У Львові таки прийняли сухий «нічний» закон

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Templar, 24 вер 2010.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:haha:
    Правильно фраза будується наступним чином:
    Я співчуваю, бо я не в курсах, чи у нас дійшло до такого...
    Мусора лаве рубають і мовчать...

2. Templar

Templar Дуже важлива персона

В принципі Ви праві, я таким не цікавлюсь, але не думав, що до такої наглості дійшли!
    Одне радує, нарики довго не живуть :)

3. VasMT

За словами самих же ментів, весь наркобізнес, спіртобізнес, табакобізнес підпорядкований ним. Вони є і криша, і власники... Раз в місяць якусь "жертву" підставну засвітять, а весь потік функціонує...

4. Templar

таких мусарів треба, а то взагалі страху не мають...

• Подобається Подобається x 2
  5. Honda

Honda Well-Known Member

Продавати будуть втихаря! Сама переконалась, як провідники в поїзді горілку продають, але по таких цінах, шо ресторани най ховаються!

• Подобається Подобається x 1
  6. Romansd

Romansd Well-Known Member

з одного російського форуму
    "После того, как запретили торговлю спиртным по ночам, почти сразу нашлись достойные последователи Остапа Бендера, которые умудрились устроить в своих магазинах прокат спиртных напитков: берешь бутылку, вносишь залог, уходишь. Позже надо или вернуть взятое или оставить себе, потеряв залог. Залог равен стоимости бутылки. Юридически - это уже не купля-продажа, и поэтому не подпадает под закон об ограничении торговлей спиртным"

• Подобається Подобається x 6
  7. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Вот і чудненько. Хто хоче пити поночах і нормальним людям мішати хай робить то за більші гроші будь то куплене підпільно чи випите в ресторані. Або най закупляються засвітла і йдуть бухати додому а не в мене під вікнами.
    Чогось ми можемо закупитися і піти до лісу шоб ніхто наших пяних писків не видів і співів не чув.
    І вообще побільше би бобіків шоб бухих забирати з зупинок. Я часто вертаюся додому між 21 і 23 ночі, то деколи такі унікали на зупинках попадаються шо не відмахаєшся від них. І не то шо стоїть собі пяне і чекає, а ше до кожного дойо...ться. А попробуй йому по рогам надавай. Ніч всетаки. перегріє мене і ніхто навіть не зупиниться шоб подивитися чи підібрати.

Я обома руками за такий закон чи постанову чи шо воно там таке.

І не правда шо то нічо не дасть. То то саме шо за рульом пити не можна. Так жеж пють. Але перед тим як випити тепер задумуються чи варте воно того шоб 2000 мєнту на лапу дати чи ліпше таки не пити. І багатьом, знаєте помагає.

8. VasMT

Так у чому справа? Хлопче, Вйо... Можу навчити як заряджати, цілитись, стріляти!

---------- Додано в 17:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ----------

Отут, шановний Rebbit, пальцем у небо :))). Коли Ви бачили останній раз такий? А кого забрали? А куди повезли? Отож...

9. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

минулого року своїми очима видів шо бобік пяного в дрізіну лежачого під деревом хлопа забрав від 28 заводу. Куда вони його везли поняття не маю бо кажуть шо витверезники зара не конче працюють. Мені то не конче важливо. В любім випадку забрали, а куди і хто то вже проблема пияка.

10. консультант

консультант Дуже важлива персона

По-перше, нормальна людина після 22.00 починає думати про сон, а не про пойло, по-друге, хто має потребу в алкоголі після 22.00, той придбає його завчасно. Нічого особливого і надзвичайного в цій постанові не бачу. Це саме звичайне окозамилювання перед жінками для підвищення передвиборчого рейтингу. Хто шукає, той знайде. а хто стукає, тому відчинять і о 3-ій ночі, лиш би гроші були.:)

11. VasMT

О!
    Забирають!
    Вкрай рідко...
    Бо:
    - витверезники розформовані;
    - мавпятники знаходяться в чергових частинах;
    - наварок мізерний;
    - клопоту море...
    список можна продовжувати.
    102 киває на 103, а ті, в свою чергу, в зворотньому напрямку.

12. Максим

Максим Well-Known Member

В радянські часи були такі бобіки і п'яних забирали до витверезників. Але не всіх п'яних. А деяких неп'яних теж забирали. Дивилися, як вбраний. Обриганого хрона з-під паркана не чіпали, а пристойно вбраного, навіть не п'яного, а легко напідпитку забирали - бо очікували викуп. Могли навіть ввечері на вулиці підійти "Ану, дихни".

В світі немає такого - нехай як завгодно п'яний, якщо порядку не порушує - нема підстав його забирати.

13. консультант

консультант Дуже важлива персона

Можливо це і неправильно. Якщо людина не володіє собою, то створює небезпеку і незручності не тільки для себе, але й для всіх, хто знаходиться біля неї.

14. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

А як він ледве думає то хто його знає коли він отой порядок почне порушувати.
    От не сподобається йому шо я перед ним в маршрутку зайшов і все. Людина в стані алкогольного чи наркотичного спяніння сама по собі є загрозою.
    По вашій логіці то так і з ножем і пістолетом можна кому хош розгулявати аби ні в кого не стріляв :).

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

А "крапки" після 22-ї теж не торгують?:scratch_one-s_head:
    Тре буде піти на 7-й поверх сказати,може вони фтелєвізор сі не див"ют...:sorry:

16. Templar

Та стріляти я то вмію, навчили, а з чого нема!
    В чом проблема!

Та і застрелиш одного, і зразу покрутят!
    А якби всіх і зразу. тоді зовсім інше

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Можу сокирчину позичити...:sorry:
    Но,як справишся,віддай...мені до лісу нема з чим йти...:ireful1:

18. VasMT

А шо, на Краківськім вже не торгують?

Анекдот про тещу і смажену рибку?

19. Templar

не знаю, я навіть таким ніколи не цікавився.

нічого обіцяти не можу ))

Ну то всьо шутки шутками! Але вони вже задрали, недавно серед білого дня забрати хотіли, файно шо я хоч трошки на тому знаюсь, вчепився мене

20. VasMT

Чого? Щось накоїли?

а де твій аватар? :)