У Львові вбито нігерійця ...

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Deus igrok, 19 січ 2009.

1. Geograf

Geograf Меломан

Європа це не континент.;)

В арабів багато чого навчились

До цього?

• Подобається Подобається x 3
  2. Radistka

Radistka Rändaj

Ніколи не була расисткою, чи ксенофобкою, але .. історійка. Стою собі на одному з великих європейських вокзалів, нікого не чіпаю, жду поїзда. З сусідньої забігайлівки виходить чорнож...., ой сорі, негр, і шкірить до мене зуби. Дивлюся скрізь нього - що за непорозуміння. А він, ... син, ще й обертається і далі вишкіряється, мовляв - та до тебе, до тебе і показує непристойні знаки .. о_О
    Тоді я й почала розуміти, чому декому з наших хлопців так хочеться їм часом дати в пику :)

• Подобається Подобається x 5
  3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А чого вас цікавлять різні раси і народи? А якщо я скажу, що двоє українців мають різний розмір мозку і різну будову скелета, і є різними біологічно, вас це обурить?

Відомо, що один з російських поетів, а саме - Пушкін, мав африканське коріння. І що?

Бог створив всіх рівними. І те, що дехто з нових фашистів вважає себе "рівнішим" - його особиста проблема. Саме проблема. І завдання держави - створити йому цю проблему, бо фашизм, расизм, тощо - має бути покараний!

В студентські роки вчився разом з людьми з різних країн - з Африки, Південної Америки... Серед них були як погані, так і чудові люди. ЛЮДИ.

Мене завжди дивує, коли одна й та сама людина ненавидить, наприклад, негрів за те, що вони негри, і одночасно обурюється з приводу того, що десь хтось не любить українських заробітчан.

4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Шкода, повірили псевдонауковій БРЕХНІ. Прості побутові факти кажуть про спорідненість УСІХ людей "гомо сапиенс".
    1. Про особливу побудову гортані. Будь яка дитина легко вивчає будь яку мову, набуваючи навіть акцент рідних чи прийомних батьків, згодом це також можливо, але важче.
    2. Про несхрещуваність. Факт краще за будь які теорії:
    3. такі псевдотеорії оприлюднюються з єдиною метою: щоби люди вбивали один одного. А коли йде війна, доводиться купувати В КОГОСЬ зброю ба навіть їжу.

Така чисторасова псевдосвідомість, та ще з надмірною активністю, ЗАВЖДИ приводила до краху нації. Невже українці мусять це відчути на власній шкірі? Кажуть: розумні вчаться на чужих помилках, ми ж позиціонуємо українців як розумних ;) ?

Останнє редагування: 8 чер 2010
  5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Розумна людина ніколи не буде казати про расові чи національні переваги. Бо їх НЕ ІСНУЄ.

А чи існує взагалі "національне"? Так, це просто "спільність". Вона існує в межах етнічного. Бо люди можуть мати спільну мову. Або спільне місце проживання - територію. Або спільні традиції у приготуванні їжі. Спільні традиції народного вбрання. Мистецтва тощо. Але ЖОДНА з цих спільностей не дає ЖОДНИХ переваг - вони лише СПІЛЬНО збагачують ЛЮДСЬКУ цивілізацію. Так, для китайців та всього світу важливо, що вони колись винайшли порох та компас. Але те, що Польща дала цивілізації Шопена, Данія - Ганса Хрістіана Андерсена, а Росія - балалайку - не менш важливо. Бо цивілізація - це мозаїка, кожний шматочок якої "працює" на гармонію, на поступ. Без одного шматочка, штучно видертого з мозаїки, вона не складеться!

А нацисти та подібні трощать цю мозаїку, бо елементарно нездатні до творення і до всесвітньої Божої гармонії. Очевидно, що цивілізація повинна ізолювати таких і обмежувати їх права в таких об"ємах, щоб вони не могли шкодити.

• Подобається Подобається x 4
  6. terrible

terrible Well-Known Member

тим, що Українська Повстанська Армія - назва, котру бандерівці запозичили і привласнили. тому робити отакі от розрахунки-1 УПА, 2 УПА-як мінімум некоректно. але Круку, судячи з усього, плювати на різні тонкощі :))) він і про Зимовий похід-то та Армію УНР має доволі туманні уявлення... одна заява про звільнення вояків від присяги чого варта!

наврядчи Ваш Крук хоч раз за своє життя був у архіві. таких туди не можна пускати :)

це - не до мене. до Омеляновича-Павленка та ще парочки дослідників...

таким чином, що сам завів групу в пастку. в мене є доволі детальне відвторення бойовища того, але розповідати Вам... Ваша ультра голова того не зрозуміє.

• Подобається Подобається x 1
  7. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

З вами без толку про щось дискутувати. Чешете собі невідомо що, не наводячи жодних доказів на свою користь, от і чешіть.

Вас напевно в мавп"ятник щодня пускають, - живете там, правда?

Було б що розповідати))) Сховайте свої докази якнайдалі і нікккому не показуйте!

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А за що тоді хоче дати в пику наш хлопець нашому хлопцю ж?

9. Radistka

Radistka Rändaj

Вдома можна поводитися як вдома, а в гостях все таки личило б поводитися як в гостях.

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А я думала, людина має бути усюди людиною...

• Подобається Подобається x 7
  11. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я теж абсолютно проти расизму,колись свого часу, як працювала на дуже відповідальній роботі була знайома з одним темношкірим(не називаю негр,бо вони того терпіти не можуть,краще афроамереканець,альбо темношкірий....і то тре поважати)отож він був досить пристойним молодим чоловіком з вищою освітою...

