У Львові вбито нігерійця ...

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Deus igrok, 19 січ 2009.

1. Locke

Locke невиправний реаліст

Відповіді:
    1. Їхнє право мати бажання виїхати до іншої країни. Наше право - дозволити їм приїхати до нас жити і працювати, чи ні. Можливо комусь дозволити, якщо фахівець такої професії нам потрібен, а комусь і ні. Ті ж самі Сполучені Штати, які декларують себе еталоном демократії, делеко не всім дозволяють в'їзд до своєї країни навіть з туристичною метою, не кажучи вже на тимчасове проживання. Та і в Євросоюзі те ж саме. І це цілком нормально.
    Допустимо у Вас просторий розкішний будинок, а у мене 1-кімнатна квартира, де живе купа людей. То я повинен переїхати мешкати до Вас, чи "здихати" в маленькій тісній задушливій квартирі? Власне так було поставлено питання Вами. Якщо Ви дозволите мені жити у вашому будинку, то мабуть що можна і переїхати.
    Допустимо, що Ви приютили мене, а я познімав зі стіни образи, повикидав вишиванки і став заводити в Вашій оселі свої традиції і норми поведінки. А коли ви з цим не погоджуєтеся - на знак протесту проти порушення моїх (!!!) прав (ваші мене мало цікавлять) переб'ю посуд, перекину вашу машину і т.п. Як вам сподобається такий розвиток подій.

2. Йдеться не про високу, а про хоча би елементарну культуру і повагу до місцевих законів і норм поведінки. А основне - бажання вивчати і дотримуватися їх. Тут дійсно справа навіть і не в афроамериканцях чи азіатах. Багато представників "братнього" північно-східного народу, які "визволили" нас у 1939 р. і з того часу мешкають тут, вперто не знають і знати не хочуть української мови, зневажають і ігнорують наші звичаї.

3. Особисто категорично проти вішання ярликів неповноцінності в залежності від раси чи національності. Бо в кожній з них є свої генії і свої виродки.

P.S. Все це сказане стосується також наших емігрантів і заробітчан за кордоном.

• Подобається Подобається x 5
  2. Чупага

Чупага Well-Known Member

Нігерійці відбирають роботу у Львів'ян або Киян?
    Якщо таке трапиться то можна порадіти за місто і його світову славу-до негритянських сіл дійшло як у цьому місті жити добре.
    Не така велика різниця чухонец їхав у Пітер на заробітки 100 років тому або рагуль до Львова 60 років тому мігранти змінюють місцеві звичаї під себе. Як правило не всім місцевим це подобається але зупинити процес майже не можливо.

Бійцівська Рибка
    Ага, значить, у африканців низька культура? А хто тут казав, що люди рівні?
    За баскетбол або гольфі говоримо , о може про джаз?:)))

• Подобається Подобається x 1
  3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Сам бачив... Білосніжна шикарна Барселона. Сліпуче сонце. Неділя. Під кущиком лежить дуже загорілий - очевидно, будівельник - невисокий п"яний хлоп у білих заплямлених штанях і ригає під себе, вві сні. На руці татуювання "Любомир". Мене як обухом вдарило... Мав надію, що соняний удар, отруєння, абищо. Підійшов до нього... А він обісцявся, обригався, спить, тхне алкоголем за кілометр. Штовхав його - без успіху - матюкається рідною мовою, ногою дригає... Взяв за ноги, відтягнув далеко в кущі, в тінь...

Гидко було три дні.

А ви "негри, негри", "некультурні від природи"... Чого цей чоловік не будує "свою Афри...", перепрошую, Україну, а "понаєхал"? А як "понаєхал", то чого не шанується!?

