У Львові вбито нігерійця ...

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Deus igrok, 19 січ 2009.

1. Templar

Templar Дуже важлива персона

Ви знаєте ще якісь деталі цієї ситуації? роскажіть, шоб ми тут не наганяли на негрів "нипачом зря"

---------- Додано в 07:22 ---------- Попередній допис був написаний в 07:18 ----------

він? о_О

2. Стоп, це вже занадто. Де я писала, що треба вбивати? А що стосується Біблії - там купа убивств.

А ви особисто розслідували кожну справу, що знаєте, за що убили? Чи ви в курсі, що у США негри скоюють набагато більше тяжких злочинів, ніж білі. Це статистика. Тож білим американцям тепер можна виходити на демонстрації проти негрів? Ага, тільки б не посадили за расизм.

А що поганого у слові "негр"? Воно означає "чорний", не більше.

Дідіо, а тепер скажіть мені, навіщо нам заробітчани з Африки, якщо у нас повно своїх безробітних?

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Рыбка!
    А нафіг в Греції наших? Там своїм що, нема часу працювати? Бастують?

• Подобається Подобається x 2
  4. Не знаю. Очевидно, беруть українців, щоб менше платити. Але мене Греція якось не цікавить. Розумієте, якби іноземці в Україні дійсно йшли туди, куди українці не хочуть, то я була б за. Але я бачу інше: іноземці тільки торгують. Ну невже Україна не проживе без китайського барахла чи собачої шаурми?

5. - проживёт-то проживёт, но раз покупают, значит, предпочитает жить с барахлом и шаурмой.

• Подобається Подобається x 3
  6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Або то слово - польське, або в Польщі murzyn - з української. Одне з двох. :)

Колись в Україні на волів примовляли - "цоб, сірий. Цабе, мурий.

"МУРИЙ, -а, -е. 1. Темно-сірий або сіро-бурий із плямами (про масть). 2. Брунатний, із ластовинням (про обличчя)."

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А гр. України вже ні о_О ?
    Рыбка! Не робіть проблеми там де її нема. Чи Ви гадаєте, що банабаки на "Юності" працюють за патентом? Ха... Більша частина їх "допомагає" одній "осень харосій селафек".
    Старий друг Шукурі, що володіє декількома торговими місцями, розповідав про тамтешні порядки...

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це абстракції. А реальне життя таке:

націоналісти на чолі з Ющенком руйнували українське громадянське суспільство, і не допускали створення потужних місцевих рад, які мали б певні бюджетні кошти, і несли б відповідальність за стан речей на місці!

Це Тимошенко пропонувала. Але Ющенко назвав це "підкупом виборців". Бо хотів покласти всю відповідальність виключно на Тимошенко. І клав. А ще він був проти, бо тоді у місцевій владі були б і "неукраїнці" також! Бо так історично склалося, що Україна - багатонаціональна. І по-іншому бути не могло, бо на різних територіях сучасної України споконвіку жили і "неукраїнці" також, які так само люблять цю землю і державу, і вважають її своєю! Ющенко аж зі шкіри пнувся, пірнав у затисячолітнє Трипілля, тільки б довести - ето всьо мойо, ето обратно мойо, і ето мойо. Мовляв, здесь ваше не стоЯло. Только украінскоє.

Будучи бездарним керівником, ніяким лідером держави, Ющенко намагався зі всіх сил будити інстинкти ненависті до чужих. На жаль, в окремих випадках це йому вдалося... Бо інстинкти будити легко, особливо. якщо людина ще ненавчилась (або вже не навчиться ніколи) думати головою.

Так націоналісти, на словах виступаючи "за демократію", чинили опір "диверсифікації влади", і будували свою нікчемну, неефективну "вертикаль влади".

В результаті - громадянське суспільство було зруйноване. Націоналісти притримувались все більш радикальних поглядів, але це шкодило Україні все більше і більше. Громадяни України неукраїнського походження (татари, поляки, багато інших) просто втрачали бажання боротися за європейську демократію - бо їх право на це було заперечено... Ось тому розквітала корупція. А громадяни України російського походження, та члени їх родин (майже всі) порівнюючи жорстокого Путіна зі зліпленим з гівна Ющенком, потім пізнішще елементарно проголосували за "сільную руку"...

