У Львові вбито нігерійця ...

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Deus igrok, 19 січ 2009.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ой ні, повірте.

Не в лінтюхстві справа, а в тому, що мало котрому чеху потрібно більше, ніж він може заробити не напрягаючись. Просто від життя йому, мабуть, менше потрібно - вистачає, як я казала, телевізора і пива.

Не кажу, що нема виключень. Вони завжди є.

А рівень життя не тому вищий, що працюють багато, а тому (в тому числі), що закони розумніші, і не треба напрягатись. Будь-де.

Як приклад - оформлення права підприємця на експорт-імпорт (з отриманням EORI) триває так з годину, саме розмитнення - приблизно десять офіційних євро в касу за операцію (ніяких знайомих митників, митних брокерів ітд). Дихати можна, і заробляти не напрягаючись.

• Подобається Подобається x 5
  2. Ой, які у вас люди економні. Нам би так. :)

3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

То до купи, щоб іншим меншинам не було скучно. :)))

---------- Додано в 04:02 ---------- Попередній допис був написаний в 03:56 ----------

Тобто, вистачить бути українцем, і цього достатньо для задоволення жити в Україні? А як щодо 10-13 мільйонів українців, які виїхали за її межі і продовжують виїжджати?

---------- Додано в 04:12 ---------- Попередній допис був написаний в 04:02 ----------

Навіть не буду заходити на сайт націоналістів.Чесно. Маю відразу до таких речей, а там їх багато.

Але ось факт "нечистокровності" адепта націоналізму вражає... Виходить, ви, пропагуючи, або, принаймні, схвалюючи націоналізм, засуджуєте когось зі своїх батьків, які закохались колись і зачали вас... Бо ж вони "змішали кров", і, таким чином, зробили крок до "зникнення народу"...

Чесно? Не чекав цього від вас. Що тепер робитимете!? Злоїдуча частина "чужої крові" уже тече в ваших жилах!

Жах і ще раз - жах. Я зовсім не маю надії, що ви зрозумієте навіть такі приклади...

4. Такі самі статті є й на інших сайтах. Дала з першого посилання - яка різниця?

Не плутайте праведне з грішним.
    Від того, що у країні є якісь маленькі меншини, які вступають у зв'язки з більшістю, шкоди не буде. До речі, моя прабабуся була тієї ж національності, що і ви.
    Але коли меншини різко збільшуються у кількості, особливо коли ще й ведуть себе агресивно і нетолерантно до корінних - це вже небезпечно. Мені достатньо прикладу Франції. І я не хочу такого в моїй країні. Ось вам ще посиланнячко: http://www.rus-obr.ru/ru-web/1821
    Що стосується націоналізму - мені симпатизують деякі погляди, але я не є націоналісткою. Я люблю Україну більше, ніж Гондурас, і ніхто не змусить мене любити всі країни однаково. Любити Батьківщину - це природно, так само, як любити батьків.

• Подобається Подобається x 5
  5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Чи ви хоч на секунду уявляєте, чому так сталося? Чи знаєте про колоніальне минуле Алжиру, наприклад? І чому ця недавня агресія взагалі з"явилася?

Однією з причин були елементи націоналізму у державній політиці Франції. Так само, як український націоналізм у державній політиці нашої країни донедавна, і так само, як російський шовінізм та вєрноподданічєство у владі України тепер. І те, що було, і те, що є зараз - це тупик. Це біда, бо вони викреслює величезну кількість громадян України, позбавляє їх права бути рівними.

А щодо Гондурасу... Зневага до будь-якої країни зовсім не означає любові до своєї. Тому що може таке статись, як уже ставалося багато раз - що Україна відстане ще й від Гондурасу. Від Польщі ж відстала, і в багато разів. А пару десятків років тому Польща була явно позаду України. 100%.

Чому так сталося? Виною цього і є презирство і неповага до "чужих". Це заважало поважати ВСІХ своїх громадян, і заважало відкинути дурну гординю, і ВЧИТИСЯ у інших.
    Ні, шукали "свого власного" шляху. Знайшли... Він привів у болото...

• Подобається Подобається x 1
  6. Хіба я говорила, що зневажаю якусь країну? Просто свою я люблю сильніше.

До чого тут економіка? Чи ви любите ту країну, де більше платять? Це вже користолюбство.

