У Львові вбито нігерійця ...

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Deus igrok, 19 січ 2009.

1. nikolas

nikolas Well-Known Member

Вбили би нашого Дзьодзя,шуму було би меньше,нє?Не думаю,щоб нігерійці так сильно переживали,як би десь там,вбили нашого співвітчизника.Їх сюди ніхто не просив,крім чинуш від освіти,бо вони на цьому не погано заробляють.:ireful1:

• Подобається Подобається x 2
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А поясніть мені - то в"єтнамцю легше добути ліцензію приватного підприємця, ніж українцю?

Тобто - що заважає українцю так само продавати на ринках, як в"єтнамцю?

Знаєте, я тут чула фразу "українці чехам поперек горла стоять". На що я відповіла - так, стоять.

Тому що чеський Пепа нерідко вже в сьомій ранку стоїть коло магазину з пляшкою пива в руці, а півтретьої вже їде на ровері додому і займає стратегічну оборону коло телевізора з чеським пивом.

А український Іван, котрий колись приїхав в Чехію заробити на шкіряну куртку, покумекав і залишився на довше, аби заробити на ровер, кожного ранку проїздить повз той магазин і Пепу у дорогому Вольво. Бо в нього мета була, і він товкся, як міг, зранку і до вечора, не знаючи, що таке вихідний. Пепа про це не знає, в нього одна думка - в нього робоче місце забрали. Але працювати до вечора він не погодиться - життя одне, і його треба жити. (Декому вистачає і вечорів з пивом до повного щастя).
    А українців ви там бачили?

• Подобається Подобається x 4
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

:haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 3
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

5. Двірники і прибиральниці у нас виключно слов'янської зовнішності. Будівельники із Західної України. Іноземців бачу виключно в університеті та на базарах.

Важко сказати. Мабуть, важко купити місце, бо всі вже зайняті. Може, не хочуть мати справу з криміналом. Але все одно наших на базарах більше. У Броварах і в селах я взагалі не бачила на базарах іноземців, лише у Києві.

Ви описуєте звичайного лінтяя. Але, судячи з надзвичайної набитості київського транспорту до 9-ї години і після 17-ї, у нас люди працюють довше.

6. Locke

Все таки мабуть це поодинокі випадки. Якби всі чехи так працювали, то в них не був би настільки високий рівень життя.
    В нас також таких лінюхів вистачає, що з самого ранку дудлять пиво і горілку, працювати не хочуть, а жаліються на важке життя.

• Подобається Подобається x 5
  7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Оппа. А що, є "хтось", крім Бога, хто "масово змішує народи"? А ви "чистокровні"? Є повна впевненість? Щоб не звинуватили в переході на особистості: - я - поляк, а моя дружина - українка. Маємо двох дітей. Ми вчинили злочин, "змішавши народи"!?

Ви цікавитеся наукою - так ви написали. А що це за "наука" така, якщо не секрет, яка вимагає заборонити "змішування народів"!? Я пам"ятаю з історії, що таке було в 30-х-40-х роках в фашистській Німеччині. Зараз такі "науки" також когось цікавлять і він їх підтримує? Підтримує расизм? А що каже про це наша українська Конституція?

Повторюю ще раз:
    жодних расових чи національних переваг не існує. Є фізичні особливості, але не переваги. Наприклад, в середньому низькорослим японцям важко було б стати "законодавцем мод" у важкій атлетиці. Так само, серед бігунів-спринтерів ми не побачимо чукчів чи алеутів.
    Чорношкірі кенійці давно відомі, як сильні марафонці. Он євреї стверджують, що у них більше видатних математиків. І що з цього? Будь-який єврей кращий від будь-якого негра? Будь-який злодій на прізвище Ковальський, Рабіновіч, Іванов чи Петренко кращий за Нельсона Манделу чи Мартіна Лютера Кінга, чи Пушкіна тільки тому, що не чорношкірий? Це маячня.

Цивілізація має користуватися законами, і крапка. Ніякого "звичаєвого права". Такого права в сучасній юриспруденції не існує. Воно залишилося в історії.

Якщо закон каже "фотографування на документи без головного убору", то єврейський рабин, чи мусульманка, чи растаман мають зняти те, що у них там на голові, і тоді фотографуватися. А на вулиці - можуть ходити в чому хочуть.

Якщо ректор французького університету своїм наказом, спираючись на законодавство, заборонив релігійні прояви під час занять, то ніяка мусульманка не має права ходити в чадрі (хіджабі), і жоден християнин не має носити хреста назовні. Вдома (або захованому на тілі) хай носить. Крапка. Бо перед законом рівні всі. Вам не подобається закон? Займіться політикою, організуйте людей, та переконайте їх змінити закони. У тому ж законному порядку. Іншого бути не може.