• Подобається Подобається x 6
  4. Locke

А ми не можемо заборонити нашим громадянам переїжджати жити з села в місто чи навпаки. Так само, як і переїхати жити з одного району міста в інший, чи з будинку в будинок. У випадках з іноземцями зовсім інакше.
    А якщо чухонець чи, як ви сказали, рагуль міняє місцеві звичаї під себе, то це наша і тільки наша вина. Бо ми самі їм дозволили це зробити, а потім самі ж і обурюємся. Бідою тому наша беззубість, байдужість і гіпертрофоване почуття гостеприїмства - мовляв приїхала людина в нове середовище, її треба зрозуміти і бути поблажливим до неї, яасом занадто поблажливим. А ні, виявляється не можна. Таких людей потрібно відразу тактовно ставити на місце. В чужий монастир, як відомо, зі своїм уставом не ходять.
    Прийшов жити в нове для себе середовище, в якому склалися певні стереотипи поведінки - будь добрим, сприймай його належно і пристосовуйся. Як ні - шуруй туди, звідки приїхав. А якщо ти хочеш запровадити щось нове, позитивне, то тактовно покажи позитивний приклад, а оточення само вирішить прийняти його чи ні. Але ні в якому разі грубо не нав'язуй своєї псевдокультури.
    Будинок, в якому я мешкаю, можна назвати досить зразковим, хоча це звичайна панельна дев'ятиповерхівка. В під'їзді чисто, на кожному поверсі інша побілка з красивими візерунками, на стінах висять картинки, на підвіконниках вазонки. Все це зроблено силами і коштами мешканців. У нас також були випадки, коли квартиру купували рагулі (Примітка: рагуль - це не національність, не походження, а стан душі і спосіб поведінки) і почали смітити, все нищити, кидати недопалки і плювати на сходах - то ми їх всією будинковою спільнотою доволі швидко поставили на місце і заставили дотримуватися елементарних норм співжиття.

• Подобається Подобається x 7
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так, але автомат їм ближче. Чомусь.
    Чому тільки таксистами? Жодного на будівництві не бачив. Важко?
    Ні не треба. Хто так хоче? В нас за церкву билися не менше ніж в них зараз за землю. Але чого вони не хочуть будувати в Африці напевне? Чому дозволяють собі жити в лачугах?

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А як щодо "гіпертрофованого гостеприїмства" канадійців, які дозволяють вже, мабуть, п"ятому поколінню українців приїздити в Канаду, розмовляти там своєю мовою, співати коломийки, ходити у вишиванках, і взагалі -- "сунутися в чужий монастир зі своїм уставом"?

Ви про які такі "стереотипи поведінки" говорите!?

"Стереотип поведінки" один - це виконання Закону. Всё. Крапка. Щирий українець, або негр-студент, який законно приїхав і оженився тут - ВСІ РІВНІ ПЕРЕД ЗАКОНОМ. І рівновідповідальні.

А нав"язувати "стереотипи" - це вже перепрошую. Бог всіх створив рівними, а "різносортними" їх роблять якраз стереотипи.

---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

Ви в школу ходили? Мо", ще й інститут закінчили!? Так?? Тоді я здивований вашими твердженнями.

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

Вам в школі розповідали про густі африканські ліси, з яких можна будувати будинки? Не пам"ятаєте? То я нагадаю - не розповідали. Бо там їх немає. Це те саме, чому чукчі в тундрі юрти ставлять, безмозкі. Бачте, не хотіли будинки будувати! Шкуру на кілок - і живе! Кочує з оленями!

м-дааааааа.... І це каже українець 21 століття...

• Подобається Подобається x 3
  7. nikolas

nikolas Well-Known Member

Царство йому Небесне,земля пухом... .От одним нігерійцем в Україні стало менше... .Стало менше на одну кольорову дитину,покинуту батьками... .

• Подобається Подобається x 2
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

А знаєте навіщо в африці побудовано ! дуже багато сушильних камер для деревини???
    Бо вологість дуже велика - деревина швидко зволожується, тому її тут же покривають захистним шаром.
    А знаєте що таке екваторіальна зона - де дерева ростуть цілий рік, бо цілий рік тап дощі в обід?
    Це називається джунглі.
    А знаєте, що і там є глина, яку можна випалювати. Думаєте цемент з Риму возять?

Про Африку можу багато розповісти - не з радянських підручників... :)

А про оленів, як рачки до Києва. (Не забувайтесь - бо стиль життя Ой як важко міняти - погляньте на совків, що вас оточують. Як би мода з заходу не йшла, то до сих пір думали би, що пральна машина СМР-1,5 - вершина прогресу :)))

По темі африканців в Європі (про к.т.н. не треба) можете щось добавити, чи тільки мультикультурність без культури можете прославляти?

