У Львові презентували міську схему велодоріжок

Тема у розділі 'Велодоріжка', створена користувачем syavych, 29 бер 2011.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Chugayster,

2. Redvisitor

Redvisitor Well-Known Member

Уже радует что они ее хоть нарисовали, а пока там не очень радует. Например использовать часть тротуаров для велодорожек, у нас народ дикий всеравно будет там ходить и бабки под колеса бросаться.

3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Прекрасно помню, как ездили на велосипеде из Риги в Юрмалу. Ни одна бабка не кинулась. А насчет дикости, есть такое. Меня в прошлом году на пешеходном переходе на зебре при отличной видимости мотоциклист "поймал"...

4. Redvisitor

Redvisitor Well-Known Member

:) Прибалтика ето не Львов и область. Тут тяжело заставить людей не ходить по велодорожках, хотя про что ето я говорю тут их и нету :)))

• Подобається Подобається x 1
  5. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

А я б си і хтів ровера нажитиі на роботу ним їздити, але ж мені з Винник. По дорозі Львів-Винники то якось можна і машину спіймати. А лісом вечором темно. Та і далеко, холяра. Я би зразу і не стягнув стільки проїхати.

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ----------

Пішоходів заставити то ше шо..... По них ше і машини їздити будуть шоб пробку обїхати :)

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

7. MarkoDeSad

MarkoDeSad New Member

вообще-то на велодорожке могут ходить пешеходы. Так-что все по-честному.

8. MARTINI

от на липинського зробили. Тротуар і поруч велодоріжка. Скажу вам, то ше гірше, ніж по проїжджій частині їхати. На дорозі собі притулився до правого краю і валиш з крейсерською швидкістю, а на такій велодоріжці як на слаломі :) Народ тупо не хоче ходити по тротуару, а пре по красивій червоній гарно заасфальтованій стежці :)

9. MARTINI

http://news.lvivport.com/oficijno/1...rukturi-navkolo-storichno-chastini-lvova.html

10. MARTINI

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

:shutup:

Ви мене розсмішили...

ями на доріжках вже є... одну зиму не витримали... але справа навіть не в тому...

а де твій аватар? :)