Якщо держава підписує документи про можливість освіти громадян однієї країни у ВУЗах іншої країни - студенти будуть приїжджати і вчитися. І якщо ви будете ставати їм на заваді - це правопорушення, або кримінальний злочин.

Кавказці чи араби торгують на базарі? Варто включити мізки і подумати, чому це так. І той, хто подумає - зрозуміє - вони просто мають в цьому досвід. Вони попали в іншу країну, бо були підприємливими та енергійними. Тому й тут торгують на базарі. Чому вони мають тупо йти в двірники, якщо там мало платять!? Вам подобається - ви й ідіть. Якщо він не порушує закон - приїхав сюди на законних підставах, якось одружився (не наша з вами справа - як, головне, що на законних підставах) - він має право тут жити, як хоче, не порушуючи законів і суспільної моралі. І суспільство зобов"язане дати йому всі права, як кожному громадянинові. Більше того, зобов"язане дати йому перспективу розвитку. Згідно з тими ж законами.

Інакше буде, як у Франції, де суспільство самоусунулося від проблем іммігрантів, і довело до росту криміналітету та соціальної напруги. А обурення намагалися погасити поліцейськими акціями. В результаті був соціальний вибух і величезні матеріальні збитки - спалено десятки тисяч автомобілів. Звичайно - це кримінальний вибух, але в тому, що сталося, винна держава, яка мала б це передбачити і не допустити, даючи ВСІМ дітям добру освіту, та турбуючись про законність на ВСІЙ території для ВСІХ людей!

Тому тільки дотримання законів, а не мої з вашими "переконання" можуть регулювати стосунки між громадянами однієї країни. Незалежно від їх віку, статі, кольору шкіри.

Останнє редагування: 10 чер 2010
  8. Чупага

Чупага Well-Known Member

Той Пепік на мене схожий.
    Рівень життя вище тому що мiеньш плодяться, меньш будують та руйнують.Вшецко спокійніше робiтся.На мою теж українець працьовите або трудоголічнее чеха ,і східняк теж.

9. Radistka

Radistka Rändaj

Бідолашки так стараються, що вже міцно в історію ввійшли:
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B5_%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%8B

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

Але чого там .. ми добрі, більш того "зобов'язані дати їм перспективу розвитку"!!! :mocking:

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ви забуваєте, що "їм" - це громадянам України. Не буду радити Вам читати українську Конституцію. У вашому випадку це лишнє. А головна біда України, що мало хто тут знає і ВИКОНУЄ Конституцію, як серед влади, так і серед пересічних громадян.

До вашої уваги: в Україні у ВУЗах навчається всього кілька тисяч чорношкірих студентів. В Києві значно менше тисячі. І ці негрики, якщо хтось з них оженився на якійсь романтичній Марусі, вам поперек горла стали, "руйнують українськість"? :)))

Маячня. Так само, як і посилання на сомалійських піратів. Але цю маячню хтось вправно впарює вам в мізки. Ви їм чудово допомагаєте! Бо їм треба, щоб Україна в очах міжнародної спільноти продовжувала виглядати націоналістичною, расистською, варварською. А сусід України - виглядав как вєлікая і благародная страна.

• Подобається Подобається x 1
  11. Radistka

Radistka Rändaj

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А чим гірші сомалійські пірати від українських "піратів"-олігархів, які платять сьогодні людям 100 доларів зарплати (тільки-що глянув у вакансії, навмисне, щоб мати уявлення, що зараз пропонується)?

А чим гірші сомалійські пірати від українських "піратів" від медицини, які продають хворим українцям ліки з націнкою в 500%!?

А чим кращі від сомалійських піратів українські банкіри, які банкрутять своїх банки, і при цьому десятки тисяч людей втрачають зароблені на хворобу, на народження, на смерть кошти?

А чим кращі від сомалійських піратів українські міські державні школи, які вимагають за прийняття дитини на навчання "добровільний внесок" в кілька тисяч гривень?

А чим кращі пологові будинки?

А чим кращі адвокати, нотаріуси?

А чим кращі водії українських маршруток, які ніколи не дають квитків?

А чим кращі кухарі в дитячих закладах, які дають дітям липкий хліб замість м"ясних котлет, а м"ясо несуть додому?

Ще будемо порівнювати? Чи всеодно нєгри винуваті?

13. Radistka

Radistka Rändaj

Почали за здравіє, закінчили за упокій. А певне що не будем, бо непорівняльні речі не порівнюються. Пан, який позиціонує себе як гуманіст вселенського масштабу, не бачить різниці між прямою загрозою життю людини та кіднепінгом, і мухами в котлетах в дитсадку? Думаю, найкраще ту різницю поясню Вам не я, а наприклад якась безталанна пані у якої чоловік або син потрапив у полон до тих піратів.