По-перше, мусульмани роблять таке не тільки у Франції, а і в тих країнах, які не були їх метрополіями.
    По-друге, чому сучасна країна має відповідати за те, що робилося багато років тому? Тим паче, що усе колоніальне минуле уже давно компенсоване виплатами колишнім колоніям і іммігрантам звідти.
    По-третє, це банальне хамство. Уявіть собі, що хтось приїхав в Україну і розказує, які ми погані, яку треба мати культуру, як те і те робити... Та такому одразу б надавали по морді. Коли один, це можна, а коли таких багато, вони стають агресивними, і проти них стає просто небезпечно йти. Плюс держава це не зупиняє, а закриває очі, бо їй так вигідно.

• Подобається Подобається x 2
  7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я вже казав, що надії на те, що ви швидко щось зрозумієте, я не маю.

А "про любов до країн, де більше платять", краще запитайте у 13 мільйонів українців, які ЗМУШЕНІ були емігрувати з України. Саме з "економічних питань" - втікаючи від бідности та навіть голоду...
    Поставите і на них тавро "користолюбства"!?

Думаю, що, маючи право на хибні погляди, ви користаєтесь з нього повною мірою.
    Можу пояснити це лише юнацьким максималізмом. І буде погано для України, якщо ви, і ті, хто мають подібні погляди, цього не "переростуть".

8. Я зрозуміла єдине - ми давно відхилилися від теми.

Звідки ви знаєте, може, вони люблять Україну.

А чому в Україні бідність? Хто в цьому винен? Скажете, політики? Чи не самі ж ці люди, які голосували за того, хто дав більше гречки і більше набрехав? Не розумію я наших людей: спочатку голосують за усяке ге, а потім дивуються, чого вони погано живуть.

Хибних поглядів не буває, у кожного вони свої.

Погано буде, якщо люди будуть тупим стадом. Якщо вони дійсно захочуть жити краще, то будуть боротися за це, а не сидіти і сумувати.

9. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Угу..у Украины хоть есть перспектива возрождения авиапромышленности и космических исследований.....а у Польши..тю-тю перспективы то ..придаток рабсилы ЕС только....

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

В цій гілці не про те. Я тут пишу про те, що людей вбивати не можна. В тому числі негрів. Хоч Рибка, очевидно, проти, і називає це правильним поглядом. Не знаю, напевне, вона Біблію догори ногами читала, чи якось так.

Але відповім і на ваші твердження.

Перспективи є не в України, а в олігархів. Перспективи продовжувати грабувати народ, чим ви і гордитесь, і перспективи продати російським олігархам вкрадене у народу України. А людям з того - нічого доброго, бо простий робітник авіакосмічної промисловості США отримує 5-7 тисяч доларів на місяць, Росії - в середньому 18297 руб/міс , України - 500-800 доларів максимум.

Щодо Польщі - у вас радянські або російські уявлення про польські технічні взагалі та космічні зокрема можливості. Нижче - почитаєте (для перекладу використайте ГУГЛ), можете також побачити.

http://www.kosmos.gov.pl/index.php?link=79&sublink=92

Або ось це - єдиний виробник модулів пам"яті в Східній Європі, і один з найпотужніших у світі, Польща:

http://www.youtube.com/watch?v=GuQJQFw41nY

Додам також, що зовсім недавно (кілька днів тому) для бельгійців в Польщі було завершено будівництво унікального "земснаряду", вартістю 500 мільйонів Євро (!!). Його унікальність в тому, що він "на ходу", під час поглиблювальних робіт, сепарує неорганічний пісок від родючого органічного мулу, і вивантажує те і інше роздільно, для подальшої переробки і використання. Його продуктивність - понад півмільйона тонн на рік! Це спецсудно стало "продуктом року Бельгії", бо було замовлено бельгійсько-голандською фірмою. Буде працювати в гігантському порту Антверпен.

Так що не варто "нахиляти" інших, мовляв, "прідатак рабсіли". Бо часи дуже швидко змінюються, а ви за ними не встигаєте. Ви, напевнене, читаєте перед обідом забагато совєцких.. тьху.., російських газет.

А тепер було би найкраще повернутися до теми про негрів.

• Подобається Подобається x 2
  11. Templar

Templar Дуже важлива персона

Вродіби не так давно, я сидів у бані за расизм.... І тут знову такі теми...
    ехх..

