У Львові вбито нігерійця ...

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Deus igrok, 19 січ 2009.

1. Locke

Locke невиправний реаліст

Про що і мова. Якщо таке витворяли нелегальні громадяни, вихідці з Африки і Азії, то що ж можуть витворяти аналогічні легальні?

• Подобається Подобається x 2
  2. terrible

terrible Well-Known Member

то що робити? не пускати афро-азійських нелегалів щоб власні громадни під час гіпоеттичного заворушення не мали прикладу для наслідування???

• Подобається Подобається x 1
  3. Locke

Звичайно, що не пускати. І справа не в прикладі для наслідування нашими громадянами. Ви це прекрасно і без мене розумієте. Я (думаю що і Ви також) не хочу щоби чужоземці запроваджували у нас свої звичаї і культуру, які нам неприйнятні. Нам, це не тільки українцям, але і багатьом національностям і народностям, які з давніх-давен проживають на Україні і мирно співіснують, з якими, слава Богу, у нас ще не було і надіюся ніколи не буде міжнаціональних і міжрелігійних конфліктів.

4. terrible

мені здається, це нереально. нелегали були є і будуть завжди і скрізь.

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Думаю концентрація грає роль - як в Горілці...

6. terrible

тоді на всякіх пунктах збору нелегалів в них, певно, спостерігається бродіння. що далі... ясно, здається :)

7. Locke

Так, але африканця чи азіата можна на вулиці впізнати за 100 метрів і перевірити чи він легально чи нелегально тут знаходиться. Їх на щастя ще не так у нас багато. Це ж вам не європеєць, якого просто по обличчю не розпізнати.

• Подобається Подобається x 3
  8. terrible

але це треба робити не на вулицях міст, а на кордонах/митницях. гадаю, так.

• Подобається Подобається x 4
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні, це треба робити всюди, особливо після 24:00.

10. Locke

Звичайно, що на кордоні в першу чергу. Але багато нелегалів перетинають кордон аж ніяк не на пунктах його перетину, а лісами і полями. Тому і на вулиці час від часу не завадить перевірити документи.

11. terrible

ага, а Ви спробуйте впіймайте негра за темної пори, якщо він не в білій сорочці!

---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ----------

ну, так:)
    але тільки в світлу пору дня. в темну з афроукраїнцями труднощі... з їх ідентифікацією.

12. poetka

poetka Дуже важлива персона

:mocking:
    Ну шо ви причепились до тих негрів,хіба мало наших вандалів(є набагато гірші персони).

13. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Кордони теж посилити не завадить, особливо з нашим східним сусідом еРеФією - 95% іммігрантів потрапляють в Україну саме звідти.

terrible
    а ви крім історії Африки, цікавтесь хоча б час від часу і історією України. Куди ж зникла та мєга-мудра цивілізація, якщо за 1000 років до н.е. вони ледь не в космос літали, а в 16 столітті будували хижини з глинів, які може збудувати навіть бобер.

14. terrible

ну так вони ж громадяни, а негри - нелегали, про яких і мова йшла...

---------- Додано в 20:51 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ----------

о_О геніально! а звідки ж ще потрапляти емігрантам-азіатам, якщо на Сході ми межуємо лише з Росією???? чи не через Парагвай їм потрапляти в Україну?

---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

звичайно цікавлюсь. я б сказав навіть доволі прискіпливо :) на відпочинку ось читав на Вашому сайті статтю про Другий зимовий похід... ржав... але то таке.
    куди зникла, кажете, цивілізація Нок? та невідомо точно... справа не в глиняних хіжинах. Ви погано поінформовані про арфиканську архітектуру. справа в іншому. складається таке враження, що континент ніби завмер в своєму розвитку на довгий час... але що це я? на хвісолофію потягнуло :)

• Подобається Подобається x 3
  15. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Ржав? Ну то ржіть собі далі, і тащіться від своєї нігерії.

Ну ясно що завмер - як істоти з мавп"ячим інтелектом можуть творити який-небудь прогрес?

В Європі цивілізація розвивалась у всі часи, скільки існує континент, а в фриці чомусь завмирав... То може не такі ми вже й однакові "люди", а?

16. terrible

так, було весело. посередня стаття, іншого Ви не варті :) схоже.

так, у всі часи, особливо в Середньовіччя спостерігався особливий поштовх у розвитку :)))
    а на рахунок мавпячого інтелекту... я б не робив на Вашому місці таких далекосяжних висновків. хоча можу побитись об заклад, що за інтелектом Ви приблизно на рівні Мугабе...

17. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Покажіть мені статтю свого авторства "не посередню", і я вам повірю.

Розвиток був, хо і повільними темпами. Немало цьому сприяли якраз-таки Хрестові походи. У всякому разі, не складається такого враження що цивілізація зупинилась на кількасот років.

Ну звісно аргументи закінчились, то тепер можна і погнати собі))) ну-ну...

18. terrible

та почитайте хоча б публікації Тинченка. я не мав честі знати спеца по зиомвим походам Миколу Крука...
    а так... розмішила фотка Залізного хреста, котрий жодного відношення до другого зимового не мав, адже видавався за перший... розмішило саме трактування 1 УПА саме Перша УПА-от відкого ведуть свої корені в 40-х... так от хто переписує її... історію як заманеться :))) змусила посміхутись заїжджена фотка самого головкома Ю. Тютюника, хоча існує інша-саме тих часів. повеселило фото підписане як учасники зимового походу, хоча насправді то була охорона головнокомандувача 1 Зимового походу Омеляновича-Павленка і до другого жодного відношення... та і те, що не згадується і словом, що Юрій Тютюник сам винен був у загибелі своєї повстанчої групи. одним словом, набір штампів, не більше.

що ж ще взяти з мавп! правильно, так їм і треба... :)))

в мене аргументи ніколи не закінчуються. я сам припиняю їх, коли візначаю-цікава людина для спілування, чи ні. от і визначайте про себе, якщо в мене аргументи закінчились :)

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

PS ось власне посилання на статтю :)
    http://rid.org.ua/?p=386

• Подобається Подобається x 4
  19. Shlyak

Shlyak Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  20. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Бугага, сміху завалісь... А чому ви не згодні з такою трактовкою? Тому що не по-вашому?

Ссилочку будь ласка, я подивлюсь. І Круку передам.

Так само - докази власних слів в студію.

Яким це чином? Тим що не дав їм розбігтися з самого початку як купці боягузів?

Ваша геніальність зааашкалює! :haha:

Не цікаво - то не спілкуйтесь, ніхто ж не примушує! Цікава така логіка у вас - "якщо нема чого сказати - то починаю гнати". Давайте-давайте, вам до рівня вашої улюбленої Нігерії ще недалеко лишилось...

а де твій аватар? :)