У Львові вбито нігерійця ...

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Deus igrok, 19 січ 2009.

1. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Нажаль ні, - просто цікавлюсь расологією. :)

Та хай собі живуть, - тільки аби не в моїй країні!

Тобто вони мають право чинити тут усякого роду свавілля, а я мушу їх любити під приводом толерантності. Так?!

Останнє редагування модератором: 7 чер 2010
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Воно й не дивно,шо у вас така агресія.....я прочитала звідкіля ви....

---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

А шо вони такого чинять?Цікаво.

• Подобається Подобається x 2
  3. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

зі Львова.

Останнє редагування модератором: 7 чер 2010
  4. Кохана

Кохана LuBimaya

Zeiger, ніколи того не буде, щоб кожна нація жила тільки в своїй країні, НІКОЛИ! І не треба собі з того псувати нерви.

• Подобається Подобається x 1
  5. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Так БУЛО, допоки у світі не почалася глобалізація.

6. Geograf

Geograf Меломан

Сперечатись не буду, бо щодо стирання етнічної унікальності регіонів глобалізація трохи руку приклала, але і в середньовіччі у Львові жили татари, сарацини(представники різних арабських народностей) і т. д. і т.п., і не лише у Львові

• Подобається Подобається x 3
  7. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Єдині іноземні нації, які ще з давніх часів були розкидані по всьому світу - це жиди та вірмени (в меншій кількості), бо овни займалися торгівлею і таким чином будували свою торгівельну мережу. А от про татар та сарацинів я абсолютно нічого не знаю! Факти в студію :hi:

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

9. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Я тут взагалі-то про іммігрантську злочинність говорю...

http://community.livejournal.com/lenta_udpni/ - ось на цьому ресурсі про це багато пишуть!

10. Geograf

Geograf Меломан

Є дуже хороша праця - Лозинський Р.М. Етнічний склад населення Львова (у контексті суспільного розвитку Галичини). Львів, 2005.

11. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Дайте посилання.

12. Geograf

Geograf Меломан

Не знаю чи в неті вона є. Наразі бачив лише у паперовому варіанті.

13. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Де тоді її можна взяти?

14. Geograf

Geograf Меломан

Є у фондах бібліотеки ЛНУ ім. І. Франка і бібліотеки ім. В. Стефаника, може й ще десь вона трапляється

15. terrible

terrible Well-Known Member

цікаво-цікаво... в мені намішалося крові немало... українська з російською та фінською. дружина... надіюсь, що вона просто зросійщена українка:))) якими ж в нас будуть діти, шановний?

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ----------

біологічне явище? таки весело :))) а якщо пригадати, що ще в 1 тис. до нашої єри на території сучасної Нигерії була така собі доволі розвинута цивілізація з сильним впливом античного середземноморья... в часи, коли, пробачте, свідомі і активні соціал-націоналісти на території сучасної України з голою дупою втрьох по лісах аукались...

• Подобається Подобається x 4
  16. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Українцями.

А ви жили тоді, і все оце на власні очі бачили? угу, я ужо повірив...

17. Geograf

Geograf Меломан

Еге ж то все світовий зговір, археологічні, писемні та ін. пам*ятки то фікція.

• Подобається Подобається x 3
  18. terrible

бути того не може! а як же кровозмішання??? я ж метис...

то ваші проблеми :)
    я цікавлюсь історією не тільки німецької східної африки 1906-1918 та родезії в 60-80-х роках... але і в меньшій мірі всім Африканським континентом... і обмежуюсь не лише україно-і російськомовними джерелами :) благо мовам трішки підучений:)))

19. Locke

Locke невиправний реаліст

Ото ж то і воно. Нехай приїжджають в гості як туристи чи навчатися у вузах, але не більше того!!!
    Я зовсім не расист і мені все рівно, який у людини колір шкіри. Йдеться про інше. Це інша культура, менталітет, звичаї, правила і норми поведінки. Я не кажу, що гірші, але інші, здебільшого не прийнятні нам. Пам'ятаєте недавні погроми в Парижі. Це, до речі, робили нелегальні емігранти, які незаконно проникли до Франції і взагалі не мали права там проживати. Їх можна по людськи зрозуміти - важкі умови життя в своїй країні, голод, безробіття... Ну коли вже так сталося, що приїхав нелегально до якоїсь європейської країни, то живи собі тихенько, працюй і, як то кажуть, мовчи в тряпочку. Так ні, влаштовують підпали і погроми, збираються у Франції запроваджувати свої порядки!
    Тому то подібних речей за всяку ціну не можна допустити на Україні.

20. terrible

так, а Шліман стільки років вводив в оману людство - ніякої він Трої не викопував...

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ----------

нібито в нас все теж саме на випадок масових заворушень не робитимуть цілком легальні громадяни.

а де твій аватар? :)