Але ще перед виборами стався розпад той самої "президентської вертикалі". Чиновники нижчої ланки, відчуваючи, що скоро треба буде піти, гребли все, що могли, брали хабарі за все, що можна. Тому в Україну попало також і багато нелегальних мігрантів, які легалізувалися тут, просто і легко давши хабара кому треба.

На виборах Ющенко та націоналісти з тріском програли. Але радості в цьому немає жодної, хоч це повинно було статися - бо виграли інші сили, такі самі небезпечні для України. Вони допродадуть все, що залишилося стратегічого - авіабудування, землю, зв"язок, тощо...

Дбаючи за "чистоту українського суспільства", націоналісти втратили не тільки "чистоту", а й саме суспільство. А зараз втрачається і власне держава...

Єдина надія - що рано чи пізно життя зіштовхне лобами "бізнес-інтереси" Кремля і теперішньої влади. Тоді процес дезінтеграції міг би призупинитися... Але це тільки теоретично, бо може діяти і інший закон - "ворон ворону ока не виклює...".

А без китайського барахла Україна зараз не проживе. Бо ще й голим задом світитиме, а не тільки спадковою дурістю своєї влади, та тупістю націоналістичних її представників, які не розуміли, не розуміють, і не можуть зрозуміти - вони такий самий ворог існування України, як і корупція!

===========================

Ось така парадоксальна ситуація в Україні: чим більше націоналістів у політиці - тим більша корупція, тим слабкіша держава, тим більше нелегальних іммігрантів.

Останнє редагування: 18 чер 2010
    • Подобається Подобається x 1
  9. Та коли це Ющенко дискримінував нацменшини?

Нелегальна міграція - це проблема для країни.

10. Чупага

Чупага Well-Known Member

Річ у дозі ліки можуть завдати більшої шкоди ніж саме захворювання.
    Боротися з нелегалами будуть ті ж цапи, що вашого діда на митниці до трусів роздягали.

11. Мого діда ніхто не роздягав.

12. Чупага

Чупага Well-Known Member

Наша форумлянка писала про такий випадок, був упевнений що Ви, вибачте якщо помилився.
    Типу це народних грошей коштує з мігрантами боротися якщо по розумному повернути від приїжджих прибуток у скарбницю піде.
    Лем господаря треба розумного , інакше як не крути і від мігрантів збиток і від борців з ними розорення.

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Гілка не про цю ганьба, а про іншу.
    Це невимірювано менша проблема, ніж інші. В Україну завдяки хабарництву щороку в"їжджає менше 10 тисяч нелегальних мігрантів. В той самий час, з України назавжди виїжджає щороку до 100 тисяч людей!

14. Templar

яка ганьба? де?
    Ганьба тим хто нашу расу чистить? Та ну Вас...

---------- Додано в 21:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

до дупи ТОЛЕРАНТНІСТЬ!!!!!

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

/\ Просто фашизм. Та ще безграмотність: "потокає". :bad:
    ||

"Дочистили" "расу", що скоро й України не стане! :n:

16. Templar

Граматика? Так, в мене з нею проблеми!
    Фашизм кажете? А як інакше?
    Шо як ваша донь приведе негра до дому? Скаже, тато, я буду з ним жити!
    Ви погодетесь, через 3 дні вона буде сидіти у ванній і плакати, через день скаже шо ВОНО заразило її снідом, і кинуло!
    НАрмально?
    Хочете жити з неграми, дорога в Африку Вам відкрита!

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)

Ймовірність заразитись СНІДом від щирого українця мала, вважаєте?

18. Templar

думаю від негрів вона таки більша, ризик завжди існує...
    Але з НеграмИ його більше

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А, то Ви просто так думаєте...

То статистику почитайте.

http://www.zaxid.net/newsua/2009/6/18/84504/

Як Ви думаєте, багато у Стрию негрів?

20. Templar

В від кого той снід взявся? Від негрів нам... Далі вже пішло поїхало

а де твій аватар? :)