9. Locke

А хіба ми забороняємочи збираємося забороняти комусь розмовляти своєю мовою, співати коломийки, грати на балалайці чи танцювати африканських танців? Та хоч сто порцій, лиш би нікому не заважати і не ображати національних чи релігійних почуттів інших людей.
    Те, що головним є виконання закону і те, що всі рівні перед законом - безумовна істина. А про які "стереотипи поведінки" я говорю? Дуже просто. Не все визначається законом, є ще певні звичаї, які не визначені законом, але всі нормальні люди їх дотримуються, так зване звичаєве право.
    Наприклад: за відповідним дозволом можна проводити у визначені години на відкритих площадках концерти чи мітинги з використанням звукопідсилювальної апаратури. Проте нікому навіть не прийде в голову проводити таке міроприємство скажімо неподалік від церкви, мечеті чи синагоги, особливо коли там йде служба чи, тим більше у страстний тиждень. Законом цього не заборонено, але нікому не спаде на думку таке робити, бо такі у нас звичаї, чи "стереотипи поведінки".

• Подобається Подобається x 5
  10. Щось я не бачила іноземців-двірників чи на іншій важкій роботі, яку ніби то не хочуть українці. Зате на речових базарах їх повно. Працювати там особливо не треба: з'їздив в Одесу чи Хмельницький, накупив барахла і продаєш втридорога. Заробляють на ринках чимало - знаю з достовірних джерел. Невже там працюють іноземці, бо туди не хочуть українці? Не повірю.

Щось я ніколи не чула, щоб українці в Канаді масово торгували наркотиками, займалися криміналом чи палили машини. Повторю: Якщо не люблять, то за щось.

Щоб грати в баскетбол, багато культури не треба.
    Анекдот згадався:
    "У отца было три сына. Один умный, другой так себе, а третий - спортсмен". :shutup:

Ви знову за рибу гроші? Я вам довела протилежне на попередній сторінці. Але ви на це промовчали.

• Подобається Подобається x 2
  11. Чупага

Чупага Well-Known Member

Пане Lосk-у
    Річ у кількісному співвідношенні живої сили прибульців і аборигенів.
    В мене по близькості зворотний приклад побудували кілька нових багатоповерхівок де квартири купили турки та вірмени (уживаються ж). Вони в лісо парку на стежках за своїми собаками какашки збирають або відкидають прутиком у кущі подалі.
    Тому що квартири купили менеджера, крамарі та інша середня класса.
    "Аборигени "з радянської забудови "ведуть себе" гірше.
    Ну ось нам приклад класова свідомість VS расова перевага.

12. Radistka

Radistka Rändaj

Ми можемо тут хоч захлинутися так теоретично сперечатися, куди ми прийдемо, але як свідчить розвиток подій у світі - у нас тільки два шляхи. Один - як в Європи - годувати паразитів. Другий - розвивати націю, її гідність, свідомість. Але я тут прочитала, що Ви прагнете "всесвітньої божої гармонії" ... Ну-ну :)
    Усі ми тут висловлюємо лише свою суб'єктивну думку. Расизм не ми вигадали і не вчора і на голому місці він не появився, бо все має свої причини.

P.S. А якщо бідний чорний голож... , ой сорі, голодний хлопець "вирвався" до Європи, то нехай дякує своєму богу і працює, працює, працює, а не дівок "до танцю" на вокзалах кличе!

• Подобається Подобається x 4
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чупага! Хелп!!!
    Кришу зносить... В мене...
    Я не вікидаю і не прибираю какашки за собаками... "О горе мне...". Я просто навчив собак "какати" через 5-7 хвилин прогулянки, коли ми знаходимся на території колишньоъ ракетноъ бази... Ну не ср..ть вани в мене ні на, ні по дорозі... Я певно затурканий вірмен з совкової аборигенії...

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

По темі українців в Європі (про проффесорів не треба) можете щось добавити?
    Бо про африканців я добавлю. Я був в Африці, ось в чому справа. І тікають вони звідти саме тому, чому й мільйони українців тікають з України. По тій самій причині - хочуть жити краще.

Є деякі суттєві відміни: африканські країни надзвичайно корумповані, а ми тільки рухаємося до такого стану речей. Тому вириваються з Африки в основному або нереальні відчайдухи, або бандити, які змогли "насшибати" хоч якісь "бабки", або синки корумпованих чиновників різного рангу, які змогли відправити дітей вчитися за кордон. Власне, так само донедавна й в Україні, коли бандити всіх мастей мріяли про Грецію та Кіпр. Так само було й в Таїланді, коли бандити звідтам тікали в США.