Видно пан не є українцем і тому дуже незадоволений життям на Україні. В такому разі, як пан збирається з тим всім, що він написав, практично боротися? Я задоволена, що живу на Україні, а не в Сомалі! Тут моя земля, і я не нарікаю, а бачу розв'язання тих проблем у, як вже писала, розвитку нації, гідності, свідомості, у праці, освіті, просвітницькій роботі, розвитку культури.

14. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Не,москали,как всегда:)

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

В Росії такого б не могло статись. Там доблесні правоохоронці стоять на стражі. І бдять. О.

16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Чому на Вас (справедливо!) образились? Пан написав ТЕОРЕТИЧНО правильно. А на ділі не так. ПРАКТИКА показує повне зневаження законів на всіх рівнях, від Президента до бомжа. Тому що ВІКАМИ закони тут писались не з розрахунком на їхнє виконання. 20 років без совка вже минуло, народ починає це розуміти. Ще б 20 років нам Бог дав без втрати незалежності, і народ зробить і закони правильні, і виконання забезпечить. 40 років для євреїв вистачило, думаю ми не гірше.

17. Locke

Закони у нас писалися по принципу: "Своїм - все, всім решта - закон".

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так, це дуже харктерно. Про "своїх" і про "решту". Свій злодій - це свій. Хай там собі буде. А якийсь негрик, що "понаїхав", і не йде канави копати, а колготки продає, мавпа, - це просто обурює!

Але негриків так мало... А проблем так багато... Видко, ще місцеві ляхи, москалі і жиди винуваті!

О, так вже значно більше! Очевидно, що то всі вони й винні у проблемах! Також не хочуть канав копати! Бо вони ж не українці! Були б українцями - пішли б канави копати чи двірниками!
    Тому-то й біда - бо багатий українець, олігарх - маленького, нижчого українця не слухає. Він на нього тьху! Краде собі і все. А зачепити його страшно. Ще по пиці надають...
    Тому треба знайти, кого б нижчим зробити. Пошукати серед свого оточення, в милій Україні. О! Нєгрики, москалики, ляшки, жидки! Ось ви вже точно мусите слухатися маленького українця! Бо він же культурний! Як чому? Бо українець! А ви культурними бути ніяк не можете - бо ви не українці, ви понаєхалі. Чи ваші прапрапрапрапрадіди. Не важливо, що 300 чи 400 років тому!!!

Ось до чого прийшла Україна. Коли не закон, не порядність, а "українськість" чи "неукраїнськість" "дозволяє" ставити тавро на лоба, чи не ставити.

А якби хтось був розумніший, та сказав:

ти москалику, молодець! Приїхав на Україну, і на шахті працюєш. Не крадеш. Я тебе за це - поважаю. Але дивись - твої господарі крадуть і в тебе, і в мене. То чи ми маємо це терпіти!?

Такого і Ющенко не казав. "В Україні немає української влади" - він казав. Долой всіх інородцев! Ми, Вітюар пєрвий, так повєлєваєм! Замість того, щоб створити повагу одних до інших, він, саме він - створив ненависть частини громадян України до України! Тих же кримчан, чи східняків...

І ця ненависть квітне і буяє. І не просто квітне, а дає плоди. Отруйні плоди.

От і дожились. А далі буде ще гірше.

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Нагадали слово "ляхи". Давно не чув. А при чому тут вони :)))
    що до прибиральників - якщо всі професії почнуть поважати оті хмирі, то все стане на своє місце. (Це значить платитимуть за затрачений час і за старання, а не за пагони)

20. Овва, яка агресія!
    Ні, я не чистокровна! І я не проти одиничних випадків змішання! Але проти масових. Бо так народ просто зникне.

Упс. Де я писала, що таке вимагає наука? Змішуйтесь з ким хочете. Просто не всім людям комфортно перебуваючи у своїй країні, де вони живуть з народження, з діда-прадіда, бачити купу іноземців - людей зовсім іншої культури і звичаїв.

Таки я вам посиланнячко дам. Але ж ви знову напридумуєте купу всяких виправдань. Але проти статистики не попреш.
    http://www.nationalism.org/rnsp/Docs/bibliotec/bibl2.htm

Ось вам статейка про Францію. Знайдіть вину держави:
    http://www.xpomo.com/ruskolan/liter/paris.htm

Ніхто мені нічого не впарює, це вже точно. Цікавлюся різними точками зору, навіть протилежними, аналізую і роблю висновки.

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

Ну так, порівняли північне сяйво з баранячими яйцями. Чиновники, директори і банки не вбивають людей і не беруть їх у заручники.

а де твій аватар? :)