У Львові вбито нігерійця ...

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Deus igrok, 19 січ 2009.

1. юстас

юстас Well-Known Member

2. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

О, файно. Давайте мені маленьку кватирку у Львові, я вше зі своєм кайлом приїду.

---------- Додано в 13:35 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

Я сі перепрошую, але то так, то є інстинкт. Нам подобається подібне.

---------- Додано в 13:39 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

А от неправда ваша :) Є така програма, "Генетична карта людсьтва". Зайдіть на сайт Дженерал Джеографік, заплатіть 99 долярів і купіть собі аналіз. Вам зроблять вашу власну карту.

• Подобається Подобається x 1
  3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Чи Ви самі вірите, що це не помилка вчених чи не шарлатанство? Науковці-біологи чітко розрізняють близьку та далеку спорідненість: варто лише перевірити, чи дають два (під)види спільне потомство та чи є воно плідним? Обама тому свідком, що людські раси генетично дуже мало розрізнені.

4. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

canis lupus i canis lupus familiaris. А чому б не вірити генетиці? То, шо між нами мало різниці, то є факт. Як і то, шо спільне і плідне потомство доказує, шо людсьтво єдине. Так, як і canis lupus i canis lupus familiaris.

5. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Абсолютно не згоден. Людство аж ніяк НЕ єдине - у деяких негроїдів та австралоїдів існує не 24, як у людей, а 23 набори хромосом, що робить їх несхрещуваними з білими людьми. А взагалі - ознайомтесь зі статею "Культура – це біологічне явище", і вам багато що стане зрозумілим.

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я не знаю, як це до сьогодні соціал-націоналісти з їх 13 хромосомами розмножуються, а Кремль допомагає (бо таке виросло звідтам - дивіться в Інтернеті СС - "Славянский Союз").
    Моя теорія - це навіть не тварини, а рослини. Їм би у землі було краще. Їх просто треба садити.

7. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Ну ти точно не сповна розуму)))))

Причому тут соціал-націоналісти до Слов"янського Союзу, якщо той взагалі існує в Росії, і керується націонал-соціалістичною ідеологією? Схрестив блін бульдога з носорогом.

Ну тут ти взагалі "атжогг"... Сам хоч зрозумів що написав?

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане, приїдьте в Австралію і побачите чи схрещуються чи ні. Тут дуже популярний так званий австралійський футбол. Так ось, один з гравців місцевої команди має призвіще Петренко. То ж запитайте батька цього Петренка на рахунок схрещення, бо син є типовим напіваборигеном.
    До речі, ваш босс не Корчинський? Бо щось кремлем засмерділо...

• Подобається Подобається x 5
  9. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Ублюдками я не цікавлюсь (див. визначення ублюдок). Я - за чисту націю, бо расове змішування веде до подальшої деградації та вимирання.

хахахахах))) Корчинський вже якось думав взяти нас під свою "опіку", та передумав - надто ми "неслухняні", - ні СБУ, ні ФСБ, ні ЗОГу не слухаємось. Просто свідомі та активні українці!

Останнє редагування модератором: 7 чер 2010
  10. Кохана

Кохана LuBimaya

Цікаво, до кого Ви себе відносите?
    Взагалі-то, це в здорової людини (будь-якого походження і раси) 23 набори хромосом (46 хромосом, що складає 23 пари), а 24 набори - то є така хвороба Синдром Клайнфельтера - полісомія по Х-хромосомі в чоловіків.... ХВОРОБА! І схрещуватися такі люди біологічно не можуть, як і хворі на синдром Дауна, в яких зайва одна хромосома...
    Читайте книжки перед тим, як таку дурь писати...

• Подобається Подобається x 4
  11. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Перепрошую, я переплутав - у людини 23 набори хромосом.

12. Кохана

Кохана LuBimaya

Я теж вмію гуглом користуватись....

---------- Додано в 18:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ----------

до поры до времени....

• Подобається Подобається x 2
  13. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Ви зневірені в тому що серед українців все-ж-таки лишились патріоти своєї держави та нації?

14. Вибачте, але можете дати посилання на такі дослідження?

А те, що різні раси і народи мають різний розмір мозку, різну будову скелета і т. д., доведено науково багатьма вченими. Можу дати посилання, якщо хочете. І справа не в тому, що є кращі і гірші народи, а в тому що вони різні біологічно.

• Подобається Подобається x 3
  15. Кохана

Кохана LuBimaya

Ні, я про СБУ... Чорновола пам'ятаєте?

16. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Чорновола вбили. А ми живі, і нас багато.

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ----------

Тому схрещення є неприпустимим. Схрещувати негроїда з представником білої раси - це всеодно що бульдога з носорогом.

17. Кохана

Кохана LuBimaya

Хай дає вам Господь!

• Подобається Подобається x 1
  18. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Амінь.

Розраховуємо на допомогу кожного українця. Слава Nації!

19. Кохана

Кохана LuBimaya

:)Ви так говорите, наче працюєте десь в науковій лабораторії, і займаєтесь схрещуванням представників різних рас, а заодно і бульдогів з носорогами...

20. poetka

poetka Дуже важлива персона

То не є причина,аби їх вбивати, чи ненавидіти,вони абсолютно такі ж люди, як і ми з вами і мають свої права, а той,хто з ними парується,то є чисто його справа, справа навіть не моральности а радше блюзнірства...

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)