Тому наголошую ще раз:

не колір шкіри вирізняє людину в суспільстві і повинен визначати відношення суспільства до неї, а виключно законодавство.

Бо відношення до українців у світі - буде (і є) таким самим, як у деяких українців до негрів, доки країна не підніметься на достатньо високий рівень розвитку, а Україні є чим дорікнути, ой є...

Бо я ще й в Румунії був, наприклад... Років 10 тому, до ЄС, і після... Картина жахає тим, що Україна надзвичайно стрімко відстає!

А дехто бачить в цьому проіскі нєгров і нєукраїнцов і прочіх хахлов.

• Подобається Подобається x 4
  15. Чупага

Чупага Well-Known Member

Чому хелп? Можете сі майстер клас давати бажаючим що б їх собаки були таки чемні.
    Совок не причому, не при чому. :mocking:Звичаї тих котрі з радянської забудови та новорашенскіх мігрантів поровнував.Стало якось на користь мігрантів тобто черножопіков. Типу і так буває.

16. Locke

Я б сказав, що не законодавство - бо законодавство не відрізняє і не повинно відрізняти людей за кольором шкіри, національністю чи віросповіданням. Вирізняє людину в суспільстві і виробляє ставлення суспільства до людини її поведінка в суспільстві і дотримання законодавства.
    З рештою тезів абсолютно погоджуюся.

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Про це сам знаю - не "малєнькій"

Це для мене не новина - ЗОВСІМ!

Хіба я щось казав проти?
    Я питав чому більшість, наголошую більшість, негрів не працюють на важкиж роботах? В лом? Про українців думаю такого не скажете - вони вкалують всюди! Є й таке що грабують по чорній, а що б ви зробили? Здалися в поліцію, тільки тому, що у вас не лишилось грошей, а в Україні ти шо негр, що біженець, що громадянин - один цвірінь.
    Держава на то і є, щоб встановлювати пріорітети для своїх громадян, а за кордоном відстрелювати всіх, хто на нього тільки замахнеться, не зважаючи на те - який в нього там статус. В жидів є чому повчитись - читай за одного свого чужих (БЕЗ РОЗБОРУ) - на цвірінь з пляжу.
    І ДЕРЖАВИ для того є, щоб берегти своїх громадян і змагатися одна з одною, поки не захочуть об'єднати свої сили для руху в майбутнє, а не пхати весь світ вперед розказуючи які добрі, слухняні, демократичні і терпеливі українці. Десь глибоко в Японії всім по цвірінь на це. Вони вже живуть. Пашуть,щоб жити краще і живуть. А в нас розцвіріньство.
    Вбили іноземця? - знаєте скільки чоловік за сьогоднішній день прирізали у Львові? Міліція нащо? Нехай розбирається. Тільки карманніків патрулювати, то і я так можу. Нацизм в Україні? Націоналізм - то нацизм? Я вам таке скажу:
    В нас навіть толкового націоналізму немає. Українців б'ють, а менти лише уламки палиць підбирають ,якими їх били. То з чого починати? Медом намастити на пропускних пунктах України????

Радістка правильно пише - з чогось все почалось. Знайдете корінь проблеми - зможете вирішити саму проблему. А так пальцем в небо, або ще кудись...

---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

Мені по барабану хто що бачить. Кому на що подобається дивитися. Я хочу бачити чистоту і порядок. А нам це ніхто не подарує. Українцям треба знайти всоє - віру в щось.

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А якщо він працював, працював і допрацювався - потім може покликати?

І межу, коли він вже допрацювався до права на танці, хто визначати буде?

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якось в маршрутці вчув розмову двох панєнок... Спочатку опишу їх - обидві з високими зачісками, в блискучих сподньох, на ооотаких-во обцасах, рохево-сріблясті кошулі і обвішані ружним мотлохом, як стрийська ялинка за часів Дмитришина...
    - Та ти ніц не тямиш. Я ти кажу же італійці ліпші... І гроші дає, і їсти, і вихідний день...
    - Та шо ти брешеш... Іспанці ліпші.. В них за п"єть років мож вид на проживаннє взясти...

а де твій аватар? :)