12. terrible

terrible Well-Known Member

правильно я все розповідаю. УПА в 1921 році створена зовсім іншими політичними силами, і говорити про якесь успадкування цієї назви ОУН - не варто.

а чому ви так рознервувались? щось не так? :) і що мені за це буде, якщо не сховаю? :)))

• Подобається Подобається x 2
  13. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ну судилось їм приїхати в Україну....давайте будемо їм насаджувати краще нашу культуру,принаймні вводити в курс справи,цебто треба бути взаємовічливими, і дружелюбними.Сьогодні ,як завше стою на зупинці, а там завше підсідає темношкірий хлопець,але геть таки чорний як темна-темна ніч,наші люди дивляться на нього ,як на якусь дикість,чому,ну не зрозумію я того, ну інший колір шкіри,таким його створив Господь,ну і що ....а мо то ми білі-бліді і дикі?

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тerrible! Ціаво, серіал буде мати продовження... :))) Ломаю голову, вони ще щось крім свого есенейінуа читають :)))

15. Ні, не обурить. В дослідженнях використовують усереднені показники, а не тільки одну людину. А щодо різних народів, то я взагалі цікавлюся наукою.

Помиляєтеся. Ненависть на пустому місці не виникає.

Супер!
    В чому рівними? У правах? Але права придумали люди. А насправді люди не рівні. Чому хтось вчиться краще, а хтось гірше? Хтось краще співає, а хтось краще малює? Чому в людей різні схильності, таланти?
    Якщо ви заговорили про Бога - то чому він в такому разі не створив людей однаковими? Чому різні народи мають різні біологічні і психологічні особливості, різну культуру, ментальність? Навіть представники одного народу можуть бути дуже різними. А все для того, щоб світ не був сірим, був різноманітним. Що не народ - то своя неповторність. Краса людства в його різноманітності. Навіщо ж знищувати це різноманіття, масово змішуючи народи?

А що, їх зобов'язані любити? Ще раз повторюся: просто так не любити не будуть.

Наведіть наукові докази. Саме докази, а не лозунги. Бо я можу навести протилежне.

16. Radistka

Radistka Rändaj

Перефразую Вольтера "Якби не існувало, то треба було б вигадати".
    Бо то "ІМУНІТЕТ" для нації!

17. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Наукові докази? Дійсно наукові видання (тобто не ті, котрим вірить Цайґер) повні ними, та нажаль там забагато вузькофахових слів. Краще на живих прикладах. Порівняйте Полковника, Чорнобильця, Читача, Ромко, Дідьо! Та вони ж більше відрізняються між собою, ніж ніґерієць від китайця, якщо взяти обох з вищою освітою.

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я перепрошую, а якби таке зробив білож.., ой сорі, інший хлопець.., дехто з ваших.., не такий загорілий.., ви б сприйняли це як належне!? Ні!??

Тоді причому тут некультурний хлоп і колір шкіри? До речі, на хвилину - 50% африканців живуть на суму менше 1 долара в день.

Питання:
    1)Чи повинні вони залишатися в Африці і здихати? А то "понаїхали тут"!
    2)Чи можна ОДРАЗУ вимагати від людей, які врятувалися від голоду й страшної бідності і зуміли втекти в Європу, високої культури?
    3)Чи треба ставити на них тавро "расово неповноцінних" і нищити? А після винищення приглядатися "до своїх", а раптом там також знайдуться неповноцінні? Наприклад, дівчина, яка побачила "расового чистого", "свідомого" хлопця, або не відчула сексуального потягу до ватаги "наших хлопців", чи може вона бути "расово повноцінною"?

І куди ми приїдемо? Назад до фашизму, який зовсім злегка завуальовано пропагує Цайгер?

19. Чупага

Чупага Well-Known Member

Подумайте кому це вигідно-батькам нації (хай потенційним). Якщо вони самі пристойні то уд з ними. Якщо виродки?
    Теоретично можна створити расу біатлоністів або тенісистів ,над цим працюють аматори.
    (Расизм і нацизм суперечливі речі ,якщо негр знає тільки українську і любить українську культуру то такий негр-українець)

20. Якщо люди рівні, то чому африканці не можуть розвивати свої країни, як це не так давно зробили Японія чи Корея? В Африці є колосальний потенціал і ресурси. Хто винен в тому, що вони живуть бідно? Чому розвинені країни повинні весь час їм допомагати?

Дайте посилання.

Ще раз повторюся: ненависть не виникає просто через те, що хтось чорний чи білий. Уявіть собі ситуацію. Ви влаштовуєтеся на роботу. Хочете мати зарплату 1000 грошових одиниць. А тут приходить заробітчанин (не важливо, з якої країни). Він згоден на зарплату 500 грошових одиниць. Звичайно, роботодавець обере його. Сім'я заробітчанина живе у його рідній країні, там ціни нижчі, тож їм зарплати заробітчанина вистачає. Ви теж можете погодитися на 500 грошових одиниць. Але у вашій країні прожити на такі гроші дуже складно. Те саме відбувається і на другій, і на третій роботі. Тобто ви змушені або заробляти менше, або взагалі не працювати. Після цього ви будете любити заробітчан?

У моєї мами був учень. У нього мама українка, а батько - грузин. З батьком він бачився рідко, з мамою говорив виключно російською та українською мовами. Грузинської мови він ніколи не вчив і не знав. Але говорив з яскраво вираженим грузинським акцентом! Як ви це поясните?

Ага, значить, у африканців низька культура? А хто тут казав, що люди рівні?

а де твій аватар? :)