    По-друге,чому обов'язково кидати фарбою/димовухами/вибухівкою?Є інші,більш цивілізовані методи,які,я думаю,не подіють-наприклад,пікет і т.д. і т.п.
    Треба дати зрозуміти:Ми проти!
    "Чєлавєк" не "ізмєльчал","чєлавєк" сердиться :)))

20. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

То значе:
    - Що то за Свобода така що відкивається, чи закривається... ? Та ще від вср..го офіса якогось, та ще й у Львові.. - ні, точно ізмельчал, як так вважати, а нє:

:)

а де твій аватар? :)