Ну тепер по суті, Всі хто кажуть "негер, чорний" расисти, щоб вони не говорили!
    правильно говорити "Афро-американець" або "африканець" а тепер напевно і АФРО_українець буде...о_О
    Негри - це носії венеричних хвороб, продавці наркотиків, роспусники!
    Ті сволочі нас не поважають, думаю шо їм всьо можна, Ви тут сильно розказуєте негер тоже людина ітд, в нього в країні просто всі один в одного стріляють і він сюда тікає, хто йому мішає свою країну розкивати?
    Іти в армію шоб відбиватись від ворогів (внутрішніх)! Скільки в Африці алмазів, і іншої дорогої фігні!
    Нафіга до нас пхатись? Насаджувати свою культуру? НаКєр нада!
    В гості на недільку, прошу дуже, зустрінемо з хлібом сіллю, то саме з футболістами нашо купляти негрів? Своїх талантів мало?
    І взагалі я вважаю надання статусу громадянина України має бути жорсткішим!
    А то бач, як в анедоті
    ---Заходить дід старий у трамвай, бачить негер сидить у вишиванці..----
    ---пІдходить і кажу, ти хто?
    ---Той відповідає, я українець!
    ---А я тоді хто?
    ---Не знаю, з вигляду жид або москаль!

Такого щастя нам не треба!
    Тепер про саме вбивство, може той негер чіплявся до якоїсь дівчини, бач гормони грають до українок, хтось вступився, почалась бійка, негр патух...
    Во так...
    Ну то читсо моя думка..

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Негр - це українське слово. І раса - "негроїдна".

А щодо "Негри - це носії венеричних хвороб, продавці наркотиків, роспусники", то замініть слово "негри" назвою будь-якої національности і ви не помилитесь, бо серед будь-якої нації і раси такі типи є.

13. Templar

Шановний, я Вас запевняю, таких як я десятки тисяч

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ----------

У США,Англії ітд.. Слово негр неприпустиме!
    Карається крим.відовідальністю!

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ми в Україні і тут це слово - літературна норма. Думаю, що коли у нас з"являться більш-менш помітні і свідомі спільноти афроукраїнців (це буде обов"язково), і будуть ставити питання про іншу назву їх раси, я легко перейду на слово "афроукраїнець". В Польщі я іноді говорю murzynek, а в США - вживатиму African-American. Бо там так прийнято.

Щодо "статусу українця", та його "суворості" - то нехай спочатку ЗАХОЧУТЬ повернутися сюди десятки мільйонів українців зі всього світу. Тоді поговорите про "суворість", і влаштуєте українську дотерею Грін-Кард. Бо зараз ви кажете про негрів, які, мовляв, тікають з "паскудної і дикої" Африки, а мовчите, чому з "милої України" також мільйонами тікають люди.

15. Templar

Ну дивіться, коли ви говорите негр, Ви дискримінуєте його! Так?
    А це суперечить європейській конвенції з прав людини....

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

А я чув слово - мурин.. (то староукраїнське ?)

17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Шановний! Я дуже радий, що протягом години з людини, яка свідомо чи несвідомо була расистом, ви стали захисником прав людини. Всіх прав. :)))

Коли ви насправді почитаєте "Convention for the Protection of Human Rights and Fundamental Freedoms" - так насправді називається "конвенція", ви помітите, що там немає ні слова заборони громадянам України вживати літературні українські слова.

І на цьому крапка. Ваші провокації - жалюгідні, перепрошую.
    ================================================================

І всім іншим: вгадайте, хто на фото?

Обама, Обама-мама, це Барак Хусейн і з ним Обама-мама!

:)))

18. Templar

та де, які провокації, немає провокацій...Не Ведіться на них

Дивіться, у тлумачному словнику пише:
    Негррпедставник корінного населення тропічної Африки, який має темний колір шкіри!

То хіба не є вже дискримінація? У тебе інший колір шкіри, ти НЕГР!
    В англії був випадок, що маленька дівчинка іншу, назвала шоколадкою, і шо ви думаєте? Батьки судяться!
    а здавалося б повсякденне слово "шолодка" :scratch_one-s_head:

19. Geograf

Geograf Меломан

Здається всетаки
    і

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Тобто, негри прагнуть довести, що вони негри? Смішно.

Якщо ви помітили - іноземці-студенти виходять на демонстрації тільки тоді, коли когось з них убивають. Кожного разу виявляється - убивають нізащо.

а де твій аватар? :)