У Львові вбито нігерійця ...

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Deus igrok, 19 січ 2009.

1. illia

illia Well-Known Member

сподівався наштовхнути когось на певні думки

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Про цей випадок з нігерійцем. Дивує логіка міліції, чесне слово, як діти. Перевіряють алібі фанатів "Карпат".. Мого брата викликали в міліцію написати пояснення де він був того дня. А знаєте чому його? Бо він купує абонемент на матчі "Карпат".. Логіка залізна :wacko:

• Подобається Подобається x 6
  3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ще:
    Отож. Пан провокатор недовчив українську на курсах КДБ.
    :mocking:

P.S. Що причиною був расизм - було лише попереднє припущення. Можливе й інше: ревнощі до дівчини, просто галюцинації наркомана, тощо.

Останнє редагування: 22 січ 2009
    • Подобається Подобається x 1
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

а як нема алібі, то що вже підозрюваний??? :))) як каже мій знайомий - ото країна чудес...

5. Geograf

Geograf Меломан

А я ще чув версію шо отой нігерієць перепродував золото, ну і шось з кимось не поділив і через те втрапив у таку вельми неприємну халепу

• Подобається Подобається x 3
  6. Фесько

Фесько Well-Known Member

Так сталося із історичних обставин. Адаптація до природніх умов, особливостей. Антропологія та расоведеня вам про це розкаже.

7. illia

illia Well-Known Member

Допис від illia
    Як ВИ думаєте, для чого людство поділено на раси? (... глобальна ідея в чому?)

8. Фесько

Фесько Well-Known Member

Що б жити зручніше було в певних природних умовах.

От, наприклад, південні люди мають маленькі носи та більш пологий рельєф ніздрів, а півнчні - великий ніс та вугловий рельєф ніздрів, що б зігрівати холодне південне повітря в цих умовах. Ніс південної людини не зігріває холодного повітря, тому вона погано переносить холод і часто застуджує горло, легкі. Це все дуже яскраво описано у антропології.

• Подобається Подобається x 5
  9. coolzak

coolzak Well-Known Member

нема ніяких викопаних предків які би підтверджували ці "теорії".Знайшли трохи кісток різних австралопітеків з пітекантропами а потім раз і вже різні раси на різних континентах в вигляді сучасної людини.Крім того почитайте скільки років сучасній людині-дають від 40 до 150 тисяч що по "теоріях"еволюціоністів замало щоб щось змінилось для пристосування.

10. illia

illia Well-Known Member

Не те я мав на увазі. По ідеї можна було б зробити умови для всіх однакові і ніхто б ні до чого не пристосувався. Я розумію про що ви пишете ), але я говорю про первісний задум, правила, які були створені "до того как"...
    ... в мене думка така:
    Кожне живе створіння народжується з певними інстинктами. Вороже ставлення до того хто нетакий як всі теж закладене десь на підсвідомому рівні. Проте людині дано дещо більше і сильніше. "Не хлібом єдиним..." в кінці кінців. І якщо ти (узагальнено) не можеш побачити в ближньому нічого глибшого ніж колір шкіри, то хто ти є? Людина?

11. Фесько

Фесько Well-Known Member

І де це Ви почули що немає? Скрізь повно архіологічних досліджень. Саме за скелетами і робили аналіз.

Якщо б знайшли тільки австролапітеків та пітекантопів, у нас би було тілько 2 раси.

Це хто дає такі цифри, невже самі еволюціоністи? Десь було знайдено скелет маленької дівчинки вік якого 3,5 млн років... а Ви тут 40-150 тисяч..

Тоді по ідеї повинна бути 1 людина на землі.
    Треба спочатку зрозуміти що таке людина...

12. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Це помилка,ви хіба не знаєте?А насправді було так:

І сказав він: Благословенний Господь, Симів Бог, і хай Ханаан рабом буде йому!
    Нехай Бог розпросторить Яфета, і нехай пробуває в наметах він Симових, і нехай Ханаан рабом буде йому! Бут.9:26-27

От і вся теорія виникнення рас(та і про їх місце теж )
    і не треба "теорій" про маленькі носи.

13. Фесько

Фесько Well-Known Member

А, так вважаєте, що людству насправді 2 тисячі років? ;)

14. illia

illia Well-Known Member

про різні речі говоримо, нажаль
    було б не погано... але навряд чи ми з вами зможемо взяти за основу якесь конкретне формулювання, занадто суб"єктивно...

15. nata-k

nata-k Well-Known Member

Так, такий інстинкт є. І пояснюється він страхом перед невідомим і захистом своєї території. Все просто.
    Його прояви бачимо на різних рівнях. Наприклад, коли у клюбі б"ють тих, хто з сусіднього села на танці прийшов ;). Ну, а як він ще й з сусіднього континенту....

Дано, але так виглядає, що не всім ;).
    Як подолати цей первісний страх, який породжує агресивність? Людина мусить то обгрунтувати для себе. Та чомусь більшості, нажаль, зручніше обгрунтувати свою агресію..

• Подобається Подобається x 4
  16. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Ні,більше.

17. Fireheart

Fireheart New Member

Річ в тому, що мене завжди дивувало таке питання - от ви тут кажете "Україна для українців" і таке інше. А що визначає українця?

От мені 23 роки, батько мій був десь з Судану. Поїхав як мені не було ще навіть і року. Я все життя провів в Україні. Я люблю цю країну, вважаю її своєю Батьківщиною і хочу зробити все, аби жити тут стало краще.

Проте я себе відчуваю тут не надто затишно, бо через колір шкіри на мене дивляться, як на чужого. Для перехожих головне обкладинка, а не те, що в душі людини. Звичайно, такого як в даному випадку зі мною не траплялось, і слава Богу, але чому взагалі люди не можуть керуватись більш глобальними критеріями, аніж просто кольористикою?

П.С. Стосовно даного злочину - я дуже сумніваюся, що це справа рук наших скінхедів. В кінець кінців в Україні дуже часто скоюють вбивства, про які люди навіть не говорять. Але варто було померти нігерійцю, як всі одразу почали шуміти. Яка різниця, на якому підґрунті скоєно злочин - расовому, чи ще якомусь, - вбивство - це страшно, і це не повинно зходити з рук.

• Подобається Подобається x 15
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви і є українець........

• Подобається Подобається x 6
  19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

У цівілізованих країнах кажуть так, як і я завжди кажу: українець африканського (у такому випадку) походження.

Співчуваю, бо і в мене був такий період - хибне ставлення до мене на підставі зовнішності. Вихід: з гордо піднятою головою нагадувати хто Ви є, але й деяка обережність не завадить: 1000 нормальних перехожих, а 1001-й може виявитись паршивим бараном.

+1. Навіть більше.

20. Lika20

Lika20 Well-Known Member

а де твій аватар? :)